Barça Igazolások 2007-08
- albicelesteX
- A Vadász
Én se hülyeségből mondtam!Talán ez egy jó kis lehetőség kicsipénzért elhozni gondolom nem akar a másodosztályban csövezni!Nem rossz kis játékos!És szerintem is okés csere lenne!!!

- Fernando
- Llegenda del Barça
Haggyuk már ezt a Dinho helyét. Dinhonak volt helye itt már nincs. Most vagy lesz másnak helye itt vagy nem. De nem Dinho helyét veszi át. 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- raúlgonzales89
- Barça B
de csere padra nagyon is jó lenne (dinnyó helyét melegithetné)Fernando írta:Minden tréfát félretéve cserepadra egyértelműen elhoznám! 29 éves. Paddal nemlesz baja. Zarában is azvolt. (most nem a boltra gondolok )albicelesteX írta:Zaragoza csórók!na mind1 én elhoznám onnan az Aimart!

Nem a saját nevem a raulos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"naponta 4szer gyúrok....összesen 4 g súllyal"
Diogo-t is el lehetne hozni, két jobbhátvéd nem sok egy csapatba. 

- Fernando
- Llegenda del Barça
Minden tréfát félretéve cserepadra egyértelműen elhoznám! 29 éves. Paddal nemlesz baja. Zarában is azvolt. (most nem a boltra gondolok )albicelesteX írta:Zaragoza csórók!na mind1 én elhoznám onnan az Aimart!

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- raúlgonzales89
- Barça B
van ebben valamialbicelesteX írta:Zaragoza csórók!na mind1 én elhoznám onnan az Aimart!

- albicelesteX
- A Vadász
Zaragoza csórók!na mind1 én elhoznám onnan az Aimart! 

- raúlgonzales89
- Barça B
Leszálló ág, ez is igaz...
A másik, hogy egy 28 esztendős játékos többnyire kezdő akar már lenni nem pedig a padot koptatni, azon már túl van, vagy még nincs ott, ha értitek mire gondolok.
Tényleg vagy egy 23-24 év körüli srác kéne, vagy egy 30egynéhány, aki már kellő rutinnal is rendelkezik.
Ezquero és/vagy Gudy helyére.[/quote]
nincsenek akkora bajok azér a támadóinkkal sztem annyira nem aggódok h kiket igazolunk előre...inkább a középpálya aggaszt ill a védelem
A másik, hogy egy 28 esztendős játékos többnyire kezdő akar már lenni nem pedig a padot koptatni, azon már túl van, vagy még nincs ott, ha értitek mire gondolok.

Tényleg vagy egy 23-24 év körüli srác kéne, vagy egy 30egynéhány, aki már kellő rutinnal is rendelkezik.
Ezquero és/vagy Gudy helyére.[/quote]
nincsenek akkora bajok azér a támadóinkkal sztem annyira nem aggódok h kiket igazolunk előre...inkább a középpálya aggaszt ill a védelem

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Leszálló ág, ez is igaz...Fernando írta:Sztem viszont igenis idősek már az elképzelésekhez és a Barcához. Biztos nemlenne olcsó mulatság se Milito sem Oliveira. A Milannal egyezkedni se kutya. Ráadásul a korra visszatérve. Nemhinném h egy 28 éves csatárt kéne igazolnunk, főleg olyat amelyik leszálló ágban van (lásd Oliveira). Egy 24-25 éves csatárra azt mondom, hogy kiforrott dinamikus erőteljében lévő csatár.

Ezquero és/vagy Gudy helyére.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Sztem viszont igenis idősek már az elképzelésekhez és a Barcához. Biztos nemlenne olcsó mulatság se Milito sem Oliveira. A Milannal egyezkedni se kutya. Ráadásul a korra visszatérve. Nemhinném h egy 28 éves csatárt kéne igazolnunk, főleg olyat amelyik leszálló ágban van (lásd Oliveira). Egy 24-25 éves csatárra azt mondom, hogy kiforrott dinamikus erőteljében lévő csatár.
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Varga Tamás írta:Ja, már vén kappan mind a kettő. Kahnnak meg már öregek otthonában lenne a helye, meg Figónak is. Nem? Ne bolondozzál már, 28 évesen senki sem öreg. Puyolnak is már a nyugdíjat kellene folyósítani a Te elgondolásod alapján.

