Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem a tegnapi mérkőzésről írtam, tehát nem kell más fény. Én a szezon egészében látottakról, érzékeltekről írtam le a véleményem.Benga írta:Varga Tamás írta:...quote]
Ha ezt úgy írtad volna, h láttad a meccset az kicsit más fényt vetne a dologra. Am többnyire egyetértek veled.
Hy!!!! Ez sajnos teljesen igaz talán kivéve puyol kezezését (van mikor adnak ilyenér 11-est van mikor nem) Xavi kiállításea meg nem osztott nem szorzott!!! De nem biztos hogy a legmegfelelőbb pillanatban írsz erre a fórumra mert most mindenki természetszerűleg nagyon csalódott és kiábrándult. Ezt nem kell tetézni!!!! Én is egyszer írtam a Pool fórumra a MANU-POOL meccs után mikor hasonló nagy verést osztott mi az MU a Pool számára!!!! Leugattak hogy mit keresek én ott ha még igazam is van.....Hidd el tudjuk hogy messze nem a bírón meg a szerencsén ment el a meccs!!!!!madridistandras írta:Kedves Csababarca!
Először is: Puyol két kézzel ért a labdához, ezért bármelyik országban büntető jár. Másodszor: Xavi kidumálta magának a piros lapot. De még ha igazad is lenne és mindkét ítélet jogtalan lenne, az mit változtatna? a tizi 3-0-nál volt, a kiállítás pedig a 87. percben. Most nem 4-1 lenne a vége hanem 3-1 és lehet hogy elfürödték volna Xavi meleg vízét.
De ez olyan jellemző, akármilyen [auto_cenzúra] a csapat, a bíró a hibás. Ember,a csapatotoktól 90 perc alatt 2 (azaz KETTŐ) kapuralövésre tellett. Vedd már észre magad!
Ennyi, itt a lényeg. Ezért írtam a meccs után azt, hogy a pályára lépők-pár kivételtől eltekintve-szégyent hoztak a címerünkre.Varga Tamás írta: A játékosok hozzáállásáűt büntetés nélkül nem szabadna hagyni. Egy Barca mez kötelez. Kötelez a tisztességes, becsületes játékra, hogy minden meccsen megszakadjunk, hogy minden meccsen beleadjunk apait-anyait. Ezt VV-en, Puyolon, Xavin, Iniestán, Leo Messin, Bojanon, Touré-n és Militón láttam végig a szezonban.
Te miről beszélsz Ember?madridistandras írta:Kedves Csababarca!
Először is: Puyol két kézzel ért a labdához, ezért bármelyik országban büntető jár. Másodszor: Xavi kidumálta magának a piros lapot. De még ha igazad is lenne és mindkét ítélet jogtalan lenne, az mit változtatna? a tizi 3-0-nál volt, a kiállítás pedig a 87. percben. Most nem 4-1 lenne a vége hanem 3-1 és lehet hogy elfürödték volna Xavi meleg vízét.
De ez olyan jellemző, akármilyen [auto_cenzúra] a csapat, a bíró a hibás. Ember,a csapatotoktól 90 perc alatt 2 (azaz KETTŐ) kapuralövésre tellett. Vedd már észre magad!
Az a baj, hogy tudod h mi a baj: a lényegen nem változtatott a kiállitás sem a tizeneges...csababarca írta:nagyjából már leírtam a gondolataimat...
csak még annyit szeretnék hozzátenni,hogy várható volt hogy kap a madrid egy tizit,mert ugyebár mért ne kapna?illetve hogy valakit kiszórnak tőlünk...ez a tizi meg a kiállítás még a tavaly tavaszi 3-3-as meccsen történteken is túl tesz...pedig már azok is a vicc kategóriába tartoztak.
Kedves Csababarca!csababarca írta:nagyjából már leírtam a gondolataimat...
csak még annyit szeretnék hozzátenni,hogy várható volt hogy kap a madrid egy tizit,mert ugyebár mért ne kapna?illetve hogy valakit kiszórnak tőlünk...ez a tizi meg a kiállítás még a tavaly tavaszi 3-3-as meccsen történteken is túl tesz...pedig már azok is a vicc kategóriába tartoztak.
Sztemocsi60 írta:De vasárnap, hogy is fog kinézni a középálya???Otthon szerintem simán ki fogunk kapni a Mallorcatol.
Ezt olyan szemmel kell nézni, hogy ez a szezon eleve halálra volt ítélve a tavalyi bajnoki döbbenet után....Zozzy 5 írta:Hát, azért azt is vegyük figyelembe, hogy a PL mezőnye kicsit (nagyon) erősebb. Ilyen körülmények között a lesajnált Arsenalt végig bajnokesélyes volt, ehhez képest szezon elején fel voltunk kapva a fantasztikus négyesünkkel meg sötöbövel és most 17 !!! pontra vagyunk a listavezetőtől. Azt meg sztem nyugodtan kijelethetjük, hogy az Arsenal jövőre valszeg csa erősebb lesz, nálunk meg ki tudja. reméljük mi is.Hasselbaink írta:
Miért, mi van az Arsenal-nál?
Semmi, stabil 3-4 poziciós csapat Angliában, meg biztos továbbjutó a BL-csoportkörből...
Hát ez igaz...Titinho írta:http://sport.mynewsonline.com/portada/2 ... 011SPO.jpg
A katalán Sport napilap címlapja! Egy fekete oldalon a következő szöveg olvasható: "Habeis deshonrado la camiseta del barca!" Ami magyarul annyit tesz, hogy: "Meggyaláztátok a Barca mezt!"