Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt azért nem jelenteném így kiMessi-#19 írta:jó de bojan összes gólja olyan volt hogy ott ált a kapufánál
Megszámolhatnánk hogy az idény első felében hányszor lőtte el a labdát a 16-os környékén, amikor 6-an álltak előtte. És szabadon volt 1-2 csapattársa. Ő ehelyett ellőtte. Persze bele az emberbe, vagy mellé. Krkic meg a gólok előkészítésében is ott van. Én azt mondom hogy inkább rúgjon 10 gólt kijátszott akcióból, mint 2 bombát az idény végén.Messi-#19 írta:mit mondtam hogy jobb a rúgótechnikájameg el is meri vállalni nemm úgy mint krikic! azér ez is dominál
jó de bojan összes gólja olyan volt hogy ott ált a kapufánálMihu írta:Meg az arca is kétszer nagyobb mint Krkicnek. Szóval akkor ha valaki lő egy bombagólt, akkor egyből jobb mint az, aki 9 gólt (nagyon nem vagyok benne biztos de ennyit tuti) rúgott a bajnokságban. HmmmmmMessi-#19 írta:én nem akarom krikicet kritizálni de... azé mikor lőtt ijen gólt mint most gio![]()
mondjuk krikic inkább befejezőcsatár... odaáll a akpufához úgy hogy nincs lesen(ehez nagyon ért) de a rúgotechnikája giovanninak 2x jobb
pinto jobban véd(most) mint valdes
Azthiszem, hogy 10 nél tart, közben Giovani hat-trick...Mihu írta:
Meg az arca is kétszer nagyobb mint Krkicnek. Szóval akkor ha valaki lő egy bombagólt, akkor egyből jobb mint az, aki 9 gólt (nagyon nem vagyok benne biztos de ennyit tuti) rúgott a bajnokságban. Hmmmmm
Meg az arca is kétszer nagyobb mint Krkicnek. Szóval akkor ha valaki lő egy bombagólt, akkor egyből jobb mint az, aki 9 gólt (nagyon nem vagyok benne biztos de ennyit tuti) rúgott a bajnokságban. HmmmmmMessi-#19 írta:én nem akarom krikicet kritizálni de... azé mikor lőtt ijen gólt mint most gio![]()
mondjuk krikic inkább befejezőcsatár... odaáll a akpufához úgy hogy nincs lesen(ehez nagyon ért) de a rúgotechnikája giovanninak 2x jobb
pinto jobban véd(most) mint valdes
Azért néha beleült már a hintába idén!!Ronaldinho&Barca írta:Azért a jó öreg Thuram papa ott van... őt nem adnám el, öreg-öreg de ilyen kis taknyos fiatal csatárok fél fogára nem elegek...