Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezzel teljes mértékbe egyet értek.. silva jól lő, gyors, szerintem igazi csapatjátékos is.. és spanyolReplay írta:Azt irják, kb. 18millió lenne Silva ára.
Háát, nálam még 25milliót is megérne, szóval nagyon reménykedem, hogy nálunk köt ki.
Guillermo Ochoa született:1985 már többszörös (8-10) mehikói válogatott kapus. jelenleg az América játékosa. Sokak szerint nagy tehetség. Már én is kívántam ebben a fórumbanCsak a Barca! írta:Gyerekek ki ez a Ochoa?
Mármint tényleg olyan jó hogy egyesek a Barcába követelik? Mert megmondom őszintén én még életemben nem hallottam róla.
abban igazad van, hogy alves sokat szabálytalankodik, de sztem pont ilyen "csípős, harapós" játékos kell nekünk. meg ha belegondolsz, a sok fukosás közben nem mindig ér vissza úgy, h szabályosan szerelni tudjon... a lényeg h nem nagyon mennek el mellettexbalix írta:Ott van Lahm, sztem 15ért vihető... és nem olyen balhés gyerek mint Alves! Nekem sokkal szimpatikusabb is. Most néztem a seilla honlapján h Alves mennyi sárgával játszik, és 2 szer ki is volt állítva...
1. Malouda minek ha ott van David Silva??? Esetleg alternatívájaként el tudom képzelni, ha mégsem sikerül a kis Silva, akkor jó lenne tényleg.Replay írta:Új névről cikkeznek a spanyolok: Florent Malouda
Miközben Laporta személyesen fog Del Nido-val tárgyalni (méghozzá ma) Dani Alvés ügyében, addig Txiki David Silva-ról tárgyal.
14millióért tényleg miénk lehet Keita, aki nagyon büszke lenne, ha a Barca-ban játszhatna.
Benzema ügynöke szerint védence tutira marad még egy szezont Lyon-ban.
Olyan cikkek jelentek meg, ha C. Ronaldo Spanyolországba jönne, talán a Barca is beszállna.
Malouda, ha jól tudom a Liverpoolba ment, Alves, Silva, Keita remélem jön, de ha már Silva, akkor vele egy csomagban hozzuk el Villat isnoname írta:Sőt!A mundo azt írja h a vezetőség úgy döntött h megadja a 14 millát, tehát az ügy már szinte leintézettnek tekinthető.Replay írta:Új névről cikkeznek a spanyolok: Florent Malouda
Miközben Laporta személyesen fog Del Nido-val tárgyalni (méghozzá ma) Dani Alvés ügyében, addig Txiki David Silva-ról tárgyal.
14millióért tényleg miénk lehet Keita, aki nagyon büszke lenne, ha a Barca-ban játszhatna.
Benzema ügynök szerint védence tutira marad még egy szezont Lyon-ban.
Olyan cikkek jelentek meg, ha C. Ronaldo Spanyolországba jönne, talán a Barca is beszállna.
Nem olyan jó üzlet mint Toure megvételel, de sztem akkoris ez egy reális ár Keitáért!
Sőt!A mundo azt írja h a vezetőség úgy döntött h megadja a 14 millát, tehát az ügy már szinte leintézettnek tekinthető.Replay írta:Új névről cikkeznek a spanyolok: Florent Malouda
Benzema ügynök szerint védence tutira marad még egy szezont Lyon-ban.
Iniesta tökéletesen megjátsza az adott posztját ,tkp.-ként egyetlen gyengéje van h nem elég gólerős és sajna Xavi is ide tartozik(persze tavasszal köszönhettünk neki 1-.2 meccset ,pontot)...<->Lampard,Diego,Ribery....ezért is nem jó szerintem ha egyszerre játszanak melléjük mindenféleképpen gólerős kp-ás kell aki mondjuk jól lő messziről is(legalább is elválalja) jól passzol stb....mint Deco fénykorában !Gomezinho írta:Csak barátom azt is nézd meg hogy miylen szinten játsza be Iniesta azokat a posztokat! szinte 0 ! Nem kötekedésnek mondom:)
Azt hiszem itt tapintottál rá a lényegre.gekkodan írta: Vagy amikor a Barca játszik, akkor csak R10-et látják a pályán?
