Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
André T.
Jugador del Barça

2008.05.08. 18:28:41

Amúgy jól tetted hogy aludtál tegnap mert iszonnyattgáz volt a tegnapi
mecss.Én már 2-0-nál át kapcsolttam a Valencia-Zaragoza mecssre mert
már nem birttam ideggel tovább.Mondjuk lehetett volna annyi eszem nek
em is hogy amikor láttam az összeállitást azt hogy Gudhjonsen van közé
pályán Iniesta helyett és Eto és Decósem játszott akkor nekisem kellett
volna ülni és nézni a kinnok kinjátt mert ez az volt.Tudtam illtv. érezttem
hogy kikapunk de mint szurkoló mit tegyen az ember türelmesen nézzi
csapatta játékátt ami a tegnap nem mondható volt el egyáltalán semmi
elképzelés nemvolt.De vajon Rijkaard miért nyilatkozta azt hogy esze
ágában sincs lemondani lehettséges hogy még is marad???
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.08. 17:46:42

Benga írta:
Varga Tamás írta:...quote]

Ha ezt úgy írtad volna, h láttad a meccset az kicsit más fényt vetne a dologra. Am többnyire egyetértek veled.
Én nem a tegnapi mérkőzésről írtam, tehát nem kell más fény. Én a szezon egészében látottakról, érzékeltekről írtam le a véleményem.
Az pedig, hogy nem láttam a tegnapi meccset, szerencsésnek mondhatom magam. Míg Ti idegeskedtetek, és nyugodtan, édesdeden aludtam. :wink:
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2008.05.08. 17:42:51

madridistandras írta:Kedves Csababarca!
Először is: Puyol két kézzel ért a labdához, ezért bármelyik országban büntető jár. Másodszor: Xavi kidumálta magának a piros lapot. De még ha igazad is lenne és mindkét ítélet jogtalan lenne, az mit változtatna? a tizi 3-0-nál volt, a kiállítás pedig a 87. percben. Most nem 4-1 lenne a vége hanem 3-1 és lehet hogy elfürödték volna Xavi meleg vízét.
De ez olyan jellemző, akármilyen [auto_cenzúra] a csapat, a bíró a hibás. Ember,a csapatotoktól 90 perc alatt 2 (azaz KETTŐ) kapuralövésre tellett. Vedd már észre magad!
Hy!!!! Ez sajnos teljesen igaz talán kivéve puyol kezezését (van mikor adnak ilyenér 11-est van mikor nem) Xavi kiállításea meg nem osztott nem szorzott!!! De nem biztos hogy a legmegfelelőbb pillanatban írsz erre a fórumra mert most mindenki természetszerűleg nagyon csalódott és kiábrándult. Ezt nem kell tetézni!!!! Én is egyszer írtam a Pool fórumra a MANU-POOL meccs után mikor hasonló nagy verést osztott mi az MU a Pool számára!!!! Leugattak hogy mit keresek én ott ha még igazam is van.....Hidd el tudjuk hogy messze nem a bírón meg a szerencsén ment el a meccs!!!!!
Benga
Entrenador del Barça

2008.05.08. 17:42:30

[quote="Varga Tamás"]...quote]

Ha ezt úgy írtad volna, h láttad a meccset az kicsit más fényt vetne a dologra. Am többnyire egyetértek veled.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.05.08. 17:37:53

Varga Tamás írta: A játékosok hozzáállásáűt büntetés nélkül nem szabadna hagyni. Egy Barca mez kötelez. Kötelez a tisztességes, becsületes játékra, hogy minden meccsen megszakadjunk, hogy minden meccsen beleadjunk apait-anyait. Ezt VV-en, Puyolon, Xavin, Iniestán, Leo Messin, Bojanon, Touré-n és Militón láttam végig a szezonban.
Ennyi, itt a lényeg. Ezért írtam a meccs után azt, hogy a pályára lépők-pár kivételtől eltekintve-szégyent hoztak a címerünkre.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.08. 17:21:50

Mivel fél 10 magasságában lefeküdtem tegnap este, ezért nem láttam a meccset. Hálát adok ezért az égnek!
A meccsről nem is írnék semmit, mert nem érdemel egyetlen szót sem.
A gyalázat olyan méretű, amit ép ésszel felfogni nem lehet, elfogadni pedig képtelenség.
A szezonról, és a vezetőség teljes alkalmatlanságáról, szakmai dilettantizmusáról írnék inkább.

