Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Boixos
Llegenda del Barça

2008.05.16. 17:25:26

Guardiola írta:
Boixos írta:....
Ha jol sejtem itt Eto'o ra gondoltal. Annyit meg hadd tegyek hozza, hogy mindenki egy szigoru edzot vart (szerintem Guardiola is az lesz) legtobben Mourinho szemelyeben es elfelejtitek azt hogy Eto'o-t nem lehet rekcumozni minden aprosagon megsertodik millio egy pelda volt erre.
Helyretevos beszelgetes? valoszinu csak rontana a helyzeten... Mindenki csak a sikerre es a golokra tud gondolni szamomra fontosabb hogy ki milyen ember es hogy viszonyul a klubbhoz...
abszolút el tudom fogadni az érveidet, bár van, amit másképp gondolok.
akármi is a helyzet, azt nem szabad elfelejteni, h etoo egy olyan értéket képvisel futballistaként, ami nem terem meg minden bokorban. rendkívűl kevés olyan zsugás van, aki hozzá hasonlóan termel stb, stb, most nem írom le uazt, mint amiket a többiek, akik az eladása ellen vannak.
igaz, h elég keményen tudja rombolni a morált, ha a többiek azt látják, h van egy olyan zsugás, aki ugathat a főnökségnek, kikérheti magának, h egyáltalán szóba kerül a lecserélése, és ha az mégis megtörténik, akkor elmehet a stadionból, ráadásul mindezt minden különösebb retorzió nélkül teheti.
viszont! legalább ugyanekkora mértékben erősítheti is a brigádot az, h van egy olyan zsugás, aki ha pályára lép, akkor kb 90%os megbízhatósággal be is köszön, így nem kis terhet véve le a többiek válláról. az utóbbi szezon(ok)ban a támadóink nagy része becsődőlt, csak samu volt az, aki hozta a tőle elvárhatót. nem akarom ismételgetni magam, de sztem jelenleg nincs olyan gyerek, aki komolyan alternatívát jelentene a samuval szemben.
arról, h milyen a magatartása - természetesen samu mellett - egyértelműen a főnökök tehetnek. azzal a töketlen viselkedéssel, amit eddig felmutattak, nem is nagyon lehetett más vége a dolgoknak, mint a jelenlegi káosz. éppen ezért nemcsak a csapatnál, hanem a vezetőségnél is kumma nagy rendet kell tenni a fejekben, mert ha ez nem történik meg, jöhet ide akármilyen keménykezű edző, két pillanat alatt kinyírják a játékosok, ha érzik, h a vezérkar nem áll ki maximálisan az edző mellett.
samu a tökorrúsága ellenére formálható fazon, ezt akkor is bizonyította, amikor a versemondása után nem győzött bocsánatot kérni a madridtól (sztem feleslegesen :D ). most is rendbe lehetne szedni, csak megfelelő módon kellene nekiállni a dolognak. egy főnöknek nem csak a páholyokban a mosolygás, hanem az ilyen falloszoknak a helyrerakása is a feladata.

egy szó, mint száz, sztem mindenképpen ki kellene futtatni vele legalább a mostani szerződését.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Deus
Boixos Nois

2008.05.16. 15:40:23

barca99 írta:Olvasom. :)

De Samu hamarabb beszélt arról, hogy menne. A cikk címétül függetlenül sztem még senki nem mondta konkrétan, hogy eladó, csak azt, hogy ha menni akar, akkor nem tartják meg minden áron, mint tavaly, vagy azelőtt.
jaaaa így már értem :roll: de az van hogy piacon van már az eto'o ami azt jelenti, hogy eladó. sajnos... ha jön egy tökös ajánlat érte, akkor tuti megy.
KépKép
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.16. 15:31:28

Olvasom. :)

De Samu hamarabb beszélt arról, hogy menne. A cikk címétül függetlenül sztem még senki nem mondta konkrétan, hogy eladó, csak azt, hogy ha menni akar, akkor nem tartják meg minden áron, mint tavaly, vagy azelőtt.
Deus
Boixos Nois

2008.05.16. 15:17:25

barca99 írta:Bár már tegnap is leírtam, úgy látszik nem sokan olvasták. Samu nem eladó, de ha menni akar, akkor tisztes áron mehet. Akkor miért Laporta a fsz?
honnan veszed, hogy nem eladó? nem olvasod az eurobarca híreket?

