Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én jó ötletnek tartom Kolo Toure leigazolását is.norbert55 írta:Állítólag csak Thuram-Piqué csere lesz a védelmünkben(középen).Valszínű Rafa marad.Itt lassan a középcsatár lesz a kérdés
Goal.com irta, valószinü, hogy vki fantáziál.Chrisbarca írta:Replay írta:Napi sóder:
Állitólag Guardiola győzködi R10-t, hogy maradjon.
Link???
Mert annyira jó a sérója !!! Milito ugye 9 hónap, Marquez nálam még mindig bizonytalan , Pique??nemtudom lehet h egyszer jó védő lesz de én nem nagyon tudok mit kezdeni vele játszani nem nagyon láttam ,amit tény fiatal és nem válogatott....DaveN írta:mért akarjátok annyira megszerezni azt a Colocini-t? mért jobb ő mint milito/márquez/piqué???baas11 írta:a mai csapatom
--------------------VV-----------------------
D.Alves----Puyol----Coloccini-----Abidal
------Xavi/Inesta-----Toure/Keita--------
-------------Moutinho/Diego---------------
-Messi----------------------------R10/Silva
------------------Henry------------
Replay írta:Napi sóder:
Állitólag Guardiola győzködi R10-t, hogy maradjon.
Én is inkább Piquét választanám középre...baas11 írta:a mai csapatom
mért akarjátok annyira megszerezni azt a Colocini-t? mért jobb ő mint milito/márquez/piqué???baas11 írta:a mai csapatom
van benne vmi csak h nagy részük megszerezhetetlen (sajnos). a legreálisabb talán Lucho és Villa (esetleg Lampard ha tényleg ennyire el akar menni a Chelsea-ből mint ahogy írják), de ők is rengetegbe kerülnének. más kérdés h lehet h tényleg megéri...Xavinho írta:Quaresma,Kaka,Diego,Ribery,Villa,Lampard,Lucho Gonzales, Fabregas,stb nevek közül kellene legalább egyet megszerezni és után foglalkozni a kiegészítőemberkékkel.
nem akartam már én lenni az első aki ezt írja... volt egy jó idénye a valenciában ennyi. tehetséges, de sztem malouda semmivel rosszabb játékosLG írta:Én meg pl. Silvától nem vagyok hasra esre, de egyátalán nem.
meg önzőbb is... mondom ezt roma drukkerként... mondjuk lehet ezért nem akarom h elmenjen bárhova isdjtrack írta:Mancini sokkal technikásabb játékos meg gólerősebb. Giovannit meg helyette majd szép lassan be lehetne építeni!
Hát tudod neked legyen igazad!!! Én már ebben nem hiszek sajnos.Kaka10 írta:Nem kell ide se Silva se Mancini se Malouda se senki!!!Dinho marad és a régi lesz!!!!
Mancini sokkal technikásabb játékos meg gólerősebb. Giovannit meg helyette majd szép lassan be lehetne építeni!Nóbi írta:de mi a bajod SilvávalCapon írta:Talán az lenne a legjobb ha egy kicsit idősebb játékost vennénk bal szélső posztra és mellette Giovanit szépen lassan beépiteni a csapatba. Igazság szerint nem tudok olyan játékost mondani akit el tudnék képzelni erre a feladatra. De ha minden kötél szakad és mindenáron igazolni fognak bal szélre akkor én még mindig Mancinit tudnám elképzelni. Technikás jó kis játékos.
de mi a bajod SilvávalCapon írta:Talán az lenne a legjobb ha egy kicsit idősebb játékost vennénk bal szélső posztra és mellette Giovanit szépen lassan beépiteni a csapatba. Igazság szerint nem tudok olyan játékost mondani akit el tudnék képzelni erre a feladatra. De ha minden kötél szakad és mindenáron igazolni fognak bal szélre akkor én még mindig Mancinit tudnám elképzelni. Technikás jó kis játékos.
Quaresmat levéve egyetértek!!De én Silvanak is örülnék!!Xavinho írta:Ha 4-4-2 ben gondolkodunk,akkor is kell balszélre vki és ha 4-3-3-ban gondolkodunk,akkor is.
Egyébként én sem látok semmi extrát sem Silvában sem Maloudában.Az utóbbi cserének jó,de az alapcsapathoz gyenge.Szerintem,ha már eladjuk Deco-t,Eto'o-t,Dinnyét,akkor azért kellene legalább egy hasonló színvonalú játékos,mint az előző 3. Ilyen Huntelaar,Adebayor,Silva meg Malouda szerű középszintű játékosokkal semmire sem fogunk menni jövőre. A nagy részük még túl fiatal a többi meg már nem is lesz jobb.
Szerintem Quaresma,Kaka,Diego,Ribery,Villa,Lampard,Lucho Gonzales, Fabregas,stb nevek közül kellene legalább egyet megszerezni és után foglalkozni a kiegészítőemberkékkel.