Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rijkaard! Sosem fogsz egyedül szívni!Varga Tamás írta:És ez mit jelent magyarul?senzu írta:mi volt ez a Rijkaard: You Will Never Smoke Alone felirat?
És ez mit jelent magyarul?senzu írta:mi volt ez a Rijkaard: You Will Never Smoke Alone felirat?
Mondasz valamit, valahogy én is így látom...gekkodan írta:Tudod mi a szánalom? Hogy Eto'o ha fut már fütyülnek, de Rijkaard egyszer áll fel és tapsolnak. Saját maguknak mondanak ellent és röhög rajtuk a fél világ. Jézusom. Vagy fügyüljenek mindenkire, vagy ne fütyüljenek senkire, de akkor taps sem kell. Utóbbit díjaznám, de ez így álszent, képmutató és gerinctelen. Egy pocsolya.
Varga Tamás írta:Dobd ki a szelvényedet...realmisha írta:benne van a barca győzelem a meccsben? fogadtam a barcára, kombiban a másik két meccs jól áll, idáig ez is ugy volt...
Tudod mi a szánalom? Hogy Eto'o ha fut már fütyülnek, de Rijkaard egyszer áll fel és tapsolnak. Saját maguknak mondanak ellent és röhög rajtuk a fél világ. Jézusom. Vagy fügyüljenek mindenkire, vagy ne fütyüljenek senkire, de akkor taps sem kell. Utóbbit díjaznám, de ez így álszent, képmutató és gerinctelen. Egy pocsolya.Varga Tamás írta:Ifjú kollegám!gekkodan írta:Az egyik legnagyobb edző volt a csapatnál, bármennyire is mennie kell már régóta. Utolsó meccse a Camp Nouban. Meghalnék a pályán a mesterem tiszteletére. Ezek meg kikapnak egy hatodrangú csapattól, a szurkolók pedig úgy viselkednek, mint egy polgári radikális mozgalom elvtelen és sötét hívei. Szánalom itt minden.
Leírtad a lényeget a csapatról, a szurkolóknak nevezett szánalmas, aljas, gerinctelen emberszerű lényekről. Csak az a baj, hogy már a radikális politikai mozgalom csillaga is leáldozott.
Szerintem, elnököt akarnak buktatni, ill. elüldözni.
Dobd ki a szelvényedet...realmisha írta:benne van a barca győzelem a meccsben? fogadtam a barcára, kombiban a másik két meccs jól áll, idáig ez is ugy volt...