gekkodan írta:Kit zavar, ha a pénz motiválja? Nem saját nevelés, nem itt nőtt fel, focista és címeket akar nyerni. 10 emberből 8-at bármilyen munkáról van szó, az előrelépés és a pénz motivál. Ez a kapitalizmus velejárója. A maradék 2 orvos, vagy tudós. De a többiek ettől pörögnek fel. Semmi baj ezzel. Ettől még rengeteg sikert és szép pillanatot okozott nekünk és kummára nem szeretném ha elmenne, mert a legjobb csatárunk. Ennyi.
Nah mondjuk ezzel közel jársz az igazsághoz (benne vagyok a maradék 2 kategóriájában

)....nem az a gond, hogy a pénz motiválja, hanem az, hogy csak az! Attól még lehet valaki szimpatikus, Eto'o is az volt nekem, mint ember eglszen addig, amíg el nem kezdett nyilatkozgatni a médiában. Ha már pénzt kap, üljön a seggén, vagy tekerje halálra magát a pályán (amit szerintem a sérülései ellenére meg is tett)! Nem a játékával van bajom, mert azt én is szeretem, csak ne beszéljenek hülyeségeket, hanem akkor inkább kussoljanak, azzal is segítik a csapatot. Ha meg valaki el akar igazolni, beballag Laportához vagy a technikai igazgatóhoz, aztán elmegy, ha elengedik...ha meg elviszik, örül (nyilván nem ilyen egyszerű, de nem ez a lényeg). Ennyi! Nem idény küzben fenyegetőzni, meg beszólogatni, amivel a csapatmorált is jól leépíti..annyit árt majdnem,mint amennyit használ a góljaival. Értitek mire gondolok?