Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az ott Kolo Toure lenne középen?barcatom írta:V.V
Dani Alves C. TOURE PUYOL Abidal/Silvinho
-
- Y. Toure -
- Diego Iniesta -
-
-
- ----MESSI---- -
-
-
˘˘˘ Benzema Henry ˘˘˘
Most is hasonló a barca felálása csak az ékek feljebb vannak a 16 oson.Zsolti írta:Én a Milan féle rombuszra gondoltam,ami ilyen: Vkp - kkp - kkp - irányító,meg előttük kettő db. ék.lionelmessi19 írta:
-----------------Irányító------------------ (ide néha második hullámos csatár)
---szélsőcsat.-------------szélsőcsat.---
--------------------Ék---------------------
Kapusról meg úgyis hiába álmodoznak egyesek..
Én a Milan féle rombuszra gondoltam,ami ilyen: Vkp - kkp - kkp - irányító,meg előttük kettő db. ék.lionelmessi19 írta:
-----------------Irányító------------------ (ide néha második hullámos csatár)
---szélsőcsat.-------------szélsőcsat.---
--------------------Ék---------------------
Kapusról meg úgyis hiába álmodoznak egyesek..
Kicsit vegyél vissza az arcodból!Sharky írta:A CSKA Moscow kapusa. Én is csak fm-ből ismerem...Karashu írta:- Akinfeev -> ez az ember kicsoda? Ki hallott már róla? Hol játszik egyáltalán?
hmm?Karashu írta:Jó edző lennél!norbert55 írta:Én Messit nem tenném be középcsatárnak.![]()
![]()
Messinek oldalt a helye, középen nem tud érvényesülni! Puyol-t nem raknád be szélső középpályásnak?!
Messi kicsit nagyobb egyéniség annál, hogy egyposztos játékos legyen. Egyébként ha megnézed, ha a szélen játszik akkor is csak egy cselt csinál meg a szélen, a többi 2-3 embert középen fekteti el...Szval irányító simán lehetne...Karashu írta:Jó edző lennél!norbert55 írta:Én Messit nem tenném be középcsatárnak.![]()
![]()
Messinek oldalt a helye, középen nem tud érvényesülni! Puyol-t nem raknád be szélső középpályásnak?!
mert nem nézel Fiorentina meccseket...Karashu írta: - Frey -> még annyira se tartom, mint Hildebrandot!
Csak arra reagáltam h vki berakná Messit középcsatárnak.Vágod?Karashu írta:Jó edző lennél!norbert55 írta:Én Messit nem tenném be középcsatárnak.![]()
![]()
Jó edző lennél!norbert55 írta:Én Messit nem tenném be középcsatárnak.
tényleg..szajko írta:Gallas középhátvédsocio66 írta:yébként nem igazán értem az Arsenal érdeklődését,ott van nekik Gallas..
aki szintén a világ legjobb vkp-jei közé tartozik..
hoodlum írta:Abban a Valenciában gólt kapni nem nagy szám... Inkább a tarcsiból hozzatok egy fiatal kapust, vagy Valdes is lehet csere, ha megszereztek egy jobb kapust. pl. Cech, Frey, esetleg Akinfeev.
Gallas középhátvédsocio66 írta:yébként nem igazán értem az Arsenal érdeklődését,ott van nekik Gallas..
Gallas tutommal közép hátvéd. De még akkor is ott van nekik Fabregas aki jól tud VKP t játszani...socio66 írta:yébként nem igazán értem az Arsenal érdeklődését,ott van nekik Gallas..