Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez nemrossz, de szerintem Lucho inkább Iniesta/Xavi posztjára jó, írányítónak nem őt venném. Jó játékos, de ahhoz kicsit kevésnek érzem, hogy ő írányítsa a csatárokat. de amúgy jöhetne Deco helyett. a csatárok mögé inkább Van der Vaart, vagy Diego kéne.Messa írta:Nem nagyon szoktam ilyet írogatni, de én így állítanám össze a jövő évi Barcelonát:
--------------Valdés/Diego Lopez(Ha már felmerült a neve)----
------D.Alvés----------Puyol-------------Milito------------Abidal--
-----------------------------------Touré----------------------------
---------------------Xavi---------------------Iniesta---------------
-----------------------------Lucho----------------------------------
----------Messi-----------------------------------------------------
-----------------------------Eto/Henry-----------------------------
Tavaly még a Valencia volt az "álmai klubja"...albicelesteX írta:Van der Vaart én eddig olyat hallottam hogy a real az álmai klubja!De nem bánnám ha idebútorozna!!!hasznos sikeréhes játékos akire most pont szükség van!!!
Ez csak rajtunk múlik,de neki is és nekünk is jót tenne.André T. írta:Az egyik focihonlapon azt irták hogy Van der vaart már csak az ajánlatunk
ra vár mert a kedvenc csapatta mi vagyunk.Szerintettek sikerül megszere
zni???Dinhó helyére???
Én örülnék neki, régóta figyelem a srácot, nagyon jó játékos.André T. írta:Az egyik focihonlapon azt irták hogy Van der vaart már csak az ajánlatunk
ra vár mert a kedvenc csapatta mi vagyunk.Szerintettek sikerül megszere
zni???Dinhó helyére???
Jogos a két pont!Varga Tamás írta:Támogatom az ötletet, mert jó versenyhelyzetet teremtene. VV-nek is jót tenne, mert a biztos hely lagymataggá, lustává és túl magabiztossá teszi. A verseny pozitív hatást fejthet ki nála.
nem tudnám elképzelni! a saját nevelésre, illetve katalán identitásra mindig is sokat adó Barca azért tartja magát az elveihez. Ez biztos kamu...persze ha mondjuk 50 millió eurót ajánlanának érte
Támogatom az ötletet, mert jó versenyhelyzetet teremtene. VV-nek is jót tenne, mert a biztos hely lagymataggá, lustává és túl magabiztossá teszi. A verseny pozitív hatást fejthet ki nála.
Aimar...ő is ki lett ki lett kiáltva szuper-hiper tehetségnek, és most hol vanWolfsburg írta:Deco helyére AIMAR
Zambrota helyére Colocini
Támadonak még agüerot!! Mindenképen kikell vásárolni!!!
És igy jővőre biztos a kupák nyerése
Megérni megérné!djtrack írta:roni árából simán el lehetne hozni!! sztem megérné!!!
Diego marad Bremen, bár lehet van az apénz amiért jönne, de marad elvileg még 1 évre brémai.djtrack írta:Diegot kihagytad!! ő megfelelne meg gólerős is nagyon!!