Én már nem tudom, szerintem várjuk meg Guardiola kinevezését, addig nem érdemes találgatni. Akkor majd talán meglátjuk mi lesz a taktika, és szerintem több igazolás is akkor lesz bejelentve, illetve az az után következő napokban. Az viszont biztos, hogy nehéz ebbe a keretbe belenyúlni, mivel nagyszerű, de muszáj. Én meghagynám puyolt, militót, abidalt hátul, de versenyre késztetném őket minőségi cserékkel pl.:
Coloccini, garay, pique, Alves kell ez nem vitás. Középpályán Xavi, Toure, Iniesta, + szerintem is kell egy irányító(Kaka, ha lehet, de reálisabb Van der Vaart), ugyanakkor Keita tényleg jó lenne(habár afrika kupa), például a bl-ben idegenben egy Toure, Keita egymás mellett betonbiztos lenne. Kéne még egy minőségi szélső szerintem Silva tökéletes lenne, de van még pár jelölt. Elöl Messi, Henry(ha marad), Eto'o(ha marad) elképeztő erejű, de kellene egy ifjú titán, aki fenyegetést jelenet a pozíciójukra. Ez lehet Benzema(bár drága), vagy valaki más. Tudom egy kissé sok játékost soroltam föl, és még ott vannak az ifjak(Bojan, Dos Santos...), de kell ennyi játékos, mert mindíg sok a sérűlt. Militó fix 9 hónao+idő míg formába jön..., és ki tudja mi jön még szezon közben. Plusz a csapatnak tudnia kell több taktikát is, ezt nyilatkozta Pepe is, és ehhez külömböző játékosok kellenek. Én azt gondolom, hogy ha ma valamelyik csapat sikeres akar lenni, akkor kellenek minőségi emberek a padra. Így jövőre előfordúlhatna, hogy Benzema, Keita, Henry, Bojan, Pique, Coloccini csak padozik, de kell egy ilyen szintű pad, lásd Manchester, ott is minőségiek padoznak. Szerintem összehozható is mert szerintem most bárki szívesen jönne, hisz most mindenki új lappal idul(új edző), és ha valaki bejátsza magát akkor a világ legnagyobb klubbjában nyerheti sorra a címeket. Mindenki erre vágyik.