Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy volt: A sorfal.grecki írta:HAGYJUK MÁR! MIT FOGLALKOZOL A BÍRÓVAL, AMIKOR EGY ÉRTELMES MEGMOZDULÁSA NINCS A CSAPATNAK!?Messi-#19 írta:ez a tipikus [auto_cenzúra] játékvezető, vigyorog! egyértelműen örül az eredménynekaz LFP is ilyen [auto_cenzúra] küld ide ki
az az igazság, hogy sz.rnak bele az egészbe.Rivaldo11 írta:Azok a játékosok nem játszanak, akik miatt igazán erős volt a csapat: Ronaldinho, Eto'o, Deco...Ide lehet sorolni még Iniestát is, de Milito hiánya is nagy érvágás. Ennyi hiányzót ez a csapat nem bír el. Pláne ebben a formában.
Na látod ennyire vagyok képben a ReallalPerrero írta:jó 5let azt leszámitva h nincs nevezveMihu írta:Amúgy ha Schusternek van egy kis esze, akkor behozza a 2. félidőre Saviola-t. Simán lenne esélye ilyen védelemmel szemben a
gólszerzésre. Az kb az utolsó szög lenne az idényünk koporsóján...
HAGYJUK MÁR! MIT FOGLALKOZOL A BÍRÓVAL, AMIKOR EGY ÉRTELMES MEGMOZDULÁSA NINCS A CSAPATNAK!?Messi-#19 írta:ez a tipikus [auto_cenzúra] játékvezető, vigyorog! egyértelműen örül az eredménynekaz LFP is ilyen [auto_cenzúra] küld ide ki
Arra kéne rájönni, hogy Dos Santos nem tud játszani. egy éve figyelem, de értelmes megmozdulása még nem volt! elárulná valaki mit látnak benne?grecki írta:Henry cseréljen cipőt, Göndörke meg mikor jön már végre rá, hogy 2Santos nem tud a jobb oldalon játszani????
Biztos dolgozott bíró bácsin meccs előtt is hogy nekik fújjanakmessi1918 írta:WTF?![]()
Guti rácsapott a bíró "fenekére", miközben az felmutatta a sárgát Marqueznek!![]()
Nem, az a baj, hogy homi, de focipályán, tűrtőztesse magát!![]()
Iván...![]()
![]()
Szegény, mit fog mondani?
Főszerkesztő Úrrólgergo9 írta:Én neten nézem jobban mondva néztem milyen Ivánról van szó????Mihu írta:Én csak szegény Ivánt sajnálomÉletében először, és ki tudja, lehet hogy utoljára van bent a Sport1-en, és pont ilyen meccsen...