Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
70 milka? nem viccelj már. 35-ért elhozható. Simán.norbert55 írta:Ha Eto'o megy akk vagy Benzema vagy Huntelaar jöjjön.
Benzema 70milka ami sztem még tőle túlzás és nemhiszem h ezt megadja a Barca.Huntelaar nagyon gól érzékeny és jó árban van.Ő is megérné.
albicelesteX írta:Eto'o még nem ment el!!!És amig itt van én jövőre is vele számolok!!Sokat [auto_cenzúra] henryt de így a végére egész jót mutatott szal sorry tőle!Így már mindenképp maradjon és jövőre ugyan ezt a tendenciát folytassa!!!Ezek ketten ütnének!És nem kellenének 100 millás norbert csatárok!!!Elég lenne valaki Gudjózsef helyére!
Mi lenne, ha kicsit vissza olvasnál a fórumon?norbert55 írta:Most olvastam a SPORT-on h deco helyett a Sporting-tól Joao Moutinho akarjuk.Nem lenne rossz választás.
De Rossit kihagytad. Őt is említi a sport.es, hogy ő is rajta van Guardiola listáján.noname írta:...
Szerintem meg de.Atesz írta:Nem való annak a spanyolfoci.
Nem kötekedésből, de talán NEKI nem?
Ezen vitatkozhatnánk sokáigDos Santos írta:Ezt rosszul tudod.Az Arsenal-t Hleb irányította és nem Fabregas(ő amolyan "Xavi-s" szerepkört tölt be a csapatában).Nem véletlenül mondta róla Cesc hogy meg kell tartani egy ilyen IRÁNYÍTÓ-t,meg az öreg Wenger se unalmából fenyegeti az Inter-t a FIFA-val.depth írta:De ugyebár pontosan ugyanazon a poszton játszik, mint Xavi és Iniesta. Tőlük meg remélem nem fogunk megválni. Egy irányító kellene, nem pedig még egy középső középpályás.
Ritkán látni erre ennyire megkomponált hsz-t:) Grat érte.salas9 írta:...
ezzel teljesen egyetértek, Gio-t szerintem is max. kölcsönadni szabad, attól függően, hogy kit veszünk, vagy veszünk-e valakit arra a posztra, de pl. most megmutatta, hogy miért tartják akkora tehetségnek, és meghálálta a bizalmat. nagyon tetszett, amikor Rijkaard örömét mutatták Gio második gólja után, ami egyébkén gyönyörű volt, akárcsak a harmadiktomik7 írta:a Materazzi-s témához hozzászólva... az esti meccsen is szóbahozta a riporter..(valszeg vmi pletyka oldalról leste) állitólag Guardiola szemelte ki és belevonná a transzferbe Deco-t( ami nem is lenne baj hisz menni akar)és Dos Santost..(nos ezzel már inkább lenne bajom) ...ha ez igaz akkor a kérdésem az h miért? csak 18 éves..és most mutatott magából vmit, emelett a hozzáértők annak idején Quaresmában sem láttak fantáziát h elengedték.Látjuk mi lett belőle....
salas9 írta:Távozók listája:
Ronaldinho --- 16 millio € (ez a minimum)![]()
Deco --- 7 millio € (ennyit azért még ér)![]()
Zambrotta --- 7 millio € (Milan megadhatja)![]()
Gudjohnsen --- 4 millio € (ennyit igazán adhatnának érte)![]()
Oleguer --- 2 millio € (talán kiköt a Lazioban)![]()
Ezquerro --- Ingyen (ha jól tudom)![]()
Thuram --- Ingyen
Edmílson --- Ingyen
Pinto --- Ingyen
Ez összesen 36 millio € bevételt jelentene (jobbesetben)![]()
Érkezők listája:
Dani Alves --- 25 millio € (remélem nem lesz több) --- 25 éves![]()
Piqué --- 5 millio € (erről szólnak a hirek) --- 21 éves![]()
Keita --- 10 millio € (drágább csak nem lesz) --- 28 éves![]()
Joao Moutinho --- 15 millio € (jó esetben) --- 21 éves![]()
van der Vaart --- 20 millio € (ki tudjuk csikarni) --- 25 éves![]()
David Silva --- 18 millio € (többet ne adjunk érte) --- 22 éves![]()
Ez összesen 93 millio € kiadást jelentene (jobbesetben)![]()
Kiadások: 93 millio €
Bevételek: 36 millio €
---------------------------
Összesen: - 57 millio €
Tehát az "én csapatom" a 2008/2009-es szezonra:
----------------------------------V.Valdés (Jorquera)
---D.Alves(M.Valiente)---Puyol(Piqué)---Milito(Márquez)---Abidal(Sylvinho)
-------Xavi(Inieta)------------Yaya Touré(Keita)----v.d.Vaart(Joao Moutinho)
----------Messi(Giovanni)----------Eto'o(Bojan)----------Henry(D.Silva)
Kiegészitő emberek: Thiago Alcantara, Marc Crosas, Rafael Romero Fali, Jose Maria Rueda
UI.: Bocs,hogy egy kicsit hosszú lett![]()
[/i]
hát nagyon remélem, hogy ez a meglehetősen elcseszett ötlet csak Farkas Norbi fejéből pattant ki... Malter Lacitól engem a hideg kiráz, rettenetes gusztustalan játékosnak tartom, szvsz inkább egy favágó angol középcsapatban lenne a helye, nem a technikás és szép fociról híres spanyol bajnokságban... eléggé megrendülne a Guardiolába vetett hitem, ha tényleg idehoznáThuram21 írta:Viszont Materazzi... nanehogymár...