Gyerekek!Ez egyre meredekebb,nem?Olvasgatom a hsz-eket és csak kapkodom a fejem,totál 2 pártra szakadt a mezőny.Érthető,mert az érkező hírek/infók mind-mind állítólag tuti forrásbó jönnek és minő véletlen,merőben ellentmondásosak!

Aki tudja még követni ezt a Ronaldinho sagát,az előtt emelem kalpagom!

Én is szinte napról napra kicsit így-kicsit úgy értékelem a helyzetet,attól függően,h épp mi a mai adag sztori.De rettenetesen sok ismeretlenes az egyenlet,sok a HA. HA Dinho egy leépült alibista lett->menjen.HA még a folyamat visszafordítható->maradjon.HA 25 milkát kínálnak R10ért->keveslem.HA a pillanatnyi Ronniért kinálják->háááát,talán áll az alku.HA a sikeres,trófeákkal teli szezonok teljesítményét nézzük->térdreborulás/Istentisztelet.HA az ezutáni időket,botrányokkal tűzdelve (HA IGAZAK...

) ->ledőlt a bálvány.És még sorolhatnám...Fel lehet sorolni érveket pro és kontra,h mi lesz vele.A múltja miatt lehet még hinni benne (bevallom én még közéjük tartozom).De az utóbbi idők hírei miatt érthető ha többen is azon a véleményen vannak,h kiégett.Tényleg a legtisztább/legFAIRebb az lenne tőle,h ha kiállna végre a nyilvánosság elé és előadná a szitut,mert ez így ebben a formában kriminális már.Tuti,h sok dolog hátterét nem fogjuk sosem megtudni,de mégis közelebb lennénk a megvilágosodáshoz,ha végre a legérintettebb személy nyilatkoztatná már ki végre,h most akkor MI VAAAAAN?????????Amíg ez nem történik meg,vagy esetleg nem látjuk meg másik mezben pályára lépni,addig nekünk marad a találgatás.Ha esetleg különösebb komment nélkül bejelentik,h el van adva x csapatnak,akkor azért megkérnék minden szurkert (nemcsak a R10 fanokat!),h sárdobálás nélkül,tisztelettel búcsúzzunk el tőle.Ennyit szerintem megérdemel azért,amit tett a klubért.Hangsúlyozom,h természetesen nem egyedül nyert meg semmit,de az egyik legfőbb letéteményese volt a kupagyőzelmeknek.És nagyban hozzájárult ahhoz,h a BARCELONA név újra csillogóvá vált,rengeteg szurkolót szerzett a klubnak a játékával.