Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az nagy kamu.FN egy tetű,szurkolónak nem nevezném..tegnap csontig megvolt neki az összes madrid játékos,kétszer.Perrero írta:nem farkas Norbi volt a kommentátorŐ barca szurkoló...
De.Perrero írta:nem farkas Norbi volt a kommentátor
Nyilasi Madrid szurkoló, nem kicsit!Amúgy Nyíl tényleg a Barcának drukkol; nem úgy, mint a riporter, akit szintén csakis páros lábbal tudnám szerelni... (Horváth Ferivel karöltve)![]()
Köszi...lionelmessi19 írta:Szia! Majd kijavítanak, ha rosszul tudom, de szerintem nem archiváljuk a nap képeit, illetve elérhető arcív anyag biztos nincsen.kfranky írta: Hi Iván,
a Nap képe archívokat hol találom![]()
![]()
Köszi!
A Madridistás srác szvsz csak egy dolgot látott jól, de azt annyira, hogy el is mondta olyan 20szor és másra nem is maradt igazán idő... a védelmünk kritikáját.
Szia! Majd kijavítanak, ha rosszul tudom, de szerintem nem archiváljuk a nap képeit, illetve elérhető arcív anyag biztos nincsen.kfranky írta: Hi Iván,
a Nap képe archívokat hol találom![]()
![]()
Köszi!
Hi Iván,Z. Iván írta:Kösz mindenkinek a gratulációtÖrülök, ha valami kis örömöt sikerült adni ezzel, még ha a meccs nem is volt túl szórakoztató
Főszerkesztő bácsi, Iván, ott ül a stúdióba Nyilasiékkal. Ez az egyetlen pozitívum. Megfordult a fejembe, hogy megnézem a stúdiódumát, utána meg le is csukom az egészet.Fernando írta:Elmagyarázná nekem vki mivan? holvan? kivan? sajna stream-en lesem ezt a trágya meccset![]()
![]()
Pedig nyíl BarcásPerrero írta:nyilasinak majdnem lek.rt 1et mikor mondtga h nyer a realgrecki írta:bammeg, mit keres ott Iván?????:D