Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egyetértek rutinja és hozzáállása sokat érhet egy új, fiatal csapatnak. legalábbis remélem h ez következik (új, fiatal csapat)Zozzy 5 írta:Varga Tamás írta: Thuram papával meg még egy évet hosszabbítanék. Vésztartaléknak jó, és rutinja miatt odafigyelnek rá a játékosok is. Tudna segíteni Pepnek is. Szerintem.
Pintoval kapcsolatban szkeptikus vagyok, szerintem nem egy nagy durranat, ennyit Jorquera is tud. Thuram viszont tényleg jó lenne, ha maradna, nagy rutínja van és az néha sokat számít. Bár lehet rendszeres játéklehetőséget akar és nem mindig padozni.Varga Tamás írta:Pintóval én is így vagyok. Thuram papával meg még egy évet hosszabbítanék. Vésztartaléknak jó, és rutinja miatt odafigyelnek rá a játékosok is. Tudna segíteni Pepnek is. Szerintem.DaveN írta:én jorquerát elküldeném és hagynám helyette pintót. bár ő se egy király kapus de 2. számúnak megfelel.
nem tudja vki h van e vmi hír arról h thuram hova megy? mer én eddig ilyeneket hallottam h salzburg, fulham stb...pedig ő ennél többet érdemel.
Én se bánnám ha Lili maradna, csak szerintem már ő sem igazán akar maradni és Pep se marasztalja.Varga Tamás írta: Pintóval én is így vagyok. Thuram papával meg még egy évet hosszabbítanék. Vésztartaléknak jó, és rutinja miatt odafigyelnek rá a játékosok is. Tudna segíteni Pepnek is. Szerintem.
Pintóval én is így vagyok. Thuram papával meg még egy évet hosszabbítanék. Vésztartaléknak jó, és rutinja miatt odafigyelnek rá a játékosok is. Tudna segíteni Pepnek is. Szerintem.DaveN írta:én jorquerát elküldeném és hagynám helyette pintót. bár ő se egy király kapus de 2. számúnak megfelel.
nem tudja vki h van e vmi hír arról h thuram hova megy? mer én eddig ilyeneket hallottam h salzburg, fulham stb...pedig ő ennél többet érdemel.
zambrotta h áll a milánnal?? vagy esetleg vki más kérő? sajnálom őt is, szerettem. de alvés kárpótolhat...Csak a Barca! írta:DaveN írta:azér az nem lenne rossz ha alvés jövőre barca mezben feszítene...
persze csak akkor ha zambrotta elmegy. bár... nemtom lehet h már jobb nála, nemtom
Ne félj, Zambi már nem lesz itt jövőre, ez szinte biztos. Alves meg már biztos, hogy jobb nála, főleg az idei formáját nézve.
DaveN írta:azér az nem lenne rossz ha alvés jövőre barca mezben feszítene...
persze csak akkor ha zambrotta elmegy. bár... nemtom lehet h már jobb nála, nemtom
Azért D. Alves megszerzéséről már volt egy pár konkrét hír is korábban...Saviola írta:Főleg,hogy a goal.com -on írják.
Saviola írta:Főleg,hogy a goal.com -on írják.
Hát szerintem ha Eto'o megy akkor Benzema lenne a tökéletes megoldás!Olafinho írta:Benzinman nem kell ide szerintem, bár tuti tehetség.
Ide Aguero kellene, Messivel együtt tarthatatlanok lennénk, ez pedig teret nyitna Eto'o/Henry/Bojan-nak.
Aguero mennyibe fájna?
Nagyon megéri Cech főleg 50 millióért hallod! Utolsó fordulóba is szép gólt kapott Cech.bogen írta:nanee most olvastam, hogy a milán felkínált majd 50 misit Cech-ért...pedig én elnézegetném a Barca gólvonalán is...
a másik meg ez a Deco Dino cikk :-O
Háát én nagy tisztelője voltam Chivu-nak anno, de a nyári herce-hurcája után nagyon megutáltatta magát velem!Poszi írta:http://www.topfoci.hu/index.php?heading ... Ajra+Chivu
Szerintem nem lenne rossz igazolás!