Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ki mondta, hogy cserének jönnének? Kumma hosszú egy szezon, sérülésekkel tele, meg rotálni is lehet a Xavi, Iniesta, meg az új ember 3mast.André T. írta:)Hadj kérdezem már meg hogy ezek szerinted lesznek olyan hülyék hogy
eljöjennek ide cserének a saját csapatukból ahol stabil kezdők???![]()
Egyszerűen kiboritóak itt egyesekk az hogy majd Van der vaart és Joao
Moutinhó meg Daniel Carvalhó azért jöjjön ide hogy csere legyen.Ha ennyi
re beinditották a fantáziátokat akkor megondolhatáttok volna hogy kikett
irtok cserének.Mert véleményem szerint ezek a cserék többett érnek mint
a ti általottok kitalátt kezdőcsapatt leszámitva Messit.
Ezt is megéltük, te szólsz be vki igazolási tervébeAndré T. írta:) belső védő: Garay,vagyColoccini
2) jobbszélső védő: Lahm. Ha Ő nem akkor Eboué vagy Clerc.
3) védekező kp.: Ide bárki jó lehet, de a Poulsen/Keita kettős valamelyike tényleg megfelelő, esetleg Marchena.
4) irányító: Moutinho/Lucho/Vaart/Daniel Carvalho (Nasri most írta alá az új contaktot, szóval nem hiszem hogy jönne)
Hadj kérdezem már meg hogy ezek szerinted lesznek olyan hülyék hogy
eljöjennek ide cserének a saját csapatukból ahol stabil kezdők???![]()
Egyszerűen kiboritóak itt egyesekk az hogy majd Van der vaart és Joao
Moutinhó meg Daniel Carvalhó azért jöjjön ide hogy csere legyen.Ha ennyi
re beinditották a fantáziátokat akkor megondolhatáttok volna hogy kikett
irtok cserének.Mert véleményem szerint ezek a cserék többett érnek mint
a ti általottok kitalátt kezdőcsapatt leszámitva Messit.
sztem még deco is maradhatna egy évet nagyon jol kezdte az idényt csak lesérült és akko visszaesett a formája és mindenki eladná már ...chrisnagy13 írta:Egyébként meghadj kérdezem
már meg a többieket hogy szerintettek is jobb Zambrotta mint Lahm???
Nem Zambrotta helyére kéne Lahm, hanem Sylvinho vagy Oleguer helyett!
Egyébként nem értem mi ez a rúgjunk ki mindenkit szindróma, csak azért mert pár meccse nem jött össze. Ne értsetek félre Roninak, Deconak, Sylvinhonak, Goudjonsennek, Edmilsonnak, Ezquerronak menni kell, de a többiekkel lehetne még mit kezdeni.
Nem azért de Xavi már többször kinyílvánította,hogy a Barcában szeretné befejezni a pályafutását, a Barcában kezdte Barca nevelés ha elmegy Ronnie akkor ő lessz második számú Csk nem hiszem hogy ijet mondott volna ^^kfranky írta:chrisnagy13 írta:Míg egy zuhanyhír szerint Rijkaard és Xavi a Chelseabe megy, de sztem ez kamu. legalábbis Rijkaard, mert Xavi ugye már többször kinyilvánította, hogy szívesen szerződne Angliába...
Tegnapival az a baj, hogy abszolút nem volt középpályánk. Ha ott lenne a középpályán Iniesta meg Xavi is akkor nem csak Messire kéne az ellenfél középpályájának koncentrálni, így lenne hely Messinek is. Plusz ha elől ott a 2 csatár akkor nyilván rájuk is kell figyelni. Szóval lenne neki ott helyDevid16 írta:Persze Messi tud cselezni középen is!Én nem is ezt állítottam!Csak amikor behúzódott komolyan középre és odaállt mellé a diarra meg a gago akkor persze nem nagyon mocorgott!Én erre gondoltamm!De persze ezen a két center is tudna segíteni visszahúzódással!Persze nem a tegnapi meccsen mert akkor mindenki futkosott mint pók a falon!Szóval van bőven lehetőség még ebben a keretben is!Nem értem miért nem próbálkozott többet a Franki!Majd meglátjuk...
Valdesről már leírtam a véleményem a saját topikjábanCsak két hozzászólás!Kapus poszton sztem más kell, VV el tud dönteni egy egy meccset!Sajnos...Meg ez esetben hol lenne Messi?Mert ugye középen nem szeret játszani meg nem is naon tud, hisz tipikus szélső!
Sztem Alves tökéletesen megoldja majd a jobbszélt. Hozzátartozik a felálláshoz, hogy ezt a gyémánt alakzatot csak Alvessel lehetne játszani, mert csak ő az a védő, aki be tudja játszani az egész jobboladlt támadás és védekezés ügyileg is. Abidalra is nagy teher hárulna, de oldja meg!nekem csak annyi a bajom megint h szélen sose fogunk emgint játszani.mert nincs vonalszélsőnk és nem ártana h ne mindig csak középen próbálnánk jétszani erőltetni a rövidpasszos játékot
Ilúvatar írta:Zozzy 5 írta:Már leírtam régebben is az elképzeléseim, de most kibővítem egy kicsit, meg hátha többen elolvassák és tudok hatni pár érdekes módon gondolkodó emberre.