Előbb a vezetőség.
Egy nagy rakás végbéltermék, Laportával az élen. Amit az elmúlt másfél-két évben művelt, az még Joan Gaspart elnöki tevékenységét is alulmúlja. Txiki Beguiristáin pedig nem is tudom mit csinál a klubnál. Jó, mindig új öltöny, és új nyakkelndő van rajta, de tudatosságot nem vélek felfedezni benne. Akkor tennének jót a klubbal, ha Frankkel karöltve távoznának, de még magukkal vinnék Ferran Sorianót, és utat engednének Sandro Rossell-nek.

A csapat.
Az idei hozzáállása a meccsek 90%-hoz elfogadhatatlan és kritikán aluli volt. Egymást követték a színvonaltalan, elképzelés nélküli meccsek, amiket kész büntetés volt végignézni. Nem, nem vártam én minden meccsen sziporkát, de hogy az 58 meccsből csak 10-12 legyen élvezhető, további 15 közepes, a többi pedig selejtes. Elgondolkodtató.
A játékosok hozzáállásáűt büntetés nélkül nem szabadna hagyni. Egy Barca mez kötelez. Kötelez a tisztességes, becsületes játékra, hogy minden meccsen megszakadjunk, hogy minden meccsen beleadjunk apait-anyait. Ezt VV-en, Puyolon, Xavin, Iniestán, Leo Messin, Bojanon, Touré-n és Militón láttam végig a szezonban. A többieknek voltak jó periódusaik, és voltak gyenge mutatványuk. És vannak a teljességgel értékelhetetlenek: Guddy, Ezquerro, Edmilson, Sylvinho, Deco.
Sajnos, a csapatot és az edzői stábot tavaly nyáron fel kellett volna forgatni. Nem tették, így megajándékoztak minket az idei értékelhetetlen, teljes kudarccal végződött szezonnal. Teljes bukás, teljes csőd - eredményesség szempontjából. És most a harmadik helyért is harcolnunk kell, bár az vszl. meglesz.
Teljes nagytakarítás kell nyáron, minden szinten. Beguiristáint is elküldeném, kamatoztassa másutt felkészületlenségét. A Rijkaard-Neeskens-Eusebio hármas is mehet. Helyére edző kell, tapasztalt, felkészült, karakán. Tehát, nem feltétlenül Guardiola. A játékoskeretet is fel kell frissíteni. Az elképzeléseimet az igazolások topic-ban oár napja kifejtettem.
Még egy ilyen idény nem ismételhető meg, akkor fejek fognak hullani.
Azonban továbbra is, kitartva, éghetetlenül:
FORCA BARCA!
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.05.08. 16:45:25

madridistandras írta:Kedves Csababarca!
Először is: Puyol két kézzel ért a labdához, ezért bármelyik országban büntető jár. Másodszor: Xavi kidumálta magának a piros lapot. De még ha igazad is lenne és mindkét ítélet jogtalan lenne, az mit változtatna? a tizi 3-0-nál volt, a kiállítás pedig a 87. percben. Most nem 4-1 lenne a vége hanem 3-1 és lehet hogy elfürödték volna Xavi meleg vízét.
De ez olyan jellemző, akármilyen [auto_cenzúra] a csapat, a bíró a hibás. Ember,a csapatotoktól 90 perc alatt 2 (azaz KETTŐ) kapuralövésre tellett. Vedd már észre magad!
Te miről beszélsz Ember? :shock:

ha figyelmes lettél volna akkor látod hogy odaírtam,hogy már nagyjából előtte elmondtam a gondolataimat...
De akkor még egyszer elmondom: a bíró ténykedése semmiben se befolyásolta még így sem az eredményt,mert ha nincs az a tizi akkor kapunk helyette másikat...csak megjegyeztem az én véleménynemet.

Ezt már annyira unom hogy emberek nem látnak kettőig,csak meglátnak egy hsz-t és ráugranak :?