:arrow: http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=7975
KépKép
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.16. 15:14:43

Bár már tegnap is leírtam, úgy látszik nem sokan olvasták. Samu nem eladó, de ha menni akar, akkor tisztes áron mehet. Akkor miért Laporta a fsz?
socio66

2008.05.16. 14:54:56

Nem értek egyet a fórumozók többségével...mert:
Bár Eto'o a jelenlegi egyik legjobb játékosunk,de viselkedése hozzájárul a csapaton kialakult morálhoz! Már elfelejtettétek,amikor tavaly a sérülése utáni visszatérésekor mennyit cirkuszolt? azért mert Rijkaard nem adott neki annyi játékidőt amennyit szeretett volna..akkor ez a mostani kijelentése is,a legjobbkor jött..
Szóval nagy frissítés kell,amihez talán még tőle is meg kell válnunk...
És ok, jó volt idén,meg sok gólt lőtt de pl. nekem a mezőnymunkája nem tetszett egyáltalán,szinte meg sem mozdult a meccseken! 2 éve többet mozgott egy meccs alatt mint most 5-6-on..Persze akkor jöttek is a labdák Ronnie-tól..
Összességében a lényeg hogy ő is pótolható és jelen pillanatban talán egy sikerre éhesebb,"harapósabb",fiatalabb csatárral(és játékosokkal) ez lehetséges is! Szivesen várom Karim Benzemát benne nagyon sok van, ráadásul fiatalsága ellenére már most érett játékot mutat,rosszul nem járunk vele,az biztos!
csabimo
Capitá del Barça

2008.05.16. 14:32:58

robben írta:Most olvasom, hogy a Milán 25 millát adna Etóért.Nem tudom, hogy ti mit szóltok hozzá, de szerintem jobb lenne, ha valaki felvilágosítaná őket a piaci árakról.
Induljunk ki abból, hogy Sheva 50 milla volt, így Etó min. 55 milla, ha el akarják adni egyáltalán...
Ha 50-et nem is de 40 alatt nehogy eladják ha már elakarják...jah és mi miért nem igérünk KAKAért mondjuk 25milkát...Ha ök megtehetik h ilyen gusztustalan ajánlatokkal jönnek mi miért nem? csak azért h vegyék már a lapot... :D
robben
Jugador del Barça

2008.05.16. 14:25:52

Most olvasom, hogy a Milán 25 millát adna Etóért.Nem tudom, hogy ti mit szóltok hozzá, de szerintem jobb lenne, ha valaki felvilágosítaná őket a piaci árakról.
Induljunk ki abból, hogy Sheva 50 milla volt, így Etó min. 55 milla, ha el akarják adni egyáltalán...
szajko
Director del Fútbol

2008.05.16. 14:23:30

grecki írta:Ha Eto'ot el merik adni, akkor én is csatlakozok a forradalmi mozgalomhoz... Eddig a hibái ellenére is Laporta mellett voltam, de ha ez beigazolódik, akkor nálam végleg elásta magát. Még egy ilyen csupaszív, hajtós, őszinte és ami a legfontosabb eredményes játékosunk nincsen a saját nevelésűeken kívül. Sőt, egyes kategóriákban még talán föléjük is nő. Pályafutása csúcsán van, még van benne 4-5-6 remek év.

Ráadásul, ha eladják, akkor kivel pótolják? Benzema több gurigába kerülne, mint ahány gólt életében szerzett. Eto'ot nem szabad eladni!

