Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ebbe teljesen egyet értek.. nagyon rosz lesz.. de hát ennek is meg kell történnieVaratrix írta:Átigazolások ide vagy oda, nekem nagyon fog hiányozni a régi barca. Kaptunk tőlük mindent örömöt, csalodotságot eggyaránt. Remélem úgy sül el ez az átigazolási szezon hogy pár év múlva a jövő évi Barcát sírjuk vissza.
http://www.youtube.com/watch?v=W5r1npU3 ... re=related
Viszlát Régi Barca!
Hajrá új Barca!
Ezzel vitatkoznék. Mind a ketten jól játszottak, de szerintem Xavi rég volt ilyen jó formában.Blaugrano írta:Nem szívesen hagyom ki Xavit, de sztem Iniesta idén jobb volt...tenkl írta:Milito csak akkor csere, ha sérüléséből felépülve nem lesz formában. Xavit meg nem szabad kihagyni a kezdőből, Iniesta hejére, vagy egy 4-4-2-es felállásban kéne j
tszani.
És?gonosz írta:Xavi csere????![]()
Nem szívesen hagyom ki Xavit, de sztem Iniesta idén jobb volt, Lucho-t meg azért nem hagynám ki, mert az ő távoli lövéseire szükség lehet,vmint alapból egy jó játékos. Persze a játékos formájától is függ h kezdő v nem.tenkl írta:Milito csak akkor csere, ha sérüléséből felépülve nem lesz formában. Xavit meg nem szabad kihagyni a kezdőből, Iniesta hejére, vagy egy 4-4-2-es felállásban kéne j
tszani.
Xavi csere????Blaugrano írta:...............................Valdes.......................... Csere: ?
......D.Alves.....Puyol.....Garay.......Abidal...... Csere: Milito,Marquez ....??
.............Lucho......Touré.......Iniesta............. Csere: Keita, Xavi![]()
.............Messi......Henry.......Benzema.......... Csere: Bojan ....?
Milito csak akkor csere, ha sérüléséből felépülve nem lesz formában. Xavit meg nem szabad kihagyni a kezdőből, Iniesta hejére, vagy egy 4-4-2-es felállásban kéne jBlaugrano írta:...............................Valdes.......................... Csere: ?
......D.Alves.....Puyol.....Garay.......Abidal...... Csere: Milito,Marquez ....??
.............Lucho......Touré.......Iniesta............. Csere: Keita, Xavi![]()
.............Messi......Henry.......Benzema.......... Csere: Bojan ....?
Igen, én is ezt érzem. Azért amíg egy másik klub játékosa, nem feltétlenül pózol egy másik csapat mezével. Ez jelzésértékű lehet. Laporta kezében a megoldás kulcsa. Remélem, él is vele.Fernando írta:Örülök neki, hogy Alvés azért errefelé kacsintgat elég erősen. Sejtet valamit amit ő már tud, de mi még nem
gratLos Banditos írta:Zambrotta + R10 3 35-40 millió € már reálisabb, de még úgyis megérné nekünk. Mindenestre nemhiszem, hogy leigazoljuk a brazilt.
hétezer