Amúgy észre vettem magam.de nem volt nehéz...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
csabimo
Capitá del Barça

2008.05.08. 16:45:12

csababarca írta:nagyjából már leírtam a gondolataimat...

csak még annyit szeretnék hozzátenni,hogy várható volt hogy kap a madrid egy tizit,mert ugyebár mért ne kapna?illetve hogy valakit kiszórnak tőlünk...ez a tizi meg a kiállítás még a tavaly tavaszi 3-3-as meccsen történteken is túl tesz...pedig már azok is a vicc kategóriába tartoztak.
Az a baj, hogy tudod h mi a baj: a lényegen nem változtatott a kiállitás sem a tizeneges... :oops:
madridistandras
Barça C

2008.05.08. 16:40:33

csababarca írta:nagyjából már leírtam a gondolataimat...

csak még annyit szeretnék hozzátenni,hogy várható volt hogy kap a madrid egy tizit,mert ugyebár mért ne kapna?illetve hogy valakit kiszórnak tőlünk...ez a tizi meg a kiállítás még a tavaly tavaszi 3-3-as meccsen történteken is túl tesz...pedig már azok is a vicc kategóriába tartoztak.
Kedves Csababarca!
Ellenfelek vagyunk,nem ellenségek.
Dona
Barça B

2008.05.08. 15:52:41

A toborzó szurkolók azt kérik mindenkitől,hogy menjenek ki a Mallorca elleni meccsre vasárnap este, s nem csak fehér, fekete zsebkendőt is vigyen magával, mezzel demonstrálva mindenki felé az elégedetlenséget.

Biztos sok értelme lesz... :? :evil:
Sempre Barca!
barca0417
Entrenador del Barça

2008.05.08. 15:52:34

A madridi mecs volt a sikerekben és örömökben gazdag szezonunk megkoronázása. :evil:
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.05.08. 15:28:36

nagyjából már leírtam a gondolataimat...

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.05.08. 15:25:38

ocsi60 írta:De vasárnap, hogy is fog kinézni a középálya??? :cry: Otthon szerintem simán ki fogunk kapni a Mallorcatol.
Sztem

---Deco----Touré-----Guddy----

Ez a legvaloszinűbb, ha Iniesta fel nem épül.
Hát biztos hogy nem lessz könnyű meccs egy kongó Camp Nou ban.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
ocsi60

2008.05.08. 15:11:03

Ez egyszerűen elképesztő, idegesítő és felfoghatatlan volt a tegnapi meccs. De vasárnap, hogy is fog kinézni a középálya??? :cry: Otthon szerintem simán ki fogunk kapni a Mallorcatol.
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2008.05.08. 14:57:19

Gratulálok a kis csapatomnak!Bravó....lehet hogy jövőre talán nem kisérletezni kéne egy tapasztalatlan spanyol negyedoszályból!!!!!! :shock: érkező edzővel......azaz érzésem Pep-el csak ,még egy évet (ha kihúzza addig...)fogunk eltékozolni!Nem értem én ezt a pánfordulást a vezetők gondolkodásában...nem baj majd a következő pofon,a Bl selejtezőben csattan....mérhetetlenül mérges,és szomorú vagyok!!!!ami meg a Katalán sport címlapját illeti:Teljesen jogos!!!!!!
Ennyi.... :cry:
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Devid16
Jugador d'estrella

2008.05.08. 14:53:31

Szerintem is jó!Mert most már "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" lesz új csapatot építeni!Nincs más választása a vezetésnek!Mert a szurkolóknak nem tetszik ez!Ami most van!(Nem is tudom mit írjak rá!)Egyébként szerintem az ilyen túrázásnak marha nagy gázsija lehet!Mert a többi klub is nagyon nyomul minden nyáron a Japókhoz meg néha Amerikába...
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.05.08. 14:52:03

dE AZÉRT HENRY GÓLJA VOLT A LEGSZEBB :P
amúgy ezen az eredményen különösebben nem lepődtem meg :lol:
Kép
Més que un club
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.05.08. 14:49:46

Én valahol jónak tartom azt hogy nincs meg a 2. hely és selejtező kell.
Legalább nyáron a csapatépítésen dolgoznak, nem össze vissza túrázgatnak, ami az elmúlt 2 évben sok jóhoz nem vezetett(legalábbis a játékban, aztán gazdaságilag nem tom biztos nyereséges volt.)
Ráérnek átgondolni hogy miket ronottak el és hogyan tudják őket orvosolni.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Titinho
Director del Fútbol

2008.05.08. 14:43:32

Barcelonában is berágtak a szurkolók de nagyon!

