Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy le nyomja ,lehet h Bencéman a kaput se fogja eltalálni vagy gól király lesz ....jó vétel lenne igy is ugyislucas88 írta:Igen:majd szépen felnyomja az árakatbaas11 írta:Előbb szerintem várjuk meg az EB-t ,az ottani játékos(formák) még nagyon sokat módosítanak a játékospiacon és megítélésen... ez mindig így volt,van !
háát szerintem van az a pénz(+esetleg játékos) amiért Cech átjöjjönVaratrix írta:1.Hát merész álmok ezek Torres Eto'o csere szerintem mindkét oldal ellenezné ezt az ötletet.bogen írta:Alves azért van ott mert mindehonnan ezt hallani, bár Lahmot is ideírják folyton...hát valamelyik.
Én egyébként szívesen látnám mondjuk Petr Cech-t a kapuban meg persze Fabregast és Barragant a csapatnál csakhogy spanyolosítsuk a Barcát. Ha pedig ez utóbbi gondolatom vinném tovább, akkor Eto'o-t cseréljük el Torresre
2.Barragánt én nem tudom mióta mondogatom, nem nagyon teccet senkinek, ami azt illeti ha Alves eljön akkor nem is kell.
3. Cech ez kizárt!
4. Fabregas ne jöjjön türelmetlen volt most meg fizzesünk érte milliókat...Jöjjön inkább Lampard, vagy Diego.
Yaya.Az nekem is tetszene.merx írta:eto'o - ibrahimovic cserében benne lennékés szerintem az inter is
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=7831norbert55 írta:Egyre több helyen olvasom h Eto'o 40-ért megy.
Nem kell mindenféle weboldalnak meg iesminek hinni, egyenlőre szerintem nem megy max jövőre ha nem nyerünk semmit.norbert55 írta:Egyre több helyen olvasom h Eto'o 40-ért megy.
Szerintem inkább Arsenal mint Milántenkl írta:Assulint azért felhoszhatnánk, ő Bojan szintű gyerek, neki megéri lehetőséget adni. Dos Santost meg el kellene adni kölcsönbe. De azért nem kell sok fiatal, mert a végén még olyanok leszünk, mint az Arsenal
A távozóktól kihagyatad OleguertLG írta:Az én kivánságlistám:
Zambrotta helyett-Alvés/ha ő nem jön össze Lahm
Ronie helyére Capel
Henry ha m1, akkor Benzema
+ egy megbizható vkp Touré mögé-pl. Senna, Makelele, esetleg Albelda
Még akik mehetnének: Edmilson, Guddy
Igen:majd szépen felnyomja az árakatbaas11 írta:Előbb szerintem várjuk meg az EB-t ,az ottani játékos(formák) még nagyon sokat módosítanak a játékospiacon és megítélésen... ez mindig így volt,van !
Buffon sztem nem kell, középpályára meg nem Lámpa kéne...Barzagli am jó ötlet csak sztem úgyse jön szóba.Gomezinho írta: ------------Buffon---------------------------
Alves --Barzaghli---Puyol---Abidal
-----Xavi---Toure-- Lampard
-------------Messi------------
-----Eto'o------Henry----------
Véleményeteket kérem:)
Pedig nem tévedett túl sokatGomezinho írta:Emberi vélemyényeket kértem Edeinho! Érted? Emberi!
Te meghibbantál.... De ez csak az én véleményem...Gomezinho írta:
Véleményeteket kérem:)