Barça Igazolások 2007-08
Nem lesz könnyü idehozni Alvés-t és Keita-t, sajnos az alábbi úr mindent megtesz, hogy teljesen leszivja a Barca vérét...

- Fernando
- Llegenda del Barça
Nem nagyon szoktam ide felállásokat tervezni se írni. Se álomcsapatot lerajzolni, mint egyesek, de szerintem kezd kirajzolódni az első igazolási börze a csapatnál a nyáron.
-----------------------------Valdés-----------------------------
--Alvés---------Puyol---------------Milito------------Abidal--
--------------------------Yaya Touré--------------------------
----Leo Messi---------------------------------------Iniesta----
-----------------------------Xavi-------------------------------
-------------------Henry------------Eto'o----------------------
Ez értelemszerűen fog változni. Mivel:
Milito sérült így csak az idény közepétől lehet rá számítani. Tehát a helyét máris vagy átveszi Pique vagy Márquez (ha marad). A kezdő még annyiban változhat szerintem, ha vennénk egy balszélső játékost. Akkor sajnos a legnagyobb bánatomra 3 játékos kerülhet ki a kezdőből. Vagy Iniesta, akire a legkevesebbe sélyt látom, vagy Xavi vagy pedig Henry és a helyére föllép Messi, aki helyét átveszi Xavi aki helyét pedig Iniesta. Kicsit kusza, de reális. Mindenféleképpen a padra kell elég erősen igazolni. Egy jobbhátvédet, egy védekező középpályást. Egy esetleg két csatárt (ha Eto' megy akkor kettőt), Egy támadó középpályást és egy jobbszélsőt. Esetleg egy cserekapust.
Szerk; (_17.08_)
A cserepad lemaradt
Tehát vagy Joquera vagy egy uj kapus, de egy cserekapus, egy cserejobbhátvéd, Piqué (99% hogy jön), Márquez (ha nem megy), Sylvinho, egy jobbszélső, Giovani, egy védekező középpályás, egy csatár, Bojan Krkics, egy bal középpályás és egy irányító.
Neveket szándékosan nem mondtam. Alvésban pedig én biztos vagyok hogy jön.
-----------------------------Valdés-----------------------------
--Alvés---------Puyol---------------Milito------------Abidal--
--------------------------Yaya Touré--------------------------
----Leo Messi---------------------------------------Iniesta----
-----------------------------Xavi-------------------------------
-------------------Henry------------Eto'o----------------------
Ez értelemszerűen fog változni. Mivel:
Milito sérült így csak az idény közepétől lehet rá számítani. Tehát a helyét máris vagy átveszi Pique vagy Márquez (ha marad). A kezdő még annyiban változhat szerintem, ha vennénk egy balszélső játékost. Akkor sajnos a legnagyobb bánatomra 3 játékos kerülhet ki a kezdőből. Vagy Iniesta, akire a legkevesebbe sélyt látom, vagy Xavi vagy pedig Henry és a helyére föllép Messi, aki helyét átveszi Xavi aki helyét pedig Iniesta. Kicsit kusza, de reális. Mindenféleképpen a padra kell elég erősen igazolni. Egy jobbhátvédet, egy védekező középpályást. Egy esetleg két csatárt (ha Eto' megy akkor kettőt), Egy támadó középpályást és egy jobbszélsőt. Esetleg egy cserekapust.
Szerk; (_17.08_)
A cserepad lemaradt

Tehát vagy Joquera vagy egy uj kapus, de egy cserekapus, egy cserejobbhátvéd, Piqué (99% hogy jön), Márquez (ha nem megy), Sylvinho, egy jobbszélső, Giovani, egy védekező középpályás, egy csatár, Bojan Krkics, egy bal középpályás és egy irányító.
Neveket szándékosan nem mondtam. Alvésban pedig én biztos vagyok hogy jön.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2008.05.20. 17:07:21-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Fernando,Güiza tényleg jó!Látszik,hogy BARCA nevelés.
- Andris
- Adminisztrátor
nem 2009ben van a választás...tomik7 írta:Guardiola elkezd épiteni most egy új csapatot a gáz az h kb egy éve van rá h vmit összehozzon mert 2009ben elnökválasztás és hát nem laportáéknak áll a zászló az a sejtésem..ez a Rossel meg hát kitudja mit akar..de ha nem mutat fel vmit az új csapat akkor lehetnek gázos dolgok ...

