Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Példuál itt.Messi-#19 írta:én nem akarom krikicet kritizálni de... azé mikor lőtt ijen gólt mint most gio![]()
mondjuk krikic inkább befejezőcsatár... odaáll a akpufához úgy hogy nincs lesen(ehez nagyon ért) de a rúgotechnikája giovanninak 2x jobb
pinto jobban véd(most) mint valdes
ne érts férreLos Banditos írta:Giovani összeszedett 2 gólt egy ilyen meccsen, és hirtelen jobb lett, mint Bojan. Gratulálok azoknak, akik így látják
Ezt kinél olvastad?Los Banditos írta:Giovani összeszedett 2 gólt egy ilyen meccsen, és hirtelen jobb lett, mint Bojan. Gratulálok azoknak, akik így látják
én kölcsönadnám!!Bányász írta:Jó volt látni Rijkaardot.Biztos marha büszke Giovanira...
Na sztem ieneket tud az igazi Dos Santos,ezért nem szabadna elengedni.
Így érzek én is. Ha eladják, nem biztos, hogy tűrtőztetni fogom tudni magam. Akkor az Isten irgalmazzon Laportának!Ronaldinho&Barca írta:Elé még azt a csúnya szót is beleehtne tenni és akkor találó lenne..![]()
Tény ami tény, 3. hely meglesz talán, de ha Eto'ot elmerik adni, asszem én kinyírom magam... Henry egyre jobban ráérez a játékra megmerem kockáztatni ezt a kijelentést, Messi ő Messi ő meg mindig érzi a játékot.. és jövőre egy Eto'o Henry támadósor... Messivel fűszerezve... kicsit nagyon..