Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
"Moutinho has a contract with Sporting until 2013 but a deal worth €25 million will be enough for the Portuguese outfit to allow Barcelona to negotiate terms with the player."csabimo írta:moutinho 10 millio de szerintem is nasri a jobb...
ha menni akar akkor érte cserébe vagy Ibrahimovics vagy Adriano----> neki nagyon örülnék főleg h most magára talált és Dunga be is hívta a válogatottba is.remélem ismét újra virágozni fog!! Ő olyan mint egy tank,Henryval tökéletes támadó szekciónk lenni mivel mindkettő elég robbanékony és távolról nagyon jól lő arról nem is beszélve h Adriano fejjátéka is kiváló!!Titinho írta:Ez viszont egy kifejezetten rossz hír, már ha igaz:
Eto'o az Interben akarja folytatni.
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=704823
moutinho 10 millio de szerintem is nasri a jobb...a baj csak az hogy már nincs választási lehetösége a klubbnak...socio66 írta:Moutinho??
Nem tudom Nasri jobb szerintem,az Arsenal óriásit húzott vele....![]()
ráadásul potom pénzért....
Senkit. Lahmról volt szó, de mivel Alves a legfőbb célpont ő nem fog jönni és most hosszabbított szerződést, állítólag többek között ezért israiner írta:Kit akarunk a Bayernből igazolni?
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=701093
Hogy ne csak a fórumon olvasgasd a nevét
Cool
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=701093zozinho írta: Moutinho szerintem is nagyon jó játékos, és örülnék is neki, de én még nem láttam sehol a nevét velünk kapcsolatban, csak itt a fórumon. Biztos lemaradtam vmiről, de elárulnátok nekem, hogy olvastátok, hogy ő is esélyes a posztra vagy ez csak álmodozás?
Moutinhora nagy sanszot érzek és nekem megfelelne.
Nyugi, még van egy csomó jobbnál jobb név az irányító pozícióra. Az tény, hogy 12M szinte semmi érte, de szerintem ennél az igazolásnál nem nagyon volt esélyünk, mert az Arsenal már rég tárgyalt a sráccal. Egyébként meg fel sem merült hivatalosan a neve. Nem kell mindenkit megvennünk aki megéri, csak azt akikre szükségünk van. Alves és Keita szerintem mindkettő kell. Alvest nem magyarázom, míg Keita kivételes képességű vkp aki iszonyat jól tud előre játszani. Gondoljatok bele milyen jól jött volta a Manchester ellen, párban Toureval... minden labda azonnal jött volna vissza a csatároknak. Szerintem bár drágább, de legalább ilyen jö Moutinho, vagy Lucho Gonzáles az irányító posztra. Egyébként en átlátom nagyjából Pepe elképzeléseit, és szerintem abszolút jól gondolkodik. Nem kell több hatalmas csillogó sztár(ott van Messi, Eto'o(aki marad), Henry), hanem iszonyat tehetséges fiatal játékosok kellenek. Szerintem meg fogja tudni teremteni az egységet a csapatban, ami a lényeg.csabimo írta:12millio? annyiért ajándék volt! persze nekünk nem kellett volna deco helyéreNóbi írta:Nasri ma átesik az orvosi vizsgálatokon és aláír az Arsenalhoz.
12millió font egy ekkora tehetségért...iránta gondolom nem is érdeklődtünk...
![]()
mindegy, ha jönne helyette silva, akkor elégedett lennékGuardiola két nevet eröltet nagyon keita és alves: ha jol tudom mind a kettö védekezö mint támadó...és r10-et silvával fogjuk potolni? deco helyére egyenlöre senki?
silva dinho helyére jönne sztem... ő nem az a tipikus szélső, irányít is, ezért is mondtam h jó ő nasri helyett. legyen aki irányít, ez a lényeg.xbalix írta:Ja am meg Silva nem naon kéne sztem... Jó játékos, de a Barca játékába nem illene bele. Henry helyén nemtom h sokat játszana e...
12millio? annyiért ajándék volt! persze nekünk nem kellett volna deco helyéreNóbi írta:Nasri ma átesik az orvosi vizsgálatokon és aláír az Arsenalhoz.
12millió font egy ekkora tehetségért...iránta gondolom nem is érdeklődtünk...
![]()
mindegy, ha jönne helyette silva, akkor elégedett lennék