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Guardiola elkezd épiteni most egy új csapatot a gáz az h kb egy éve van rá h vmit összehozzon mert 2009ben elnökválasztás és hát nem laportáéknak áll a zászló az a sejtésem..ez a Rossel meg hát kitudja mit akar..de ha nem mutat fel vmit az új csapat akkor lehetnek gázos dolgok ... 

Bocs.Úgy öreg hogy ha pl 22 éves lenne akkor még fejlődhetne,de 31 évesen már nem nagyon.
-
- Eurobarca Staff
Ja az úgy már teljesen érthető. Remélem szólnak Laportáéknak is...barcafankid írta:Fernando tudnek en forrast adni;de azt te nem tod megnezni mert a sporthirekben lattam)
Ajánlanám a főoldalunkat, inkább annak higgy, mint a blikknek meg a sporthíreknek...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Fernando tudnek en forrast adni;de azt te nem tod megnezni mert a sporthirekben lattam:))
- Fernando
- Llegenda del Barça
valami. dekár. mennyen egy nagy csapathoz inkább, ha menni kellMR.Barca írta:Eto'o nem megy a Tottenhamhoz.ehez szoljatok valamit.
Ha Eto'o megy és közben Huntelaar érkezne esetleg akkor igazolnék még egy támadót és ő a Dani Güiza lenne. Tudni illik gólkirály lett. 26 góllal. Legjobb tudomásom szerint. Henry, Eto'o, Huntelaar, Bojan. Elég ütös szerintem. De mondom egy Henry, Güiza, Huntelaar, Bojan sem lenne piskóta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2008.05.20. 16:50:45-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Eurobarca Staff
Én eddig azt sem tudtam, hogy van Silvas, meg Mancinis ügybarcafankid írta:most mi van a SILVAs ugyeL????s a MANCINIssal????

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Varatrix
- Director del Fútbol
Most nem azért de egy ien összeállítást Gudjohnsenről is össze lehet állítani pedig őt többen fikázzák mint Ezquerot. Persze ezt én mondom aki bírja Guddyt. Szóval csak annyit hogy egy jól össze állított videó nem jelent semmit. Ami pedig a másod osztályt illeti , eltúloztam a dolgot. A lényeg hogy egy kisebb csapatban jobban helyt tudna álni.Los Banditos írta:Ezért kár volt bekapcsolni a gépet... Látszik, hogy mennyire nem vagy tisztába a spanyol focival.
Öreg?! 31 éves, úgyhogy én nem mondanám öregnek. Egyidős Puyollal, csakhogy egy példát mondjak.
A másodosztályba miért lenne gyenge? A Bilbaoba a csapat egyik alapembere volt. Nálunk is volt néhány szép pillanata az Udinese, Betis vagy a kupacsapatok ellen.
Nem azt akarom mondani, hogy aranylabdát érdemelne, de ennyire nem kell lefikázni Ezquerrot. Ezt a videót főleg neked ajánlom.:
http://www.youtube.com/watch?v=OgHpBtoDilk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2008.05.20. 16:50:14-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Barça B
- Kapcsolat:
most mi van a SILVAs ugyeL????s a MANCINIssal????
nem tudja valaki h kit veszunk bal szelre es kit iranyitonak????:D
nem tudja valaki h kit veszunk bal szelre es kit iranyitonak????:D
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ezt a videót egyszer énis beraktam márLosBanditos írta:http://www.youtube.com/watch?v=OgHpBtoDilk[/color]

Garayt eddig is tudtuk, hogy ugrott. Pár napja már hivatalos. Real Madridé 10 M Eur-ért. De a Racingban tölri az eslő idényét a Madridnál. Érdekes...
Adnál egy forrást? Chivu max akkor ha nincs más középhátvéd jelölt. (mielőtt valaki megkérdezi, két poszton szokott játszani). Huntelaarnak viszont nan örülnék. Jobban mint Karim Benzemának.barcafankid írta:A Barca hivatalosan is bejelentkezett Huntelaarert es Chivu-ert! Ehez mit szoltok?:D
Henry-t statisztikára igazoltuk?