A) 4-4-2
------------Valdes------------
Alves--Puyol---Milito--Abidal
------------Touré--------------
-------Xavi------Iniesta-------
-----------Messi----------------
--------Eto'o-------Henry-----
ebben az esetben távozik:
Zambrotta, Pinto, Edmilson, Guddy, Thuram, Deco, Ronaldinho.
további szükséges igazolások:
1) belső védő: Garay
2) jobbszélső védő: Egyértelműen Alves. Ha Ő nem akkor Lahm.
3) védekező kp.: Sorolhatnám a kedvenceim, de beérném az eddig szóbajöttekkel is, tehát Poulsen/Keita.
4) irányító: favorit Moutinho/Nasri, de Luchonak is nagyon örülnék.
5) csatár: nálam az Henry-Eto'o KÖZÉPSŐ!! páros kapna egy évet úgy, hogy stabil kezdők mind2en, így csak cserepadra vennék vkit Bojan mellé. Ezért nem szivesen gondolkozok Benzemákban meg Huntikban, mivel ő padra nagyon drága. Főleg idősebb, klasszis csatárokban gondolkoznék, akik elfogadják a padot de lehet rájuk számítani. Hasamra ötök, azt mondom Trezeguet. Tudom, köze nincs egyenlőre, de sztem tökéletes lenne. Vagy ott van a portugál gólkirály, Lisandro Lopez is. Ő mondjuk más kategória, de nem lenne rossz. De egyébként rengeteg jó csatár van a piacon akik megfelelnének csak nincsneke annyira felkapva...
így a cserepad:
Jorquera, Oleguer, Garay, Marquez, Sylvinho, Keita/Poulsen, Crosas, Lucho/Nasri/Moutinho, Trezeguet/stb..
van ugyebár állítólag 120 millánk. Ehhez hozzáadok mondjuk 40-et amit Decoért és Dinhoért kapnánk. Az 160. Lássuk:
Alves 30 milla
Garay: 20 milla
Keita/Poulsen: 20 milla
Irányító: 25-30 milla
Csatár: 20 milla.
--->
ez kb. pont 120. Tehát az eladások meg mehetnek bevételnek. Sztem korrekt.
FORCA BARCA!
Ezt küldjed már el légyszi Laportának vagy a Mr.T -nek légyszi... nagyon jó kis összeállítás...az oleguer azért az eltávolíthatóak közé tartozik!
Zozzy 5 írta:Már leírtam régebben is az elképzeléseim, de most kibővítem egy kicsit, meg hátha többen elolvassák és tudok hatni pár érdekes módon gondolkodó emberre.
A) 4-4-2
------------Valdes------------
Alves--Puyol---Milito--Abidal
------------Touré--------------
-------Xavi------Iniesta-------
-----------Messi----------------
--------Eto'o-------Henry-----
ebben az esetben távozik:
Zambrotta, Pinto, Edmilson, Guddy, Thuram, Deco, Ronaldinho.
további szükséges igazolások:
1) belső védő: Garay
2) jobbszélső védő: Egyértelműen Alves. Ha Ő nem akkor Lahm.
3) védekező kp.: Sorolhatnám a kedvenceim, de beérném az eddig szóbajöttekkel is, tehát Poulsen/Keita.
4) irányító: favorit Moutinho/Nasri, de Luchonak is nagyon örülnék.
5) csatár: nálam az Henry-Eto'o KÖZÉPSŐ!! páros kapna egy évet úgy, hogy stabil kezdők mind2en, így csak cserepadra vennék vkit Bojan mellé. Ezért nem szivesen gondolkozok Benzemákban meg Huntikban, mivel ő padra nagyon drága. Főleg idősebb, klasszis csatárokban gondolkoznék, akik elfogadják a padot de lehet rájuk számítani. Hasamra ötök, azt mondom Trezeguet. Tudom, köze nincs egyenlőre, de sztem tökéletes lenne. Vagy ott van a portugál gólkirály, Lisandro Lopez is. Ő mondjuk más kategória, de nem lenne rossz. De egyébként rengeteg jó csatár van a piacon akik megfelelnének csak nincsneke annyira felkapva...
így a cserepad:
Jorquera, Oleguer, Garay, Marquez, Sylvinho, Keita/Poulsen, Crosas, Lucho/Nasri/Moutinho, Trezeguet/stb..
van ugyebár állítólag 120 millánk. Ehhez hozzáadok mondjuk 40-et amit Decoért és Dinhoért kapnánk. Az 160. Lássuk:
Alves 30 milla
Garay: 20 milla
Keita/Poulsen: 20 milla
Irányító: 25-30 milla
Csatár: 20 milla.
--->
ez kb. pont 120. Tehát az eladások meg mehetnek bevételnek. Sztem korrekt.
FORCA BARCA!
ZS10 írta:Nem tudom ki hogy van vele, de én Adriano-t idehoznám!
sztem azt az alkoholista-éjszakaibulizós brazil focistát... ő az:Csak a Barca! írta:Melyiket?ZS10 írta:Nem tudom ki hogy van vele, de én Adriano-t idehoznám!
A goal.com szerint Decora ráhajtott a Bayern.chrisnagy13 írta:Egyébként meghadj kérdezem
már meg a többieket hogy szerintettek is jobb Zambrotta mint Lahm???
Nem Zambrotta helyére kéne Lahm, hanem Sylvinho vagy Oleguer helyett!
Egyébként nem értem mi ez a rúgjunk ki mindenkit szindróma, csak azért mert pár meccse nem jött össze. Ne értsetek félre Roninak, Deconak, Sylvinhonak, Goudjonsennek, Edmilsonnak, Ezquerronak menni kell, de a többiekkel lehetne még mit kezdeni.