Nem nagyon szoktam ide felállásokat tervezni se írni. Se álomcsapatot lerajzolni, mint egyesek, de szerintem kezd kirajzolódni az első igazolási börze a csapatnál a nyáron.
-----------------------------Valdés-----------------------------
--Alvés---------Puyol---------------Milito------------Abidal--
--------------------------Yaya Touré--------------------------
----Leo Messi---------------------------------------Iniesta----
-----------------------------Xavi-------------------------------
-------------------Henry------------Eto'o----------------------
Ez értelemszerűen fog változni. Mivel:
Milito sérült így csak az idény közepétől lehet rá számítani. Tehát a helyét máris vagy átveszi Pique vagy Márquez (ha marad). A kezdő még annyiban változhat szerintem, ha vennénk egy balszélső játékost. Akkor sajnos a legnagyobb bánatomra 3 játékos kerülhet ki a kezdőből. Vagy Iniesta, akire a legkevesebbe sélyt látom, vagy Xavi vagy pedig Henry és a helyére föllép Messi, aki helyét átveszi Xavi aki helyét pedig Iniesta. Kicsit kusza, de reális. Mindenféleképpen a padra kell elég erősen igazolni. Egy jobbhátvédet, egy védekező középpályást. Egy esetleg két csatárt (ha Eto' megy akkor kettőt), Egy támadó középpályást és egy jobbszélsőt. Esetleg egy cserekapust.
Szerk; (_17.08_)
A cserepad lemaradt
Tehát vagy Joquera vagy egy uj kapus, de egy cserekapus, egy cserejobbhátvéd, Piqué (99% hogy jön), Márquez (ha nem megy), Sylvinho, egy jobbszélső, Giovani, egy védekező középpályás, egy csatár, Bojan Krkics, egy bal középpályás és egy irányító.
Neveket szándékosan nem mondtam. Alvésban pedig én biztos vagyok hogy jön.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)