- Varatrix
- Director del Fútbol
Ez már nem arról szól hogy úgy néz ki hanem tény! Jövő szezont lejátsza a RAcing ba és 2009-2010 szezonban a Real Madridé.Messinho írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=703624
Hát úgy néz ki, hogy Garay is ugrott!!!!
http://www.madridista.hu/eumadridista/h ... as&id=5444
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Barça B
- Kapcsolat:
igen:mar mondtam:D chivu;huntelaar;VdV;pique
tudja valki kiket akarunk még leigazolni Alvesen,keitán,benzemán,coloccinin,adebayoron kivül?
- Varatrix
- Director del Fútbol
MR.Barca írta:Nem is értem a Bilbaoban még golkirály volt a Barcába még a keretbe se kerül be.Akkor minek igazoltuk le?
Szerintem Henry vel is hasonló képp jártunk, mert őt is a statisztikára igazoltuk de nem mutatott olyan teljesítményt mert nem illeszkedett be. De Henry nek ez az első éve és én tudom hogy jövőrevjó formában lessz.
-
- Barça B
- Kapcsolat:
A Barca hivatalosan is bejelentkezett Huntelaarert es Chivu-ert!!!!!!!!!!!ehez mit szoltok??:D
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ezért kár volt bekapcsolni a gépet... Látszik, hogy mennyire nem vagy tisztába a spanyol focival.Varatrix írta:Ezquero a másod osztályban is elég gyönge lenne. Távozzon, és az is rossz hogy belőle semmiféle pénzt nem lehet kihozni.rainer írta:Ezquerro nem BARCA szintű játékos.Öreg és nem is játszik.Részemröl mehet.
Öreg?! 31 éves, úgyhogy én nem mondanám öregnek. Egyidős Puyollal, csakhogy egy példát mondjak.
A másodosztályba miért lenne gyenge? A Bilbaoba a csapat egyik alapembere volt. Nálunk is volt néhány szép pillanata az Udinese, Betis vagy a kupacsapatok ellen.
Nem azt akarom mondani, hogy aranylabdát érdemelne, de ennyire nem kell lefikázni Ezquerrot. Ezt a videót főleg neked ajánlom.:
http://www.youtube.com/watch?v=OgHpBtoDilk
in to exile
- Fernando
- Llegenda del Barça
Szerintem mikor játszott itt. Jol játszott. Első meccsei kivételével. Kár, hogy komoly csapat ellen szinte nemis állították be.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Senki sem esett hanyatt, de azért ilyeneket írni, hogy másodosztályban is gyönge lenne. Sajnálom, hogy egyesek tájékozatlanok egyes játékosokkal szemben. Mondjuk abban egyet értünk, hogy nem Barca szintű persze, de azért a másik végletbe nemkéne esni.gekkodan írta:Azért hanyatt esni sem kell tőle. Nem Barca-szint.Fernando írta:Hátrább az agarakkal. Nagyon nagy játékinteligenciával ellátott játékos Santi. Csak sajnos itt keveset játszott, amit én sajnálok nagyon. Szerettem a játékát a Bilbao-ban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2008.05.20. 16:30:51-kor.
-
- Director del Fútbol
Azért hanyatt esni sem kell tőle. Nem Barca-szint.Fernando írta:Hátrább az agarakkal. Nagyon nagy játékinteligenciával ellátott játékos Santi. Csak sajnos itt keveset játszott, amit én sajnálok nagyon. Szerettem a játékát a Bilbao-ban.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!