Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Messit én hagytam ki különben ott van a cikkben! Persze attól még lehet h nem igaz!Fernando írta: Gondolkozzatok reálisan. Meghát Messi neve sincs ott. Oleguer meg hol maradna már. Ez ugy kacsa ahogy vagy.
CserénekFernando írta:Keita megint minek? Ittvan Touré. Afrika kupán a fogunkat szívhatjuk. Értelmetlen.
Tomsa írta:Hát ez elég szép, de valaki hiányzik...MESSI?!Fluwy írta:http://www.elmundodeportivo.es/ egy kis pletyka Guardiola terveiröl...
kapusok:Valdes és Aouate (Depor), Neuer (Stuttgart), Alves (Almería), Frey (Fiorentina)
Védök:D.Alves, Oleguer?!?:( ,Puyol,Márquez,Pique és Coloccini (Deportivo) v Chivu (Inter) Abidal,Sylvinho
Középpálya: Touré Yaya,(Márquez),Keita,Víctor Sánchez,
Iniesta,Silva,Mancini,Hleb
Csatár: Henry,Bojan, Benzema v Adebayor
A cikkben volt nem az én véleményem! Az én véleményem h Oleguer minek maradjon amugy hátul elég szimpatikus a névsor bár én Garayt hiányolom. Középen Silva és Hleb igencsak teccene nekem Mancini se rossz. Elöl akkor már talán inkább Benzema v Berbatov.
Lehet h sok igazságtartama nincs de azért ezek a nevek röpködnek mostanába. Majd meglássuk.
Hát ez elég szép, de valaki hiányzik...MESSI?!Fluwy írta:http://www.elmundodeportivo.es/ egy kis pletyka Guardiola terveiröl...
kapusok:Valdes és Aouate (Depor), Neuer (Stuttgart), Alves (Almería), Frey (Fiorentina)
Védök:D.Alves, Oleguer?!?:( ,Puyol,Márquez,Pique és Coloccini (Deportivo) v Chivu (Inter) Abidal,Sylvinho
Középpálya: Touré Yaya,(Márquez),Keita,Víctor Sánchez,
Iniesta,Silva,Mancini,Hleb
Csatár: Henry,Bojan, Benzema v Adebayor
A cikkben volt nem az én véleményem! Az én véleményem h Oleguer minek maradjon amugy hátul elég szimpatikus a névsor bár én Garayt hiányolom. Középen Silva és Hleb igencsak teccene nekem Mancini se rossz. Elöl akkor már talán inkább Benzema v Berbatov.
Lehet h sok igazságtartama nincs de azért ezek a nevek röpködnek mostanába. Majd meglássuk.
Eggyet értek Ronaldo minden csak NEM PÉLDA ÉRTÉKŰ! Visszataszító a viselkedése, és nincs egy Messi szinten hogy ekkora sztár legyen.Ilúvatar írta:nagyakos91 írta:én nagyon örülnék neki:D ő a példaképem. de sztem kevés az esély h ide jön
Akkor büszke lehetsz magadra :S
Szerintem Laporta oda áll C. Roni menedzsere mellé és meg kérdi meik zsebéből fizesse ki. Én inkább azt kérdezném meg hogy minek kéne nekünk az a ripacs, szappan opera hős? Egy túl sztárolt portugál pont olyan mint Figo, és ő most egy senki.sabres írta:Amugy meg ilyen CRonirol sztem ne is almodozatok, annyi penze nincs a Barcanak, en remelem h jovore a spanyolba fog jatszani.
Hát akkor asszemmennyit a híres szakértők tudásától.Na akkor végülis mi befolyásolja egy játékos piaci értékét:sabres írta:Ronnie piaci erteke jelenleg 38 milla, ez nem vicc. ez a realis ertek hivatalosan pl olyan site-on ahol szakemberek szamoljak ki a jatekos piaci erteket.
Tehat 38 milla.(Az mar megint mas h Ronnie az utobbi idoben nagyon sokat veszitett a hihetosegebol de itt arrol van szo h mire kepes vagy h mire lenne kepes.)
