Én tényleg csípem az Enrique-t,de azért ne hogy már ő legyen a másodedző.Az egy dolog,hogy meghajtja a fiúkat,+Barca szív,meg stb...de egy komoly tétmeccs előtt mégis hogyan tudna segíteni Guardiola-nak,0 tapasztalattal?Vagy meccs közbe,ha hátrányba vannak a fiúk?Fiatal edző,lesz még bőven ideje bizonyítani.Akár a Barcába is,de most inkább egy tapasztalt másodedző kéne Pep mellé,akire felnéznek/vagy akitől éppen félnek a játékosok...de a szigor nem minden,kell a rutin,taktikai érettség,mer már így is eredmény kényszer alatt van a csapat.Bele se merek gondolni,mi lenne akkor, ha elkapna egy rossz szériát velük a csapat...elvesztenék a játékosok bizalmát,megszűnne a taktikai fegyelem,az edzői tisztelet...hogyan fognák meg őket?Akartok még egy ilyen évet,mint az idei?
(...Persze ha mindez megvan Pep-ben,amit felsoroltam Enrique ellen,akkor az egész tárgytalan,és én is szívesen látom Lucho-t.De erre annyi esély van,mint nekem a lottó ötösre...)
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.