Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kaka es Deco teljesen mas stilusu jatekosok, en nem szeretnem ha ot hoznank ide.Csak a Barca! írta:Mert Deco helyet kell egy irányító és pl Kaka pont jó lenne (de úgyse adják el, szóval tökmindegy, hogy akarjuk e vagy sem).Victor_Valdes írta:Miért akarják ennyien Kakát? Mert, kb óvoda szint az egész...júj de jó nekem is van Kakás mezem!(ne értsátek félre a "kakást")... Kb.
Még egy idegesítő sztár...minek?
Nem vágom h milyen idegesitö sztárrol beszélsz? Évek ota ö a meghatározo embere a milannak! És szerintem már bizonyitott, aranylabda meg ilyesmi, golérzékeny, és jol szervezi a játékot...ja és biztos h normálisan jár edzeni, meg nem hallasz rola gáz dolgokat( vagy csak én nem)...Minde1 a szememben többet ér mint ilyen silva, diego, van der vaart, LUCHO és még sorolhatnám!!! Szerintem posztján az egyik legojbb játékos, és ha ilyen nevek távoznak mint etoo meg roni, akkor illik is potolni öket( nem a b csapatbol)...Victor_Valdes írta:Miért akarják ennyien Kakát? Mert, kb óvoda szint az egész...júj de jó nekem is van Kakás mezem!(ne értsátek félre a "kakást")... Kb.
Csak a Barcát nem érdekli sajna Huntelaar.Csak a Barca! írta:Szerintem Huntelaart 25-30 millió€ért bőven odaadnák.merx írta:huntelaar sztem jó választás lenne csakhát az ő áráról még nem olvastam
Szerintem Huntelaart 25-30 millió€ért bőven odaadnák.merx írta:huntelaar sztem jó választás lenne csakhát az ő áráról még nem olvastam
Mert Deco helyet kell egy irányító és pl Kaka pont jó lenne (de úgyse adják el, szóval tökmindegy, hogy akarjuk e vagy sem).Victor_Valdes írta:Miért akarják ennyien Kakát? Mert, kb óvoda szint az egész...júj de jó nekem is van Kakás mezem!(ne értsátek félre a "kakást")... Kb.
ha már vkit húgy.agyúnak nevezel akkor ne kérj bocsánatot ugyanazon mondatban, sztem ez paradox...Messi-#19 írta:Persze te húgy.agyú(mér bocs) már nagon idegesítenek azek a jövőbelátó jósok honnan tudod, hogy félrenyúlt? és ha csak hülyeséget tudsz írni akkor ne is írj!merx írta:már akkor mellényúlt mikor guardiolát választotta következő edzőnek
Messi-#19 írta:Persze te húgy.agyú(már bocs) már nagon idegesítenek azek a jövőbelátó jósok honnan tudod, hogy félrenyúlt? és ha csak hülyeséget tudsz írni akkor ne is írj!merx írta:már akkor mellényúlt mikor guardiolát választotta következő edzőnek
Vagy akár Ronit+Zambrottát Kakáért+ némi készpénz...De ilyen úgyse lesz. Kaká nem eladó.csabimo írta:Kicsit idegesit ez a Milan téma, hogy idejönnek megakarják venni ronit, elöször nevetséges összegért, a 25 millio viszont reális, utánna megint nevetséges össszeg etoért-20millio- ki tudja mi lesz belöle, lehet elmennek 30ig, aztán zambrotta 7 millio.......mi nem akarunk beigérni KAKAért mondjuk egy 20ast, csak megnézni h mi lesz a játékos meg a klubnb reakcioja...aztán kitudja h mi lesz belöle vesziteni valonk nem sok van az egészen. Én szivesen látnám KAKAT barca mezben FÖLEG ha etoo is távozik:(
honnan tudod, hogy félrenyúlt? bizonyítsd tényekkelmerx írta:már akkor mellényúlt mikor guardiolát választotta következő edzőnek
és abba nem gondoltoltál bele, hogy az arsenalban 8 év alatt vált istenné? mire számítottál itt? hogy jön és első idényben lő 60 gólt?kiscsab21 írta:ahogy Henry sem mutatott itt semmit...arsenalban ISTEN volt
visca el barca írta:lahm hosszabbítani fog a bayernnel 2012-ig... ő már biztos nem jön..