Fernando írta:Fernando írta:Volt szó itt Lucho González-ről. Nemtudom. Sztem nála is találnánk jobbat a piacon. Nevet nemtudok mondani.
Már hogyne tudnék Ibrahim Afellay. Eszetlen jo játékos. A holland bajnokság egyik legjobbja

Tehetséges nagyon!
és ráadásul nemrég írták h az ő neve is felmerült, mint irányító!
Tehát akkor rok egy kis összesítést:
Írányítók, akik szóba jöttek eddig:
VDV:Én örülnék neki, de azért lenne egy kis kockázat a leigazolásában, hiszen eddig a nem túl acélos német bajnokságban játszott és nem nőtte ki magát éppen akkora sztárrá, mint amire számítani lehetett
Nasri: őt hozták legkevésbé velünk szóba, nála is az a gond h eddig csak a francia bajnokságban bizonyított
Afellay:rá nem nagyon lehet panasz:olcsó, jó, és a BL-ben is bizonyított
Moutinho:talán a legnagyobb vezéregyéniség a felsoroltak közül, csak az ára lenne borsos
Lucho Gonzalez: róla nemtom eldönti mit mondjak.Lehet h naon jó lenne, de lehet h nem.Inkább Afellay vagy Mou.
Cesc:Kiváló játékos, de Iniesta posztján és nem mint irányító.Sztem nem ő az,akire szükségünk van , bár azért örülnék ha jönne, de nem ő a favorit
Összevetve tehát:bármelyiküknek örüklnék.Moutinho a favoritom(az ára kérdéses), utána Afellay lenne a legjobb, VdV és Nasri kb egy szint.
Cesc se lenne rossz, de inkább feleannyiért egy igazi irányítót szeretnék.
Lucho csak vészmegoldásnak lenne jó!