Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az üres rész az mind a Messi területe!barcatom írta:ez kevés a korszakváltáshoz inkább valami ilyesmi!!
----------------------------------?---------------------------------------
Dani alves-------Puyol------------------------?-------------Abidal
-----------------Toure------------------Iniesta---------------------------
---------------------------------Diego-------------------------------------
( MESSI )
------------------Benzema---------------------Bojan--------------------
djtrack írta:ott a per h vagy egyik vagy másik:DZsolti írta:jó,meg minden,csak ez 12 játékos.....
Kizárt hogy ha Eto'o elmegy akkor a Spurshoz megy. Azt mondta hogy lehet hogy elmegy jövőre, ha nem nyerünk semmit azért hogy címeket nyerjen. Tehét nem menne a Spurshoz.André T. írta:Nagyon pedzegetik Benzemátt szerintettek azért mert lehet hogy Eto megy
a Spurshöz???
Ezt a 2 kapust tuti, hogy nem fogjuk leigazolni. Ha az én felállásomra mondtad, hogy féloldalas, tévedsz. Messi kicsit előrébb van, mint Iniesta. Lucho helyett pedig írhattam volna VdV-ot. Nem írtam. Lucho szimpatikusabb, örülnék ha nálunk folytatná. Nem tudom miért baj az neked, ha találgatunk. Mellesleg, Luchoról volt is szó.Fernando írta:Néhány ember kicsitsem tud okosan gondolkozni!?
Mit akartok? 1 csatáros játékot? Féloldalas felállást? Lucho csak egy ötlet volt egy pletyka. Ennyi. Nasrikkal már a tököm kivan. Még egy nyamvadt pletyka se volt, hogy idejön. Kerlon meg mittudomén ki kellenek ide. Egyértelmű. Valaki túl sokat játszott focis ill. menedzseres játékokkal.
Valdésről:
Szerintem nagyon jo kapus, csak az a baj vele, hogy túlzottan biztos a helye. Ha jol emlékszem 3szor nem ő védett ebben a szezonban? vagy 4-szer? Egy tétnélküli bl meccs többek között. Jot tenne neki egy kis versenyhelyzet. Nem feltétlenül igazolni gondolok valakit. Csak játszhatna többet Joquera.
Igazából ha kapust szeretne igazolni a Barca, akkor 2 német név jut eszembe:
-Timo Hildebrand (Valencia)
-Manuel Neuer (Schalke)
Én azért remélem, hogy nem így lesz.Balinho írta:felállásvariációk jelenlegi 4-3-3 VV - Lahm (Zamb) Puyol (Garay) Milito (Albiol) Abidal (Silvinho) - Yaya (Crosas) Xavi (Thiago) Iniesta (van der Vaart) - Messi (Iniesta), Henry (Eto'o) Silva (Bojan)
Habár sose szerettem, mindíg is nagy játékosnak tartottam, de nem tudom mennyire illene bele a játékunkba.Predator írta:Lampardhoz mit szólnátok? állítólag vagy hosszabbít vagy mehet...nem tartom rossz ötletnek:távolról is tud lőni és szervezésben sem rossz
Nehogymár 1 megmozdulásból ítéljünk meg valakit...
Azért ne ítéljük meg egy hiba alapján, főleg úgy, hogy jó helyen volt csak szerencsétlenül ért bele. Ne feledjük, hogy szinte minden nagy védő lőtt öngólt, pl. puyol, nesta, rio ferdinand...albicelesteX írta:ha ez az amorabieta-s dolog igaz akkor már is megkapja az első mínusz pontot a nagymenő!