Karashu írta:
Egy kicsit el vagy tévedve! Akkor lesz a világ legjobb edzője, ha abból a fizikai szerencsétlenségből + aktuális játéktudás - újra a 2 évvel ezelőtti Ronaldinho-t varázsol!
Nekem erről 2 ellentétes véleményem van, pontosabbak 2 sztem igen valószínű lehetőség:
1: ELMEGY.Én nem igazán bízok abban h újra meg tudná közelíteni a régi formáját, nem illik bele az új Barcába egy kedvetlen, lassú sztár, el kell minél hamarabb passzolni, akár jóval áron alul(min 20 milla), mert itt már nincs helye!Induljunk "tiszta lappal"!
2: Marad.Itt jön képbe Guardiola!Ha Pep képesnek tartja magát arra h újraélessze Roniban a "halott" zsenit és Roniben is látja h még sokmindenre képes, akkor tartsa meg!A fizetése magas,de a mezeladások... bőven fedezik a fizuját, azzal nem lesz gond!
Ezzel csak 2 nagyon nagy gond van: 1: ha továbbra se tudja legalább megközelíteni a régi önmagát, akkor lesz egy sztár a keretben, aki játéklehetőséget se kap, a fizetése mégis sokkal magasabb mint bármelyik kezdőé.Ez(hiába profikról beszélünk), biztosan rombolná a csapat morálját!
És ezzel együtt akár a teljesítményt is, láthattuk idén h a motiválatlanság, lustaság ragályos(gondoljunk csak Abidalra, aki kiváló volt eleinte, aztán beleszürkült a keretbe).A másik probléma az h ha nincs javulás, akkor vagy eladnák aprópénzért jövőre, vagy szerződést bontanak, így vagy szinte semmiért, vagy semmiért megy el, tehát 20 millát legalább veszítenénk!
Ha a szívemre hallgatok, akkor a 2. lehetőséget választanám, az mindeképp mellette szól h Pep naon kötődik a Barcához, ő a legjobb ember arra h Roniban a is felébressze ezt a kötődést.
Ha viszont az eszemre, akkor az 1.-t választanám, mert ha nincs javulás, akkor naon nagy károkat okozhat Roni maradása-ezt már felvázoltam.
Ez az én véleményem, a többit Pep-re bízom, ő dönt!
Mit szóltok?