Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha Pique nem oldja meg,akkor mért lenne megoldva a védelem,ha vennénk még egy védőt?Ilúvatar írta:most azt hiszed, hogy Pique, egyedül megoldja a védelmünk hibáit?! lol. Nem. Kell még 1 jó védő, hogy végre stabil legyen a védelmünk. most ez a legfontosabb, mert ha észreveszed, hogy mi azért kapunk gólokat mindig, mert sok a tökölés ott hátul...Varatrix írta:minek Garay ha úgy is jön Pique?
Azért abba a túlzásba se essünk hogy Garay a kezdő csapatba vettük volna vagy esetleg át is jöhet akkor is padozni fog. Nem akkora játékos hogy megoldja a Barca problámáit, szólval itt csak az a Kérdés hogy Pique, vagy Garay padozzon, és eldőlt.Ilúvatar írta:most azt hiszed, hogy Pique, egyedül megoldja a védelmünk hibáit?! lol. Nem. Kell még 1 jó védő, hogy végre stabil legyen a védelmünk. most ez a legfontosabb, mert ha észreveszed, hogy mi azért kapunk gólokat mindig, mert sok a tökölés ott hátul...Varatrix írta:minek Garay ha úgy is jön Pique?
Adebayor? Az is egy világtalan.robben írta:Az Arsenal biztos nem fogja eladni és szerintem ő sem akar még elmenni!norbert55 írta:Ha nem jönne össze Benzema akk ti mit szolnátok Adebayorhoz?
Adriano?albicelesteX írta:Akkor feldobok én is egy nevet!Kiegészítő embernek vagy akár kezdőnek is!Djibril Cissé?
most azt hiszed, hogy Pique, egyedül megoldja a védelmünk hibáit?! lol. Nem. Kell még 1 jó védő, hogy végre stabil legyen a védelmünk. most ez a legfontosabb, mert ha észreveszed, hogy mi azért kapunk gólokat mindig, mert sok a tökölés ott hátul...Varatrix írta:minek Garay ha úgy is jön Pique?
Figy.Mivel nagyon kevés az esély h marad ezért jobb lenne minnél többet kapni érte nem?Master19 írta:De te ennek most minek örülsz???Ne haragudj de jobbat nem tudunk szerezni Eto'o-nál!!És egyébként is ha 40-et adnak érte akkor abbol veszünk egy Benzemát???Ha benzema annyi akkor Eto'o 80!norbert55 írta:http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=698412
Ez jót tesz nekünk.Inter,Milan,Tottenham verseng Eto'o-ért így túllicitálások lesznek.Szal kapunk érte 40-et.
De te ennek most minek örülsz???Ne haragudj de jobbat nem tudunk szerezni Eto'o-nál!!És egyébként is ha 40-et adnak érte akkor abbol veszünk egy Benzemát???Ha benzema annyi akkor Eto'o 80!norbert55 írta:http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=698412
Ez jót tesz nekünk.Inter,Milan,Tottenham verseng Eto'o-ért így túllicitálások lesznek.Szal kapunk érte 40-et.
minek GAray ha úgy is jön Pique?Ilúvatar írta:egyenlőre most 2 játékost akarok ide: Van Der Vaart és Garay -t!!!
Szívemből szóltál báttya!Ilúvatar írta:egyenlőre most 2 játékost akarok ide: Van Der Vaart és Garay -t!!!
Laportáék szerint a eddigi legtöbb pénzt ebbe az évbe fogják áldozni, én olyan 100-120 millióról hallottam. De függ attól hogy mennyit kapunk azokért akiket eladunk.senior írta:Idén a Barca mennyi összeget szán átigazolásokra?
mennyiből tudnak gazdálkodni kb?...
Csak Villa inkább a Real-ba menne.Szal marad Benzema,Adebayor,Gomez.szajko írta:Nem is rossz bár szerintem Eto'o-t hagyd ki mert ő elfog menni a sajnálatunkra én nem szeretném ha elmenne bár gondolom ti se,de ha elmenne én a helyére akárcsak te Villát próbálnám megszerezni...Agypiercing írta:üdv, (de rég írtam már ide)
na, én örülnék Piqué érkezésének, és D. Alvésének még inkább, azzal együtt, hogy nem tartom különösebben szimpatikus játékosnak, de a tudásával a legjobbak között van. Piquét tuti nem a kezdőbe vesszük (már amíg Milito felépül, addig sem), ő nagyjából Thuramot vagy Edmilsont pótolhatja, és azért szvsz erre simán képes. 5 M € meg nem nagy pénz ezen a szinten, jó vásár volt. szinte biztos vagyok benne, hogy jönni fog még egy védő, és akkor az Garay vagy Coloccini lesz, Chivu iszonyat drága lenne, ő nem tűnik reálisnak.
szóval ha már itt mindenki tervezgeti a keretet, én is írok egyet - de azt ne felejtsük el, hogy az egész csapat lecserélése még sehol nem vált be igazán, ld. nálunk a Gaspart-érában :S. tehát az alapembereket, akik szerintem VV, Puyol, Milito (bár sérült), Abidal, Yaya, Ini, Xavi, Messi, Bojan, és Eto'o, én megtartanám. (bár Samut sajna nem fogják, nagyon úgy néz ki...) pótolni kell a távozókat persze, akik egyelőre Deco, Dinho, Zambi, Thuram, Edmilson, talán Guddy és Márquez. de azért ez még nem lenne egy teljes csapatcsere!