Ok-ok az a 38M, ha én lennék Berlusconi, simán ki is csengetném...de, a képességeiről megítélni a mostani árát olyan, mint egy Ducatit a fékpadon tesztelni....(az is egy szempont, de nincsenek külső körülmények). Gondolj bele, hogy mennyi idő és munka kell hozzá (ha a pénzt nem is vesszük ide), hogy visszanyerje a 2 évvel ezelőtti formájának csak az árnyékát is...meg persze nem jó reklám a "munkához" való hozzáállása sem mostanában....akár megy, akár nem! Úgyhogy lehet, hogy kevés az a 16M, nem is ragaszkodom ehhez a számhoz, de az igazolási hókuszpókusz kezdetekor ennyi volt a reális...én így gondolom. Persze a hozzáértők, akik meghatározták az árát biztos értik a dolgukat, nem is vitatkozom ezzel, de azért nem minden az, aminek látszik...sabres írta: Ronnie piaci erteke jelenleg 38 milla, ez nem vicc. ez a realis ertek hivatalosan pl olyan site-on ahol szakemberek szamoljak ki a jatekos piaci erteket.
Tehat 38 milla.(Az mar megint mas h Ronnie az utobbi idoben nagyon sokat veszitett a hihetosegebol de itt arrol van szo h mire kepes vagy h mire lenne kepes.)
Reméljük. Ha jönne Alves, akkor már "csak" egy minőségi játékmester kellene.Replay írta:Lahm 2012-ig hosszabbitott a Bayern-nel.
Valszeg Dani Alvés miatt ugrott neki Katalónia...
Ronnie piaci erteke jelenleg 38 milla, ez nem vicc. ez a realis ertek hivatalosan pl olyan site-on ahol szakemberek szamoljak ki a jatekos piaci erteket.gonosz írta:
Na azért tegyük hozzá, hogy régóta nem nyújtott semmit meccsen, ahogy azt az előttem szólók is elmondták.....ráadásul a reális ára 16M lenne, mert annyiért vásárolhatta volna ki magát....szerintem az a 25M korrekt...itt persze nem a tehetségére vagy a képességeire gondolok, hanem (nagyon csúnyán fogalmazva:) a piaci értékére....ez van!
Na azért tegyük hozzá, hogy régóta nem nyújtott semmit meccsen, ahogy azt az előttem szólók is elmondták.....ráadásul a reális ára 16M lenne, mert annyiért vásárolhatta volna ki magát....szerintem az a 25M korrekt...itt persze nem a tehetségére vagy a képességeire gondolok, hanem (nagyon csúnyán fogalmazva:) a piaci értékére....ez van!Blaugrano írta:Hihetelen ez a Milan nem igaz h sajnálják a pénzt. R10-ért 25 milla...
Nem tudom de sztem ebbe a felallitasba nagyon sokan belefognak kotni, foleg mas csapatokdepth írta:
Kapus, Jvédő, Kvédő, Kvédő, Bvédő, Vkp, Vkp, Kk, Irányító, Jszélső, Bszélső, Csatár. Bocsánat a gyenge ábrázolásért, de nemvolt kedvem rajzolni.
na hát ez is felelőtlen lépés lenne....gekkodan írta:Canizares elakar jönni a Valenciából. Azonnal le kell rá csapni.
Legyen igazad. Alves kummára kell ide.Replay írta:Lahm 2012-ig hosszabbitott a Bayern-nel.
Valszeg Dani Alvés miatt ugrott neki Katalónia...
én nagyon örülnék neki:D ő a példaképem. de sztem kevés az esély h ide jöncsabimo írta:Az egyértelmü ha ronaldo spanyoloba igazol akkor az a madrid lesz, mert ök kifizetik a horribilis vételárát...de ha holnap megjelenne a cikk hogy croni a barcához igazolt csak nem kezdenétek el lázadni? de én már azon se lepödnék meg ha igen...