Félreértettél, lehet nem jól fogalmaztam és csak én értettem, amire gondoltam. Nem azt mondom, hogy öregek, de mivel Oliviera a Milan tulajdona, tőlük kéne kivásárolnunk és az nem lenne egy olcsó mulatság, annyit nem ér a padra egy játékos, ellenben Milito, aki immár a másodosztályban erősítheti a Zarát olcsóbb mulatság lenne és jobb is, mivel tuti nem akar ottmaradni.
De Khan az tényleg mehetne az elfekvőbe... Mindig is utáltam.
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Nem az a baj hogy öregek , hanem az hogy egyszerűen nem idevalóak , padozni meg ezek tuti nemfognak! A másik dolog meg hogy mindekettő külföldön fogja folytatni szerintem!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ja, már vén kappan mind a kettő. Kahnnak meg már öregek otthonában lenne a helye, meg Figónak is. Nem? Ne bolondozzál már, 28 évesen senki sem öreg. Puyolnak is már a nyugdíjat kellene folyósítani a Te elgondolásod alapján.Csak a Barca! írta:Ezt komolyan gondolod? Szerintem nem egy nagy durranat a srác, akkor már inkább Milito. Mind2 már 28 éves, tehát egyik se fiatal már, Milito meg gólerősebb is.grecki írta:Oliveira nagy fogás lenne szerintem.

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ezt komolyan gondolod? Szerintem nem egy nagy durranat a srác, akkor már inkább Milito. Mind2 már 28 éves, tehát egyik se fiatal már, Milito meg gólerősebb is.grecki írta:Oliveira nagy fogás lenne szerintem.
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Lehet nekem nem jó az infóm, de Oliviera a Milan tulajdona, csak kölcsönben van a Zaragozánál egy évig, vagy e szezon végéig. Uhogy a Milánnál kell házalni, ha esetleg akarnánk, de ugye nem akarjuk.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Véleményed egy helyen hibádzik. Roberto Assis-t nem sorolnám az emberek körébe, inkább egy féreg.mademan írta:oliverirának r10 bátyja a meneddzsere!!!Fernando írta:Oliveira sztem ide nemkéne, sem Milito. Zapater lehetséges hogy elférne a cserepadon. Aimar főleg.
én személy szerint nagyon szomorú lennék ha még egyszer szóba állnánk azzal az emberrel!!!!!!!!!!

- Fernando
- Llegenda del Barça
Sztem erősebb keretük volt. Aimar, Diogo, Milito, Oliveira, Zapater. Nagyon jo kis csapat ez. Sergio García sem utolsó játékos.noname írta:Viszont az azért nem semmi h a keretük kb egy szint a Villarrealéval...
-
- Capitá del Barça
oliverirának r10 bátyja a meneddzsere!!!Fernando írta:Oliveira sztem ide nemkéne, sem Milito. Zapater lehetséges hogy elférne a cserepadon. Aimar főleg.
én személy szerint nagyon szomorú lennék ha még egyszer szóba állnánk azzal az emberrel!!!!!!!!!!
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
- noname
- Llegenda del Barça
VT, én is sajnálom őket, szimpatikus csapat, de ha már megtörtént, legalább ki kell használni a dolgot.Ugyan kiestek, de attól még a csatársoruk az egyik legjobb a PD-ben, hiszen így is sok gólt szerzett a Milito-Oliveira duó.
Viszont az azért nem semmi h a keretük kb egy szint a Villarrealéval...
Viszont az azért nem semmi h a keretük kb egy szint a Villarrealéval...

A Fifa egy szégyen
- Fernando
- Llegenda del Barça
Oliveira sztem ide nemkéne, sem Milito. Zapater lehetséges hogy elférne a cserepadon. Aimar főleg.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A falra festetted az ördögöt, és megjelent, megelevenedett. Írhatod már múlt időben is. Szomorú vagyok, végtelenül szomorú.noname írta:Közbe töröltem a hszt, mert látom h még nem esett ki a Zara, máskor csak szerkesztem.Oliveira gyenge,Milito cserének jöhetne. Embarassed
Na szóal újra:
Egy bizonyos Zaragoza épp most esik ki, így ha átállnánk kétcsatáros rendszerre, akkor csak Bojan marad az egyetlen cserénk, így ebből a bizonyos Zarából jöhetne egy bizonyos Milito/Oliveira!

- Nóbi
- Capitá del Barça
én is épp erre gondoltamnoname írta:Egy bizonyos Zaragoza épp most esik ki, így ha átállnánk kétcsatáros rendszerre, akkor csak Bojan marad az egyetlen cserénk, így ebből a bizonyos Zarából jöhetne egy bizonyos Milito/Oliveira!

- noname
- Llegenda del Barça
Közbe töröltem a hszt, mert látom h még nem esett ki a Zara, máskor csak szerkesztem.Oliveira gyenge,Milito cserének jöhetne. Embarassed
Na szóal újra:
Egy bizonyos Zaragoza épp most esik ki, így ha átállnánk kétcsatáros rendszerre, akkor csak Bojan marad az egyetlen cserénk, így ebből a bizonyos Zarából jöhetne egy bizonyos Milito/Oliveira!

A Fifa egy szégyen