mondjuk nálam ez lenne a keret:
Kapusok: Valdés, Pinto
Védők: Dani Alvés, Puyol, Milito, Piqué, Garay, Abidal, Sylvinho (Valiente)
Középpálya: Yaya, Keita, Xavi, Iniesta, v.d. Vaart
Szélsők: Messi, Bojan, Gio, Silva v. Guardado
Támadók: Eto'o, Henry, ha Samu megy akkor Villa a helyére
ezzel még annyi a baj, hogy egy csere-jobbhátvéd kellene Dani mögé, illetve hogy nem teljes, tehát kiegészíthető a fiatalokkal (Crosas, Thiago, Assulin), vagy az idei töltelékemberek közül azzal, aki marad (Oleguer?) ha Pep úgy gondolja. egyébként nekem sokkal szimpatikusabb, hogy ő lett az edző, ilyen hatalmas helyi kötődéssel, mintha Mourinho lett volna, aki lehet tapasztaltabb, de milliószor ellenszenvesebb, ráadásul egy nagy riválistól rúgták ki... majd beletanul Pep.
szóval így jönne a már említettek mellett Deco helyett Keita, Dinho helyett VdV, és ha muszáj, akkor Eto'o helyett Villa, illetve én a balszélre megszerezném Silvát vagy Guardadót, ott még elfér egy kis erősítés... bocs, hogy ennyit írtam, csak gondoltam megosztom veletek elképzeléseimet a csapatról...
Nem is rossz bár szerintem Eto'o-t hagyd ki mert ő elfog menni a sajnálatunkra én nem szeretném ha elmenne bár gondolom ti se,de ha elmenne én a helyére akárcsak te Villát próbálnám megszerezni...Agypiercing írta:üdv, (de rég írtam már ide)
na, én örülnék Piqué érkezésének, és D. Alvésének még inkább, azzal együtt, hogy nem tartom különösebben szimpatikus játékosnak, de a tudásával a legjobbak között van. Piquét tuti nem a kezdőbe vesszük (már amíg Milito felépül, addig sem), ő nagyjából Thuramot vagy Edmilsont pótolhatja, és azért szvsz erre simán képes. 5 M € meg nem nagy pénz ezen a szinten, jó vásár volt. szinte biztos vagyok benne, hogy jönni fog még egy védő, és akkor az Garay vagy Coloccini lesz, Chivu iszonyat drága lenne, ő nem tűnik reálisnak.
szóval ha már itt mindenki tervezgeti a keretet, én is írok egyet - de azt ne felejtsük el, hogy az egész csapat lecserélése még sehol nem vált be igazán, ld. nálunk a Gaspart-érában :S. tehát az alapembereket, akik szerintem VV, Puyol, Milito (bár sérült), Abidal, Yaya, Ini, Xavi, Messi, Bojan, és Eto'o, én megtartanám. (bár Samut sajna nem fogják, nagyon úgy néz ki...) pótolni kell a távozókat persze, akik egyelőre Deco, Dinho, Zambi, Thuram, Edmilson, talán Guddy és Márquez. de azért ez még nem lenne egy teljes csapatcsere!
mondjuk nálam ez lenne a keret:
Kapusok: Valdés, Pinto
Védők: Dani Alvés, Puyol, Milito, Piqué, Garay, Abidal, Sylvinho (Valiente)
Középpálya: Yaya, Keita, Xavi, Iniesta, v.d. Vaart
Szélsők: Messi, Bojan, Gio, Silva v. Guardado
Támadók: Eto'o, Henry, ha Samu megy akkor Villa a helyére
ezzel még annyi a baj, hogy egy csere-jobbhátvéd kellene Dani mögé, illetve hogy nem teljes, tehát kiegészíthető a fiatalokkal (Crosas, Thiago, Assulin), vagy az idei töltelékemberek közül azzal, aki marad (Oleguer?) ha Pep úgy gondolja. egyébként nekem sokkal szimpatikusabb, hogy ő lett az edző, ilyen hatalmas helyi kötődéssel, mintha Mourinho lett volna, aki lehet tapasztaltabb, de milliószor ellenszenvesebb, ráadásul egy nagy riválistól rúgták ki... majd beletanul Pep.
szóval így jönne a már említettek mellett Deco helyett Keita, Dinho helyett VdV, és ha muszáj, akkor Eto'o helyett Villa, illetve én a balszélre megszerezném Silvát vagy Guardadót, ott még elfér egy kis erősítés... bocs, hogy ennyit írtam, csak gondoltam megosztom veletek elképzeléseimet a csapatról...
Hát max annyit de am sztem 12-15 körül fogunk kapni érte...kicsit elöregedett meg a formája se a legjobb már...norbert55 írta:Deco-ért mennyit kapunk?kb 20-at nem?
Ez így ebben a formában nem igaz... Nem tudom ebben a cikkben erről te hol olvastál?norbert55 írta:A Milan símán megadna 40-et Eto'o-ért
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=698248
Látszik,hogy Goal.com haggyad a Milán sztem nem adna 40-et Eto'o-ért max 30-at...meg amúgyse kell nekik kötépcsatár elvileg mert Patot akarják kinevelni klasszissánorbert55 írta:A Milan símán megadna 40-et Eto'o-ért
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=698248