100%osan egyet értek. és aki nem így gondolja, az nem ért hozzá, és nem is érdemes odafigyelni rá.gekkodan írta:A szinvonalra azért jellemző, hogy most már ott tartunk, hogy Iniestát kell bemutatni az elvileg barca-szurkolók számára. Kérdezem én, itt páran nem néznek meccset? Vagy amikor a Barca játszik, akkor csak R10-et látják a pályán? Nem tudom elhinni, hogy miért kell egy szezon után arról beszélgetni, hogy Iniesta egy nulla és meg kell-e tartani?!
1. Senki nem mondta, hogy elmegy, kizárt, téma ezzel lezárva.
2. A legstabilabb saját nevelésünk, technikás, bárhol megállja a helyét kényszerből, él és hal a csapatért és elképesztő fejlődésen ment keresztül az utóbbi években. Egyáltalán hogy kerülhet szóba egy átigazolás kapcsán?
Kicsit legyenek már észnél itt egyesek és ne a hasukra ütve állítsanak már össze dream-teameket, valamint nem kell elhinni azokat a neveket sem, amiket egy jóllakott újságíró feldob 2 kávé között, hogy majd leigazoljuk. Guardiolával kapcsolatban is mennek itt az okos ötletek, hogy kiket tartana meg, stbTegnap nyilatkozta Pep, hogy amig érdekelt a B csapattal, addig semmit nem mond a jövőbeli elképzeléseiről. Valamelyik nagyokos kitalálta, hogy Guardiola kire nem számít, holott sosem nyilatkozott még a következő szezonról és a keretről sem ilyesmit.
Ezek azok a pontok, amik mentél kellene beszélgetni, nem pedig mindent elhinni és álmodozni. Iniesta szidásáról pedig többet nem nyilatkozom. Vicc.
norbert55 írta:Ha Eto'o megy akk vagy Benzema vagy Huntelaar jöjjön.
Benzema 70milka ami sztem még tőle túlzás és nemhiszem h ezt megadja a Barca.
Henry is róla(Iniesta) nyilatkozott annak idején. Ő is hasonló állásponton volt!depth írta:Asszem Eto'o mondta azt Iniestáról, h ő a Barcelona legjobb játékosa, ez azért mindent elárul. Ha valaki akkor ő testközelből megtudja ítélni.
Ekkor kérdeztek vissza, h és Messi? Messi egy playstation játékos, vagy valami ilyesmi volt.
Szerintem itt, ezt a kérdést le is zárhatjuk, Iniesta jövőre is kell ide.
Iniestáról csak annyit, hogy mikor megkérdezték Mijatovicot hogy ha egy embert kéne választania a Barcából akkor kit vinne Madridba... Iniesta! Szerintem ez sokmindent elárul. Klasszis!gekkodan írta:Komám!Gomezinho írta:Csak barátom azt is nézd meg hogy miylen szinten játsza be Iniesta azokat a posztokat! szinte 0 ! Nem kötekedésnek mondom:)
Nem vitatom el Lampardot, szerintem magasan az egyik legjobb angol középpályás a posztján, szeretem a játékát. De ne nullázuk már le Iniestát, és ne hasonlítsunk már össze két teljesen más zsánerű játékost. És ha szerinted Iniesta nulla, akkor gondolkozz el egy picit. Tudom, hogy neked Ronaldinho a barca és Ronaldinho a focista, de szaladgálnak még a barcában olyan klasszisok, akiket nem nevezhetsz nullának és Ronaldinhonál az utóbbi 2 évben fél lábon is többet nyújtottak.
Komám!Gomezinho írta:Csak barátom azt is nézd meg hogy miylen szinten játsza be Iniesta azokat a posztokat! szinte 0 ! Nem kötekedésnek mondom:)
0? Hát azért nem. Szerintem elég jól pótolta a hiányzókat bármelyik poszton. Mondjuk nehéz ezt eldönteni, hogy milyen teljesítményt is képes ezeken a posztokon nyújtani úgy, hogy az egész szezonban elég béna volt a csapat. És ez nyílván az egyéni teljesítményeket is befolyásolja/ta. De sose lógott ki a sorból se felfele, se lefele.Gomezinho írta:Csak barátom azt is nézd meg hogy miylen szinten játsza be Iniesta azokat a posztokat! szinte 0 ! Nem kötekedésnek mondom:)