Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az eladás egy nagy butaság lenne, az biztos.grecki írta:Nézzétek mi lett azokkal, akiket a Barca az elmúlt pár évben kölcsönadott...
Saviola, Maxi, Rochemback, F. Navarro, Damia, Riquelme, Sergio Garcia stb, stb.
Ha egyszer kikerülnek, akkor egy kisebbfajta földindulás kell ahhoz, hogy visszakerülhessenek.
Végre jó helyen kellene használni, és időt kell neki adni, hogy fejlőshessen. Még mindig csak 18 éves. El sem hiszem, hogy egyesek el akarják adni...
Szerintem meg, pont hogy nem.Ezzel csak visszalépne.Ha már mindenképp kölcsön akarják adni,legalább egy Spanyol 1.osztályú csapatnak adják,hogy tanuljon is valamit,az európai fociból.Guardiola írta:Szerintem Argentinaban Braziliaban vagy eppen Mexikoban ha lehuzna egy evet az kifejezetten jot tenne neki.
vagy még annak sem..vaLe5 írta:Szerintem messze nem azt nyújtotta amit vártak tőle , Ronaldinho utodának kiláltották ki , de szerintem jó ha Messi cseréjeként számithatunk rá.
Lesz ő még jobb, sokkal jobb. Legalábbis remélem. Kell neki még egy kis idő. Azért azt se feledjük, hogy egy olyan csapatba kellett volna nagyot nyújtania, aminek nem nagyon ment a szekér. Pl Iniesta se volt ennyi idősen az első csapat klasszisa, már meg lassan kihagyhatatlan. Nem tudom, hogy miért van az, ha valaki ennyi idősen nem Messi szinten teljesít, akkor az már béna. Messi csak egy van.vaLe5 írta:Szerintem messze nem azt nyújtotta amit vártak tőle , Ronaldinho utodának kiláltották ki , de szerintem jó ha Messi cseréjeként számithatunk rá.