Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1.Hát merész álmok ezek Torres Eto'o csere szerintem mindkét oldal ellenezné ezt az ötletet.bogen írta:Alves azért van ott mert mindehonnan ezt hallani, bár Lahmot is ideírják folyton...hát valamelyik.
Én egyébként szívesen látnám mondjuk Petr Cech-t a kapuban meg persze Fabregast és Barragant a csapatnál csakhogy spanyolosítsuk a Barcát. Ha pedig ez utóbbi gondolatom vinném tovább, akkor Eto'o-t cseréljük el Torresre
1. Nem értem miért kérdőjel a kapus túl, 1 értelmű hogy Valdes jó!barcatom írta:ez kevés a korszakváltáshoz inkább valami ilyesmi!!
----------------------------------?---------------------------------------
Dani alves-------Puyol------------------------?-------------Abidal
-----------------Toure------------------Iniesta---------------------------
---------------------------------Diego-------------------------------------
( MESSI )
------------------Benzema---------------------Bojan--------------------
remélem egyenlőre nem hozza fel őket. Thiago helyett inkább Crosast, Assulin meg szintén segítse a B csapatot egyenlőre, most még nem lenne helye a nagycsapatban, inkább játszon helyette is Bojan annyival többet, had fejlődjön. nem jó a túl sok fiatal, egymás elől vennék el a lehetőségeket.barcafankid írta:remelem Pep felhozza a Bbol Assulint es Thiagot is...szerintem vannak olyan jok mint Bojan:D
csabimo írta:Én ugy látom hogy: xavi, iniesta, puyol, bojan, messi, biztos hogy nem eladok... a többiekenek pedig bizonytalan a sorsuk a jövöre nézve. Ha megfelelö ajánlatok érkeznek akkor sokan távozhatnak még akár etoo is...
Írtam, hogy VdV/Iniesta. Érted?Zsolti írta:jó,meg minden,csak ez 12 játékos.....
Elég szomorú, hogy ezeket a híreket sokan elhisziknorbert55 írta:[auto_cenzúra]... A Barca 14 játékost akar eladni!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=34243
1. Diego azt mondta marad 1 évig még bremeni játékos.csabimo írta:diego biztos h nem jön hozzánk mert reálos már kijelentette, nem baj ne fogok irigykedni ha végül odamegy... nasri viszont jo vétel lenne, árban sem lehet olyan drága mint egy fabregas...ja még azt akartam kérdezni h szerintetek guardiolanak mennyi beleszolása lesz az igazolásokba?
A Samsungsport egy vicclap! Sztem ne is idézz onnan....norbert55 írta:[auto_cenzúra]... A Barca 14 játékost akar eladni!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=34243
remélem lesz beleszólása. amúgy én azért örülnék diegonak.csabimo írta:diego biztos h nem jön hozzánk mert reálos már kijelentette, nem baj ne fogok irigykedni ha végül odamegy... nasri viszont jo vétel lenne, árban sem lehet olyan drága mint egy fabregas...ja még azt akartam kérdezni h szerintetek guardiolanak mennyi beleszolása lesz az igazolásokba?
Danka00792 írta:Hülyeség az egész! Már bocs.barcatom írta:ez kevés a korszakváltáshoz inkább valami ilyesmi!!
( MESSI )
Ha Messi-é a csatárok mögötti egész terület, -hogy nem fog birni egy egész meccset ennyi futással az biztos- akkor hogyha feljön Diego irányitgatni, akkor Messinek egyik szélre ki kell huzodni, akkor kié a másik szél? Vagy Messi ide-oda teleportálgat? Aztán ha Messi lesérül akkor meg fujtak az egésznek. Összegezve ezzel a taktikával az a baj, hogy tulságosan Messire épít szerintem.
Szerk.: Kapus helyére pedig nyugodtam beirhatjátok hogy: Valdes.
Hülyeség az egész! Már bocs.barcatom írta:ez kevés a korszakváltáshoz inkább valami ilyesmi!!
( MESSI )