Tegnap este ahogy mentek a csapat buszával a reptérre, Barca-fanok egy csoportja beállt a busz elé, mutogattak, szidták a csapatot, Rijkaardot, Laportát, szóval akit csak értek és a rendőröknek kellett elvinni onnan az embereket, hogy eljussanak a reptér bejáratához.

Másrészről pedig a vasárnapi meccsre a Camp Nou-ban a szurkolók fekete kis lapocskákkal készülnek (egyfajta élőképpel) és ezzel akarják feketébe öltöztetni a Camp Nou egy részét, ezzel mutatva ki elégedettlenségüket a játékosok valamint a vezetőség felé. Kíváncsi leszek a vasárnapra... :roll:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
ultrasur
Madridista

2008.05.08. 14:35:27

Pár hsz lejjebb én 3:1 tippeltem nemtaláltam el.. :D
Azt hittem jobban oda teszi magát majd a Barca hát nem így alakúlt...
Remélem jövőre izgalmasabb Clasico-t látunk majd
Hasselbaink
Barça B

2008.05.08. 14:20:47

Zozzy 5 írta:
Hasselbaink írta:
Miért, mi van az Arsenal-nál?

Semmi, stabil 3-4 poziciós csapat Angliában, meg biztos továbbjutó a BL-csoportkörből...
Hát, azért azt is vegyük figyelembe, hogy a PL mezőnye kicsit (nagyon) erősebb. Ilyen körülmények között a lesajnált Arsenalt végig bajnokesélyes volt, ehhez képest szezon elején fel voltunk kapva a fantasztikus négyesünkkel meg sötöbövel és most 17 !!! pontra vagyunk a listavezetőtől. Azt meg sztem nyugodtan kijelethetjük, hogy az Arsenal jövőre valszeg csa erősebb lesz, nálunk meg ki tudja. reméljük mi is.
Ezt olyan szemmel kell nézni, hogy ez a szezon eleve halálra volt ítélve a tavalyi bajnoki döbbenet után....

Én mondom Neked: hamarabb lesz bajnok és BL gyöztes az FCB mint az Arsenal!!!!
pancho_sanza
Barça C
Kapcsolat:

2008.05.08. 13:23:16

Én kérek elnézést a tegnapi produkcióért. Iván volt a legjobb "barcelonai" tegnap este azok közül, akiket a tv-ben láttam...
Kép
kfranky
Jugador del Barça

2008.05.08. 13:22:40

Titinho írta:http://sport.mynewsonline.com/portada/2 ... 011SPO.jpg

A katalán Sport napilap címlapja! Egy fekete oldalon a következő szöveg olvasható: "Habeis deshonrado la camiseta del barca!" Ami magyarul annyit tesz, hogy: "Meggyaláztátok a Barca mezt!"
Hát ez igaz... :(
szajko
Director del Fútbol

2008.05.08. 13:21:28

9 éve vagyok BARCA drukker és ilyen sz*r játékot még nem láttam akár hanyadik volt a csapat mondjuk ilyen erős kerete nem volt sztem az elmúlt 9 évbe...ez a tegnapi játék katasztrófa volt meg még az is gáz h más nagy klubboknál nem sérült a fele szezonba 2 meghatározó játékos(Messi,Eto'o) vagy akár egész évbe szenvedő játékos(Ronaldinho)...ilyen más klubnál szinte nincs a realba van nistelrooy volt de ő se sokáig más nagy klubboknál se volt hosszú ideig sérült játékos a barca játékosok meg feszt sérültek krkic miért nem sérül meg ő miért bírja? a többi nagy sztár meg miért nem?.....
Titinho
Director del Fútbol

2008.05.08. 13:19:32

Kép

A katalán Sport napilap címlapja! Egy fekete oldalon a következő szöveg olvasható: "Habeis deshonrado la camiseta del barca!" Ami magyarul annyit tesz, hogy: "Meggyaláztátok a Barca mezt!"

OFF: Megtanultam képet belinkelni! :D :wink:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2008.05.08. 13:24:20-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Lezárt