2008.05.19. 18:55:11
húúú, van itt minden:
-Adebayor: szerintem nem elég jó Eto'o pótlására, de plussz csatárnak talán jöhetne, hogy lehessen rotálni, de ahhoz meg drága lenne. szóval nem tudom.
-Moutinho: nem ismerem igazán, biztos nagy tehetség, de vele az a bajom, hogy 25 millával hozták szóba. namost ennyiért már Luchot is elhozhatnánk szerintem, aki még szintén nem játszott nagy klubban, biztos van benne sikeréhség, és már többet bizonyított. Deco-t jobban tudná pótolni szerintem. meg plusszba ottvan Crosas, kitudja, lehet hogy ő is nagyon tehetséges, csak nemsok lehetősége volt.
-Alves: remélem jön, de nem élem bele magam még.
-Piqué: valaki kérdezte, hogy ő a jobb vagy Garay...hát én garayt nem ismerem, de Piqué szerintem elég jó ahhoz amire kell nekünk: a padra.
ráadásul saját nevelés, és olcsóbb mint garay. és lehet hogy pont az a pár milla difi fog segíteni Alves ügyében.
-Coloccini: én örülnék neki is, mert kell valaki a szélre tartaléknak, ha jön Alves, (aki ugye, ha úgy adódik jobbkp. is lehet) meg Colo. tud középen is segíteni, ha pl Marquez-re kp.-n lesz szükség. Meg Milito-t ugye, nem látjuk egy darabig, Puyol is megsérülhet, Piqué meg kérdés mire lessz képes.
-