üdv, (de rég írtam már ide

)
na, én örülnék Piqué érkezésének, és D. Alvésének még inkább, azzal együtt, hogy nem tartom különösebben szimpatikus játékosnak, de a tudásával a legjobbak között van. Piquét tuti nem a kezdőbe vesszük (már amíg Milito felépül, addig sem), ő nagyjából Thuramot vagy Edmilsont pótolhatja, és azért szvsz erre simán képes. 5 M € meg nem nagy pénz ezen a szinten, jó vásár volt. szinte biztos vagyok benne, hogy jönni fog még egy védő, és akkor az Garay vagy Coloccini lesz, Chivu iszonyat drága lenne, ő nem tűnik reálisnak.
szóval ha már itt mindenki tervezgeti a keretet, én is írok egyet - de azt ne felejtsük el, hogy az egész csapat lecserélése még sehol nem vált be igazán, ld. nálunk a Gaspart-érában :S. tehát az alapembereket, akik szerintem VV, Puyol, Milito (bár sérült), Abidal, Yaya, Ini, Xavi, Messi, Bojan, és Eto'o, én megtartanám. (bár Samut sajna nem fogják, nagyon úgy néz ki...

) pótolni kell a távozókat persze, akik egyelőre Deco, Dinho, Zambi, Thuram, Edmilson, talán Guddy és Márquez. de azért ez még nem lenne egy teljes csapatcsere!
mondjuk nálam ez lenne a keret:
Kapusok: Valdés, Pinto
Védők: Dani Alvés, Puyol, Milito, Piqué, Garay, Abidal, Sylvinho (Valiente)
Középpálya: Yaya, Keita, Xavi, Iniesta, v.d. Vaart
Szélsők: Messi, Bojan, Gio, Silva v. Guardado
Támadók: Eto'o, Henry, ha Samu megy akkor Villa a helyére
ezzel még annyi a baj, hogy egy csere-jobbhátvéd kellene Dani mögé, illetve hogy nem teljes, tehát kiegészíthető a fiatalokkal (Crosas, Thiago, Assulin), vagy az idei töltelékemberek közül azzal, aki marad (Oleguer?) ha Pep úgy gondolja. egyébként nekem sokkal szimpatikusabb, hogy ő lett az edző, ilyen hatalmas helyi kötődéssel, mintha Mourinho lett volna, aki lehet tapasztaltabb, de milliószor ellenszenvesebb, ráadásul egy nagy riválistól rúgták ki... majd beletanul Pep

.
szóval így jönne a már említettek mellett Deco helyett Keita, Dinho helyett VdV, és ha muszáj, akkor Eto'o helyett Villa, illetve én a balszélre megszerezném Silvát vagy Guardadót, ott még elfér egy kis erősítés... bocs, hogy ennyit írtam, csak gondoltam megosztom veletek elképzeléseimet a csapatról...