Hát ez így van ha elmerik adni akkor Laporta is mennyen a pi.csába...LegGólerősebb csatárunktól hülyeség lenne megválni...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.05.16. 14:21:48

Ha Eto'ot el merik adni, akkor én is csatlakozok a forradalmi mozgalomhoz... Eddig a hibái ellenére is Laporta mellett voltam, de ha ez beigazolódik, akkor nálam végleg elásta magát. Még egy ilyen csupaszív, hajtós, őszinte és ami a legfontosabb eredményes játékosunk nincsen a saját nevelésűeken kívül. Sőt, egyes kategóriákban még talán föléjük is nő. Pályafutása csúcsán van, még van benne 4-5-6 remek év.

Ráadásul, ha eladják, akkor kivel pótolják? Benzema több gurigába kerülne, mint ahány gólt életében szerzett. Eto'ot nem szabad eladni!
cps46
Entrenador del Barça

2008.05.16. 14:19:49

Thuram21 írta:Marcán azt olvastam, hogy a "rossz hangulat" ellenére nem akar elmenni. Ha ez így van, nem szabad eladni szerintem.
Ha tényleg maradna, és ennek ellenére elküldik, akkor személyen rúgom fenékbe az egész Laporta féle bagázst.
De azért várnék még, hogy derüljön ki az igazság, bár lehet, hogy naív vagyok.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Thuram21
Barça B

2008.05.16. 14:06:49

Marcán azt olvastam, hogy a "rossz hangulat" ellenére nem akar elmenni. Ha ez így van, nem szabad eladni szerintem.
cps46
Entrenador del Barça

2008.05.16. 13:34:49

Nem hiszem, hogy a vezetőség találta ki, hogy el kell küldeni. Gondolom annyi volt, hogy Eto'o felhúzta magát a múlt heti "szurkolás" miatt, és belejentette, hogy inkább menne, Laportáék meg úgy vannak vele, hogy hiába van ott a 3 legfontosabb játékos között, ha nem érzi jól magát és a közönség nem szereti őt, akkor nem fognak pisztolyt szorítani a fejéhez, hogy maradjon.
Valószínűleg én lennék az utolsó, aki azt kívánja, hogy eladjuk. De ha el akar menni, akkor mit tehetünk?
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2008.05.16. 13:03:51

laporta ezzel végleg elásta magát nálam
idióta [auto_cenzúra]
Aprieto

2008.05.16. 12:51:11

Na igen. Agüerot szívesen látnám, de még csak szóba sem jött a Barcával :roll:

Meg igazából... Messi-Agüero-Bojan ~150 centi... azért nem ártana egy normális méretű playa oda előre :D

Henryról nem szólok, mert furán állok még azelőtt is, hogy megvették :D
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.05.16. 12:39:39

Aprieto írta:LOL

Bár kíváncsi avgyok ki az akit igazolnának a helyére aki hasonlóan szórná BIZTOSAN a gólokat. Spanyol bajnokságból senkit, mivel Villa már a Madridé lassacskán, Güiza... hagyjuk inkább... :lol:
Esetleg Agüerro....bár nagyon drága lenne,de hosszútávon tuti megérné! :roll: :)
szajko
Director del Fútbol

2008.05.16. 12:38:46

barcatom írta:Egyesek azt állitják Benzema közelébese ér Etonak, hát elmondom nekik hogy Benzema a következö nagy csatárok egyike, és szerintem már az eb-n befogja nektek bizonyitani!!!! És mivel még csak húsz éves ezért nekünk ő kell és nem Eto!!
Eto'o-val mi a bajod ha jól tom 16 meccs 16 gól vagy itt körül kicsit tévedek,de ezzel mi a gond ritka az olyan csatár akinek 1.0-ás átlaga van...Szóval Eto'o-t megtartanám..
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.16. 12:30:40

