Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Charlie írta:Minek csatár?Ha veszünk akkor el kell küldeni Larssont,Sergio Garciat,Saviolát!
C.
És 1000-szer többe kerülnek!habár szerintem is jól jönne Henry de nem létfontoságú, tehát ha ne jö akkor nem jön!Deco01 írta:Zsolti írta:Henry v. Torres sztem nem fontosak,hárta Gallas,kpra-Van Bommel,bal szélre Ezquerro.és itt a jövő évi bajnok csapat!
Még h nm lenne fontos egy Torres v. egy Henry????
Ezquerronál 1000x-er jobban nyomják!!!
nem lenne fontos.Minek?hogy három csatár meg a padon üljön? ráadásul nem lenne kis lóvé idehozni őket!Deco01 írta:Zsolti írta:Henry v. Torres sztem nem fontosak,hárta Gallas,kpra-Van Bommel,bal szélre Ezquerro.és itt a jövő évi bajnok csapat!
Még h nm lenne fontos egy Torres v. egy Henry????
Ezquerronál 1000x-er jobban nyomják!!!
Zsolti írta:Henry v. Torres sztem nem fontosak,hárta Gallas,kpra-Van Bommel,bal szélre Ezquerro.és itt a jövő évi bajnok csapat!
BARCA FAN írta:Ha Gallas hozzánk igazolna,akkor megerősítenénk a védelmet.Van Bommel érkezésével még acélosabb lesz a középpálya.Már csak Fernando Torres érkezésében bízok!Nagyon fiatal,és még rengeteget fejlődhet!
Így fogjuk Henry negyven milláját kispórolni!Cooltiszo írta:Mindegyik jöhetne, persze nem egyszerre, csak 1.
Gallas sztem kumma jó, örülnék neki, és 5 milla semmi. Nagyon jól járnánk, mert még V. BOmmel ingyen, és micsoda játékosok!
Akkor máár maradjon Oleguer, vagy 10 emberrel álljunk ki!Maxi írta:Akkor jöjjön Huth!Mr. Master írta:Inkább marajon csak ahol van. Egyáltalán nem tartom Barca-szintű játékosnak.![]()
![]()
![]()