Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lehet, hogy az egyik legnagyobb gólvágó, de, ha vele is az lesz, mint R10-el akkor jövőre már érte sem fognak adni olyan sok pénzt, ráadásul, hogyha ő akar elmenni, mert nem nyernek semmit(ami ellen ő is tehetne valamit) akkor benzema lehetne talán a legjobb csatár helyetteEto'o_09 írta:Hát te normális vagy? Eto'o a legnagyobb gólvágók közé tartozik a BArca történetében. Semmi pénzért nem adnám el !OvaMind írta:Szerintem Benzema jó lenne Eto'o helyett.
Ő már csak lefelé fog menni sztem, Benzema meg az egyik legnagyobb tehetség.
Egyáltalán szóba került már a neve? NEM! erről ennyit! egy iniesta szintű jó játékos , nekünk ennél több kell!socio66 írta:és ha Silva nemjön össze??
Hát te normális vagy? Eto'o a legnagyobb gólvágók közé tartozik a BArca történetében. Semmi pénzért nem adnám el !OvaMind írta:Szerintem Benzema jó lenne Eto'o helyett.
Ő már csak lefelé fog menni sztem, Benzema meg az egyik legnagyobb tehetség.
persze, lehet hogy egyik se leszszajko írta:oké,oké értem én de majd eldölbarca0417 írta:ok, nekem akkoris jobban tetszene Mancini, mindkét oldalon bevethető és olcsóbb is lenne. és nemhiszem hogy gyengébb lenne mint silva, meg én különben se a kezdőbe hoznám feltétlenül. másrészt meg a kérdés amire Mancinit írtam válsznak: " és ha silva nem jön össze" !!
oké,oké értem én de majd eldölbarca0417 írta:ok, nekem akkoris jobban tetszene Mancini, mindkét oldalon bevethető és olcsóbb is lenne. és nemhiszem hogy gyengébb lenne mint silva, meg én különben se a kezdőbe hoznám feltétlenül. másrészt meg a kérdés amire Mancinit írtam válsznak: " és ha silva nem jön össze" !!
Hát azért Silva kicsit jobb játékos mint Manchini szerintem. Én Silvának jobban örülök, és ha bejelentkezik érte a BArca akkor szerintem el is fogják adni.barca0417 írta:Mancini...sőt neki jobban is örülnék mint Silvának.socio66 írta:és ha Silva nemjön össze??
Az átlag kezdőből mondtam a távozokat,akik azért a mecsek 75%ban kezdőben vannakLesy írta:A 4 távozó az kevés DaNNy. Az általad felsoroltakhoz még jöhet Guddy, Thuram, Edmilson, Ezquerro és még ki tudja ki lehet az akitől megválnak. Lehet, hogy kicserélik az egész keretet...
Keita hogy jön ide?Szerintem nem Barca szintű játékos....Fabregasnak örülnék meg C.Ronaldo-t is el tudnám képzelni,csak az a baj,hogy ő mozdíthatatlan Manchesterből.Yaya helyére igazolnék egy kemény középpályást (pl:Gattuso).Ha Zambi megy akkor a helyére jöhetne Lahm vagy Dani Alves.Decot megtartanám vagy ha megy akkor Van der Vaartot idehoznám.Varatrix írta:Silvával nincsenek fenntartásaim, ő jöhetne és még Fabregas , és Keita a közép pályára.
akkor Te kit hoznál jobb oldalra támadónak???Varatrix írta:Malouda, C. ronaldo? Ez egy vicc! Malouda az év legrosszabb igazolásai közé tartozott már idén is. C. Ronaldo pedig egy ripacs és ien stílusú játékos inkább ne jöjjön.
az nem C. Toure hanem KOLO azaz K. Toure...Varatrix írta:C.Touré esély sincs rá hogy ide jöjjön.
1. Az Arsenal meghatározó játékosa.
2. Be se jelentkezünk érte.