Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát 2 vkp-vel nem sok előrejáték leszA hivatalos kezdőcsapat: Pinto, Zambrotta, Puyol, Thuram, Abidal - Touré, Deco, Edmílson - Messi, Henry és Eto'o.
Akkor jövő szombaton a Murcia elleni meccs már a 2008-2009-es bajnokság részeként lesz megrendezve?Tomsa írta:Hát ez az utolsó fordulószergoka írta:Ez érdekes a főoldaon azt olvastam, h nincs tétje a mérkőzésnek, mivel mindenképp a harmadik helyen végzünk. Pedig tudtommal csak három ponttal megyünk az Atlethico elött. ez pedig két forduló alatt ledolgozható.
Hát ez az utolsó fordulószergoka írta:Ez érdekes a főoldaon azt olvastam, h nincs tétje a mérkőzésnek, mivel mindenképp a harmadik helyen végzünk. Pedig tudtommal csak három ponttal megyünk az Atlethico elött. ez pedig két forduló alatt ledolgozható.
A főoldal nem dísznek van...Varatrix írta:Valaki tudja a maesti keretet?
Keret ellenére én egy 2-0 ára tippelnék.
Ronaldinho, Belletti, Edmilson világbajnokként érkeztek a Barcelonához, tehát valamit már tettek le az asztalra. Deco sem nyeretlen kétévesként csatlakozott hozzánk BL- és UEFA-kupa-győzelemmel a háta mögött.kvanduk írta:csak annyit szeretnék mondani
Frank Rijkaard nem ezt érdemelte a játékosaitól. akik az Ő irányítása alatt lettek világsztárrá. Mert Thuramon és Hanryn, Zambrottán kívül az összes játékos csak tehetség volt mielőtt a Barcához került Ronaldinho-tol Ezo'o-n át Iniestáig, Messiig.
És a Barcelona szereplése csak a játékosok motiválatlanságán, emberi gyengeségén múlott.
szorkolok Rijkaardnak, hogy még sok hasonló sikert érjen el pályafutása során. mert olyan focit hozott létre Barcelónában amihez hasonlót talán csak Cruyff volt képes az Ajax-al és a Laudrup féle Barcelonával.
Holnap lesz a meccs!!!sport2 21:00messi1995 írta:sziasztok lécci mondjátok meg hol lesz a meccs közvetitve mert a sport 2 teletexjén nincs bent a műsorba kérlek segitsetek(lehetőleg gyorsan)
ja közbe most látom hogy holnap lesz ezer bocsánnat![]()
Így van,Innentől felesleges,és már jópár hete felesleges ilyeneket írni,viszont amikor pl én ezt leírtam előszőr,akkor igaz volt,igaznak látszott.Boixos írta:
ja, és azt hiszem innentől aztán igazán el lehet felejteni azokat a dumákat, h a kevésbbé szarabb csapat nyerte a bajnokságot, mert azt hiszem, elég meggyőző volt tegnap a madrid abban, h jelenleg nincs egy szinten a két csapat.
Ezt az idézetet legszívesebben beraknám aláírásnakBoixos írta:azt hiszem innentől aztán igazán el lehet felejteni azokat a dumákat, h a kevésbbé szarabb csapat nyerte a bajnokságot, mert azt hiszem, elég meggyőző volt tegnap a madrid abban, h jelenleg nincs egy szinten a két csapat.
Úgy értette hogy nem hadja el a Barcát most! Pontosan tudja hogy laporta el küldi.André T. írta: lehettséges hogy még is marad???