Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem ez ku.va jo felállás lenne eddig sokféle elképzelsét láttam de ez téllewg jonak tünik keitáért meg ugyis csak 14 milliot kell kifizetni (amit azért csak ki tudunk) bár abban kételkedek h fabregas idejön...Laza írta:de 1 ilyen felállás...
-----------------------------------------------vv.-----------------------------------------
-------d.alves-----------------puyol----------------milito------------------abidal-------
--------------------------touré--------------------------------------keita-----------------
-----messi-------------------------------------fabregas------------------------silva-----
---------------------------------------------------Henry------------------------------------
es igy jo lenne idegenben:D:D
ugy is messi-fabr-silvatámadó játékosok és shoa nem a vedekezésükről voltak hiresek:D:D
nem sok újat mondtál....de egészségedreMR.Barca írta:A barca kiszemeltjei:Alves,Coloccini,Adebayor,Xabi Alonso,Villa,Adler,Benzema,Keita,Silva,Lucho Gonzalez,Lampard ÉS MÉG SOROLHATNÁM
ha nem is tejlesen átállni, de olykor alkalmazni, biztos kifizetődő lenne. ellenféltől, eredménytől függően lehetne alkalmazni. Pl egy Manchester ellen, mikor nem mi vagyunk gólszerzési kényszerben. és ezért kéne Keita szintű vkp. és nem egy Edmilson szintű.Zsolti írta:Nagyon sokan játszanak 2 vkp-val.....nekünk sem lenne hülyeség átállni..Keita-Toure kettősön ember nem jönne át.
Én is teljesen így gondolom. Egy Albelda vagy Zapater tökéletes lenne, utóbbi amúgy is kínálja magát a kiesés miatt.barca99 írta: Nekem is ez tűnt fel. Drágább lenne, mint Touré.Az meg ki van csukva, hogy jobb nála, és Keita kezdő legyen, Touré meg padozik.
Bár lényegesen kevesebb Sevilla meccset láttam, mint Barca meccset, de a Barca meccsek 90%-án Yaya tökéleteset nyújtott.
Akkor meg inkább jöjjön az Albelda/Poulsen/Zapater trióból valaki.
nemhiszem, hogy jobb lenne, de amúgy meg szerintem nem árt két jó képességű vkp. rajtunk kívül az összes nagycsapatnak szinte legalább 2 van. megférnének egy csapatban , sőt néha még szerintem egyszerre is a pályán lehetnének, mint 2 belső kp.ás, akkor nem sokan rohannának át rajtunk.Pedro10 írta:Keita jobb mint Touré,ha jönne ő lenne a kezdő.Ketten meg nem fognak együtt pörögni.
Fabregas kiválóan védekezik. Flamini mellett nem volt egyszerű ott középen. Amúgy nem értem, hogy Flamini miért nem került szóba.Laza írta:de 1 ilyen felállás...
-----------------------------------------------vv.-----------------------------------------
-------d.alves-----------------puyol----------------milito------------------abidal-------
--------------------------touré--------------------------------------keita-----------------
-----messi-------------------------------------fabregas------------------------silva-----
---------------------------------------------------Henry------------------------------------
es igy jo lenne idegenben:D:D
ugy is messi-fabr-silvatámadó játékosok és shoa nem a vedekezésükről voltak hiresek:D:D
Esetleg ha nem csak egy részt emelsz ki te és Djtrack a hozzászólásomból és máltatsz arra hogy végigolvasod rájösz, hogy leírtam mindent. Ottvan feketén fehéren hogy ha jönne egy támadó középpályás nevezzük irányítónak, akkor Xavi nem lenne ott. De mondom elsőzör végig kéne olvasni a hozzászólásom.Varatrix írta:Le merted írni amit én nem mertemdjtrack írta:felejtsük már el xavit az isten szerelmére mint irányítót! nem tud ott játszani nem tud kiugratni annyit mint egy klasszis irányító. oda mellesleg egy gólerős irányító kellene. pl lampard bár ő nem hiszem h beleillene sztem jobb megoldás lenne Diego vagy Van der Vaart. de Nasrinak is jobban örülnék! xavi meg iniesta kevés a pályára!!. Xavi és Inesta bármekkora párost alkotnak, ők most már kevesek ahoz hogy 2 en egyszerre pályán legyenek. És én továbbra is állítom hogy Eto'o vagy Henry helyett kell valaki, ketten egyszerre ők se legyenek. Vagy Huntellarnak örülnék vagy Villanak.
Nekem is ez tűnt fel. Drágább lenne, mint Touré.visca el barca írta:ha az érem másik oldalát nézed, nevezetesen azt, hogy elvileg padra vesszük, akkor viszon nagyon sok ez a pénz...Los Banditos írta:Keita kivásárlási ára csak 14 millió €?!
Mind a ketten nagyon jók. Touré sokat fejlődött idén, és szerintem ő egy sorral előrébb is megálná a hejét, vagy mint középső tkp, Gudhjonsen utódjaként.Pedro10 írta:Keita jobb mint Touré,ha jönne ő lenne a kezdő.Ketten meg nem fognak együtt pörögni.
Csak alves-benezema-essien: minimum 100 millio!!! és ez csak 3 ember...messinho19 írta:jöjjön:
Alves, Albiol, Coloccini, Essien, Benzema, Veloso, Silva, és még vmi hasznos de olcso cserejátékos középre
menjen:
Zambi, Thuram, Deco, Ezquerro, Gudi, Eto'o, R10, Marquez, Oleguer
Mi biztos nem akarunk érte 30-35milliot fizetni, és ezért mr parázhatunk is hogy jön egy Real aki nevetséges futballistákért fizet ki ilyen összegeket...pl: pepe, diarra, stb. vagy akár egy chelsea ahol meg aztán még annyira sem számit a pénz... könnyen lehet h lemaradunk róla ha nem zárjuk le rövid idön belül...socio66 írta:Komolyan mondom,nevetséges ez az ember(del nido)....![]()
![]()
két éve ez megy,hogy Alves gyakorlatilag piacra teszi magát,lenyilatkozza mindenhol hogy váltani fog,meg hogy menni akar már erre jön ez a paraszt és benyögi hogy neki bizony nem elég az a pénz amit az aktuális csapat kinál....nevetséges,de bosszantó is hiszen Alves lenne az egyik fő igazolásunk. Én nem tudom hogy mit gondol ez az ember hogy mennyit fogunk fizetni egy védőért,de ez már hihetetlen ami ott folyik... még el is ismeri hogy már menne a játékos csakhát ő nem engedi....
ha az érem másik oldalát nézed, nevezetesen azt, hogy elvileg padra vesszük, akkor viszon nagyon sok ez a pénz...Los Banditos írta:Keita kivásárlási ára csak 14 millió €?!