Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem nem így van. Azért a legeredményesebb, mert jól lövi a szabit meg a 11-est. Nálunk kapásból előtte lenne 4-5 ember. Védőt meg találunk ilyet még a piacon.vaLe5 írta:Jó ez el.bas.ztuk Garay igenis kellet volna , nem kicsit , nagyon. Aki mást mond az a tényeknek mond ellent , ennél több indok nem kell.
Tavaly európa legeredményesebb védője volt , elég fiatalon...
Így van, igazad van.vaLe5 írta:Jó ez el.bas.ztuk Garay igenis kellet volna , nem kicsit , nagyon. Aki mást mond az a tényeknek mond ellent , ennél több indok nem kell.
van benne vmi, Eto'o pótolhatatlan.. csak sajnos előbb-utóbb kénytelenek leszünk pótolni, mer túl sokáig sztem ő már nem fog itt maradni...barca0417 írta:jó csatár, de messze van Eto'o-tól, nagyon messze. ha Eto'o megy akkor remélem Benzema jön, és Henry is összeszedi magát. Mert ha Henry úgy játszik ahogy tud, akkor lesz ideje Benzemának is ideszoknia. mert alapvetően nagyon tehetséges.André T. írta:Na és a Marseillei Cisséhez mitszólnátok Eto pótlására ha távozik?
De Cissé, Adebayor,Huntelaar, Villa...mind-mind jó csatárok de nem olyanok mint Eto'o. van amelyik hasonlóan gólerős, de az meg cselezni nem tud, van amelyik azt tud, annak nem olyan a mentalitása, mint Eto'onak...ugyhogy remélem marad Samu.
Mégis kinek? Fel vannak sorolva mindenféle játékosok minden nap. Nézzétek meg milyen képességű játékosokkal volt a Barca, 3-4 évvel ezelőtt a világ legjobbja. Oli,Gio egy akkor még kiforratlan Ini. Most van Zambrotta, Abidal és véleményem szerint rövidesen egy világklasszis szintű Iniesta. Sikerre éhes playakat kell vásárolni és emellé párosulnia kell egy olyan szellemiségnek,amit a szurkolók és klub megérdemel. Remélem Pep-nek sikerül ezt össze hoznia.martin120 írta:Ti mégis kinek az érkezésének örűlnétek a legjobban?
Riberynek,de lehetetlen őt megszerezni.martin120 írta:Ti mégis kinek az érkezésének örűlnétek a legjobban?
Ezt én se hallottam, én is tudok egy raklap nevet, de ugy is nagybevásárlás a nyáron, eléggé meg fogja sínyleni a csapat kasszája, legalább ha van egy ilyen szintű kapusunk, legalább arra a posztra nem kéne költeni. Meg lehet itt nevekkel hadonászni hogy buffon, reina, palop, anyámkínnya, de ezek közül egyik se lenne olcsó. 10-15 millán alul szinte egyiket se kapnánk meg, annyit meg VV is megér.gekkodan írta:1. honnan tudod, hogy ezt mondta? leírta valamelyik pletyka-lap? nem hallottam tőle hivatalosan még semmilyen nyilatkozatot, ilyet meg főleg nem.martin120 írta:Guardiola mondta hogy nála V.Valdes nem lesz első számú kapus.Vajon kivel tudjuk őt potolni?
2. mondok neked egy tucat nevet, akivel pótolni lehet...
1. honnan tudod, hogy ezt mondta? leírta valamelyik pletyka-lap? nem hallottam tőle hivatalosan még semmilyen nyilatkozatot, ilyet meg főleg nem.martin120 írta:Guardiola mondta hogy nála V.Valdes nem lesz első számú kapus.Vajon kivel tudjuk őt potolni?
Miért? Inkább nézett volna meg pár ember kettőnél több Racing meccset és indokolta volna is meg, hogy miért is a tökéletes, pótolhatatlan igazolás. Csak mert ezek vhogy kimaradtak a fórum életéből. Pont ez volt jellemző amit te is írtál. Garay kell és kész, pont. Szép..Scumy írta:inkább tartottad volna magadbanChrisbarca írta:Mitöl ekkora isten ez a Garay? Mert berugott (most csak a hasamra ütök) 5 11-est és 5 szabadrugást? Én akárkit kérdezek meg focis berkeken belül, ismerösöktöl, barátoktól (lehet madridista arsenalos stb-stb), hogy mi a véleményük róla? Általában visszakérdeznek, hogy kicsoda? És nem azért mert nem ismerik (de sok embernél ez is játszik), hanem mert egyszerüen nem ide való. Én tipikus egy-két szezonos játékosnak tartom. Onnantól meg szürkeség. A real azért vette meg, h ne a miénk legyen. De egy egészséges Metzeldert, Kannavárót, Pepét,Ramost, Marcelot biztos nem tud kiszoritani. Szal madridi barátaink ismét a pénzt szórják az ablakon. Én örülök h nem ide jött, mert piquét évek óta ismerjük, de ez a Garay csak most tünt fel az idei szezonban.![]()
inkább tartottad volna magadbanChrisbarca írta:Mitöl ekkora isten ez a Garay? Mert berugott (most csak a hasamra ütök) 5 11-est és 5 szabadrugást? Én akárkit kérdezek meg focis berkeken belül, ismerösöktöl, barátoktól (lehet madridista arsenalos stb-stb), hogy mi a véleményük róla? Általában visszakérdeznek, hogy kicsoda? És nem azért mert nem ismerik (de sok embernél ez is játszik), hanem mert egyszerüen nem ide való. Én tipikus egy-két szezonos játékosnak tartom. Onnantól meg szürkeség. A real azért vette meg, h ne a miénk legyen. De egy egészséges Metzeldert, Kannavárót, Pepét,Ramost, Marcelot biztos nem tud kiszoritani. Szal madridi barátaink ismét a pénzt szórják az ablakon. Én örülök h nem ide jött, mert piquét évek óta ismerjük, de ez a Garay csak most tünt fel az idei szezonban.
Szerintem mondhat akármit, ilyen margit stíusu csapatnak nevezett vmik tudnak olyan ajánlatot tenni amit nem lehet visszautasítani. Jó, van pár játékos akit télleg nem lehet megfizetni, mint pl Messi vagy a régi R10, Benzema még nincs ezen a szinten...martin120 írta:Benzemával nem tudnánk pótolni Eto'o-t mert kijelentette a Lyon elnöke hogy Benzema nem eladó!!!