Próbáltam összeszedni a gondolataimat a csapattal kapcsolatban.
Ez a helyzet ez tulajdonképpen tavaly kezdődött, amikor kiengedtük a kezünkből a bajnokságot. Laportáéknak már akkor le kellett volna reagálniuk az "eseményeket". Az a bajnokság a "mienk" volt. Ezt, teljesen megérdemelten nyerte meg a Real. Le a kalappal előttük. Honnan álltak fel? Volt egy - papíron - világverő csapatuk. Sehova nem jutottak. Lett egy "dolgos" és hajtós csapatuk, és ellenfelük sincs a Spanyol bajnokságban. Nekünk is volt egy világverő csapatunk. Mindent megnyert. Ezekután igazoltunk, hogy mégjobbak legyünk. Ha csak a BL győztes csapatot hasonlítom össze, a maival (ne a teljesítményüket, hanem az adottságaikat, a kvalitásukat!):
Valdes '05 - Valdes '08: Mostanra jobb kapus lett.
Belletti - Zambrotta: Nem egy kategória.
Marquez '06 - Milito: Ez kb. egál.
Puyol '06 - Puyol '08: Mára neki is érettebbnek kéne lennie.
Gio - Abidal. Itt is Ericet jobbnak érzem.
Xavi '06 - Xavi '08: Mint Puyol esetében. De ő tényleg jobb is lett.
Edmilson - Touré: nem egy kategória. Csapatunk idei legjobbja.
Deco '06 - Iniesta '08: Itt Decot jobbnak tartom az öszevetésben.
Giuly - Messi: Ezt ne is boncolgassuk.
Eto'o '06 - Eto'o '08: Itt is kb. egál. Bár a sérülés beleszólt.
Ronaldinho '06 - Ronaldinho '08: Nem tudok mit írni...
És akkor még az idei csapatba vegyük bele Bojant és Henryt. A '06-osba pedig Larssont.
Szóval hogy is van? Tulajdonképpen minden poszton jobbak vagyunk - papíron... - mint akkor és lófütyi van?
Kinek a hibája ez? Egy biztos:
Rijkaard '06 - Rijkaard '08: Hát jobb edző nem lett...
Iszonyatosan vártam az idei évet. Nem is tudom mikor vártam így utoljára...? A csalódás nem is jó kifejezés. Üres vagyok belül és tényleg a csodát várom szegény Peptől!
Ja nekem az idei szezon véget ért. Még ha a TV-ben adnak is minket.
Sorry a long story-ért.
Mi ideget megettem má'... Nehogymá' megmondja valakinek valaki, hogy valami!