Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezen a sérülésen gondolkoztam én is. Ha már tavasszal megérült akkor ez megyarázatot adhat a formahanyatlására. Az idényt jó formában kezdte nagyon dinamikusan játszot jó megoldásokkal agreszivan letámadta a védőket. Szerintem maradhatna a csapatban. Fiatal csereként akár minden mérközésen pályára léphet. Király Kupa és més kupa mecseken kezdő is lehet. Lenne itt azért sok játéklehetősége. Idén leginkább a jobb oldalon láttam focizni. Nálam Roni helyén játszhatna.Tomsa írta:Áhh, sajnos több mint fél évet így játszott, ki tudja, hogy milyen meglepetések fognak még kiderülnikilibarca írta:Kölcsön adnám egy spanyol közép csapatnak ahol megkapná megfelelő játék lehetőséget mert több mint valószínű hogy itt jövőre se fog többet játszani mint idén. Meg kell műteni őt isRemélem csak pár hetes pihenő vár rá.
Sajnálom szegényt, de csodálom is, hogy így bírta
Áhh, sajnos több mint fél évet így játszott, ki tudja, hogy milyen meglepetések fognak még kiderülnikilibarca írta:Kölcsön adnám egy spanyol közép csapatnak ahol megkapná megfelelő játék lehetőséget mert több mint valószínű hogy itt jövőre se fog többet játszani mint idén. Meg kell műteni őt isRemélem csak pár hetes pihenő vár rá.
Nem akar távozni ha jól tom azt mondta hogy neki csak a Barca számít egyenlőre és nem gondol a távozásra, de sztem 1-2 évre cserébe adhatjuk vmi kiscsapatnak a játéklehetőségért (csak nehogy úgy járjunk vele mint a Margit Eto'ovalBányász írta:Nagyon sajnálom,h egyre erősebbek a távozását hírdető hangok...
Én mindenképp megtartanám,minimum még egy évig.Megnézném,h mit tud Guardiola keze alatt,h mit tud valójában a posztján.
Szerintem Guardiola jobban is ismeri mint Rijkaard így meggyőződésem,h jobb teljesítményre lesz képes nála.
Na meg az a 10millió amiről beszélnek a City részéről...azt is kevésnek érzem.Most még nem ér annyit,de nagyon sok van benne.
Mindenképp maradásra kell bírni,mert szerintem sokat veszíthetünk vele ha távozik.(nem feltétlenül a jelenben)
Ebben látod egyet értünk. De a kölcsönszerződés szerintem egészen jot tenne neki. Akár a Citybe. De jobban örülnék, ha egy spanyol csapat kapná meg kölcsönbe.Bányász írta:Jogos![]()
Ettől még azt gondolom,h jobb lesz ennél sokkal.
JogosFernando írta:Miért ismerné jobban? Tavaly még nemvolt edző Pep.Bányász írta: Szerintem Guardiola jobban is ismeri mint Rijkaard így meggyőződésem,h jobb teljesítményre lesz képes nála.
Miért ismerné jobban? Tavaly még nemvolt edző Pep.Bányász írta: Szerintem Guardiola jobban is ismeri mint Rijkaard így meggyőződésem,h jobb teljesítményre lesz képes nála.
Egyetértek, hogy Giovani játsza végig a meccset. Sőt, úgy gondolom, hogy néha Bojan helyén is kezdhetne, mert úgy bizonyítani, hogy arra jön be, hogy fújjolnak a nézők (tudja jól, hogy nem neki, hanem az edzőnek, de roszul esik neki, hogy nem bíznak benne) és én nagy esélyt látom benne, hogy Bojannal világklasszisok lesznekDanka00792 írta:Na, akkor most, hogy Henry, Bojan és Iniesta sérült, be lehet vetni Dos Santos-t is. Remélem igy is lesz, és végigjátsza a mecset![]()
Hajrá!