Aprieto írta:...
Pont. Csak pár ember nem emlékszik arra amiket tesz/tett a csapatért... SZÉGYEN! :roll: :roll:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Aprieto

2008.05.16. 12:27:46

LOL

Eto'o-ban simán benne van még 5 jó év is. Erre kiadják az útját? Hát barátom... :shock:
Bár kíváncsi avgyok ki az akit igazolnának a helyére aki hasonlóan szórná BIZTOSAN a gólokat. Spanyol bajnokságból senkit, mivel Villa már a Madridé lassacskán, Güiza... hagyjuk inkább... :lol:

Szal az új csatárnak be kell illeszkednie a PD-ba. Legyen Benzema ok. Tegyük fel sikerül elhozni... sacc per kábé 40(?) de lehet hogy 45 milláért. Hú de baromi nagy üzlet volt...

Drogba? Akkor miért nem inkább Eto'o???? :roll:

Ibrahimovic? Nála undorítóbb férget én még nem láttam.

Trezeguet? Remélem ez csak valami rossz vicc akar lenni....

Félelmetes ami itt folyik.

És tudjátok mi a legszörnyűbb? Hogy itt a fórum népe szó nélkül kiadná annak az embernek az útját, aki még ebben az idényben is a legjobban akarta a címeket. Szó nélkül.
Akkor természetesen én sem akarnám tovább Eto'ot tartani, ha ő jelentené ki, hogy nem akar tovább itt játszani és tovább akar lépni.

Szóval... úgy vélem a világ rajtunk röhögne, ha Eto'ot kidobnánk az ablakon úgymond. ....és én is kiröhögném a vezetőséget.
Nem tudok nála alkalmasabb embert a csatár posztunkra.
robben
Jugador del Barça

2008.05.16. 12:19:57

barcatom írta:Egyesek azt állitják Benzema közelébese ér Etonak, hát elmondom nekik hogy Benzema a következö nagy csatárok egyike, és szerintem már az eb-n befogja nektek bizonyitani!!!! És mivel még csak húsz éves ezért nekünk ő kell és nem Eto!!
Egyetértek!Eto menni fog, úgy hogy jöhet helyette Benzema!!!!!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.16. 12:19:22

Sztem Te nem vagy normális. Már bocs.
Miért mutatott már Benzema valamit egy nagyobb bajnokságba? Jó, igaz csak 20 éves. Semmi garancia nincs rá, hogy beválik... Eto'o korával mi a bajod? Valószínü most van a teljesítménye csúcsán.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
barcatom
Jugador del Barça

2008.05.16. 11:20:53

Egyesek azt állitják Benzema közelébese ér Etonak, hát elmondom nekik hogy Benzema a következö nagy csatárok egyike, és szerintem már az eb-n befogja nektek bizonyitani!!!! És mivel még csak húsz éves ezért nekünk ő kell és nem Eto!!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
robben
Jugador del Barça

2008.05.16. 10:22:49

Csak azt nem értem, hogy miért csak 40 millió.Sajnos ő is távozni fog, helyette Benzemát hoznám, de ha Gomezzel v. Plációval akarják helyettesíteni, akkor igen csak végünk van...
Vito
Llegenda del Barça

2008.05.16. 10:20:11

MQuC írta:Talán igazatok van és el kell adni. De csak akkor, ha közre játszik ő is a morál rontásában. Amúgy nem.
valószínűleg közrejátszik. másrészt pedig Eto'o sem nagyon akar maradni.
innentől kezdve nem hinném, hogy sok értelme lenne a maradásának.
nagyon sajnálom, de Samu stílusát ismerve várható volt, hogy nem a Barcaba öregszik meg.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.05.16. 10:11:43

Lesz.rom a viselkedését,ha eladjuk,az a nyár legnagyobb baklövése lesz.Benzema a közelébe sem ér,s kumma drága is.. :evil:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Lezárt