Nyári igazolások v. álmok színháza?
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Attól még, hogy megveszünk egy 19 éves meg egy 21 éves éves csávót, akiket fél Európa is meg akar szerezni, atól még még lehetnek Barca-szintű játékosok. Nem most, talán jövőre. De van nekünk Puyolunk, Marquezünk, Edmilsonunk. És talán még Gallasunk is lesz. Bár én ezt a Maxwellt meg Kromkampot nem igazán ismerem. Vki bemutatná nekem őket?
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- visca el barca
- Presidente del Barça
az hogy vki tehetséges és bizonyit a holland meg belga bajnokságban az nem jelenti azt hogy barcelon szintu játékosok. ennyi erovel megvehetnénk a fél ajaxot meg psv-t...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Azért szerintem nem sok edző bánná ha azzal a noname Kompany-Heitinga belső kettőssel kéne felküldenie a csapatát a pályára egy-két-három év múlva.
- visca el barca
- Presidente del Barça
hello mki
mostanaban sajna nem volt tul sok idom forumozgatni és sok regebbi cikket is csak most volt idom elolvasni (közbe látom kimaradtam egy balhébol...
)
nos. a gallassal kapcsolatban szeretném irni hogyha tényleg uvan ahogy a hirben, azaz 5 millio euroert el lehet hozni akkor mindenféleképpen meg kell őt venni!!!!
überel minden nevesincs huszon éves heitingat meg kompany-t...
mostanaban sajna nem volt tul sok idom forumozgatni és sok regebbi cikket is csak most volt idom elolvasni (közbe látom kimaradtam egy balhébol...

nos. a gallassal kapcsolatban szeretném irni hogyha tényleg uvan ahogy a hirben, azaz 5 millio euroert el lehet hozni akkor mindenféleképpen meg kell őt venni!!!!
überel minden nevesincs huszon éves heitingat meg kompany-t...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2005.04.28. 11:52:08-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Szevasztok!retek írta:Nem tudom minek csinálta ezt velem!!!
Micsoda "áll" Barcás!!!
Csak azért írok mert nem vagyok szemét és elmondom nektek hogy nem tudom hogy ki az a Deco01 és neki semmi köze sincs a madridos képekhez! Nem tudtam betenni a képeket és össze-vissza kattingattam és véletlenül az ő nevéhez tettem be a képet. Egyébként ha visszakeresitek ő sohasem csinált ilyet. Ja és bocs a kép miatt, de ahogy fikáztátok a madridot meg kellett csinálnom. Retek ne haragudj, szemét voltam.
Továbbá ha megsértettem még valakit akkor Elnézést!!!
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
hat a chelsea-vel nekem abszolut semmi bajom...csak azzal aki a kispadjan ul mint valami vezetoedzoi vagy mi beosztassalMr. Master írta:Kedves TeeeBOR, szerintem meg csak koptattad az ujjad végét azzal, hogy odarakad a csapat nevét, amelyik meg kívánja Adrianot venni...
Adriano hagy menjen a Chelsea-be, ha akar, Mourinho majd csinál belőle betonbiztos védekező középpályást - hiszen magas erős testfelépítésű -, mint a Gudjhonssenből.
Laja
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Kedves TeeeBOR, szerintem meg csak koptattad az ujjad végét azzal, hogy odarakad a csapat nevét, amelyik meg kívánja Adrianot venni...
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Kamu. Ne Adriano legyen már minden idők legdrágább igazolása! Nem tartom én őt olyan nagyra.
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
100.000.000 euro Adriano-ert
A Chelsea FC 100 millio eurot kinal az Internazionale Milano brazil csataraert, Adriano Leite Ribeiroert, irja a Marca. Adriano,akinek 2008 nyaraig szerzodese van az olasz csapattal, egy ujabb 10 evre szolo szerzodest kapott a csapattol. Ha elfogadjak a londoni klub ajanlatat, az Internazionale a penzt ujabb jatekosok leigazolasara forditana, mint pl. Walter Samuel a Real Madrid vedoje.
<www.prosport.ro>
A Chelsea FC 100 millio eurot kinal az Internazionale Milano brazil csataraert, Adriano Leite Ribeiroert, irja a Marca. Adriano,akinek 2008 nyaraig szerzodese van az olasz csapattal, egy ujabb 10 evre szolo szerzodest kapott a csapattol. Ha elfogadjak a londoni klub ajanlatat, az Internazionale a penzt ujabb jatekosok leigazolasara forditana, mint pl. Walter Samuel a Real Madrid vedoje.
<www.prosport.ro>
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Uramisten!!! Mi volt itt? Mint ha a Luftvaffe bombázott volna! Az ijen gyökereket váglátok ki modik! 

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
És visszatérve a topic EREDETI címéhez, Gallassal, VB-mel, Ezqu-val, és esetleg még 1 emberrel meg is lenne a jövő évi (bajnok?) csapat.
Nekem Gallas a legszimpibb az összes védő közül. Vannak érvek mellette, hogy baromi olcsón meg lehetne szerezni a képességeihez képest, valamint nagyon technikás, sokoldalú, az 1x biztos.
Másrészről valóban kicsit alacsony, de én ezt elnézném neki.
Én őt javasolnám.
Nekem Gallas a legszimpibb az összes védő közül. Vannak érvek mellette, hogy baromi olcsón meg lehetne szerezni a képességeihez képest, valamint nagyon technikás, sokoldalú, az 1x biztos.
Másrészről valóban kicsit alacsony, de én ezt elnézném neki.
Én őt javasolnám.

Van Bommel jó játékos, jöhet! De Gallasnak nagyon örülnék! sztem nagyon nagy védő, és középen és ha "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)",széleken is tud játszani! Kéne ő de nagyon
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Ehh igazad van Retek!
Íme, megnéztem én is:
Az IP-hez tartozó hozzászólások:
Deco01 [ 33 Hozzászólások ]
Vendég [ 4 Hozzászólások ]
ronnie19 [ 3 Hozzászólások ]
sanyahm [ 2 Hozzászólások ]
Gio [ 1 Hozzászólás ]
No comment....
Remélem örül h elvett a délutánomból összesen 1 órát, mert amennyi szemetet beírt...
(Azért Retek te is rendesen adtál 'anyagot'...
)
Íme, megnéztem én is:
Az IP-hez tartozó hozzászólások:
Deco01 [ 33 Hozzászólások ]
Vendég [ 4 Hozzászólások ]
ronnie19 [ 3 Hozzászólások ]
sanyahm [ 2 Hozzászólások ]
Gio [ 1 Hozzászólás ]
No comment....
Remélem örül h elvett a délutánomból összesen 1 órát, mert amennyi szemetet beírt...

(Azért Retek te is rendesen adtál 'anyagot'...

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Nemtom, h beteszi-e még ide a lábát. Remélem nem.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
huhh, durva!retek írta:Ja ez elég nagy cumi, ráadásul ezt írta:Mr. Master írta:Ijjj, bukta!
"jo majd megcsinálom de most mennem kell! ja és ez a sanyahm egy rohadt kis madrid drukker ne segits neki!!"

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ja ez elég nagy cumi, ráadásul ezt írta:Mr. Master írta:Ijjj, bukta!
"jo majd megcsinálom de most mennem kell! ja és ez a sanyahm egy rohadt kis madrid drukker ne segits neki!!"
és ha figyelmesen visszanézel Deco01 írta a madridos képeket is!
Ne ezt figyuzd!Elvisznek amerikába a titkos nyomozókhoz(FBI)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára retek 2005.04.27. 20:18:59-kor.
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ijjj, bukta!