Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na, elhiszem, hogy Real drukker vagy, de nem hinném, hogy Touréval, Zambival, Puyollal, Marquezzel, Abidallal (szal 1 ilyen védelemmel, 1 ilyen meccsen) 3 gólt kapjon a csapatunk.ultrasur írta:Sztem Real Madrid vs. Barcelona 3:1
Raul,Higuain,Saviola-remélem-ill Messi -büntetőböl-
Az eredmények csak a szörnyű teljesítmény cáfolatáért kellettek.Danka00792 írta:Nem érted amiröl szó volt. Az volt a téma, hogy rossz játékkal is lehet eredményesen játszani, és szép játékkal is lehet eredménytelenül. Erre te jössz az eredményekkel.khtomka írta:Villa 5-0 3-2 , Valladolid 7-0 ,Valencia 5-1 , Barca 1-0 , Santander 3-1 2-0
Atletico 2-1 2-0 Sevilla 3-2![]()
![]()
Ma El Classico. 1-2.Az elözö mérközés alapján.
Nem érted amiröl szó volt. Az volt a téma, hogy rossz játékkal is lehet eredményesen játszani, és szép játékkal is lehet eredménytelenül. Erre te jössz az eredményekkel.khtomka írta:Villa 5-0 3-2 , Valladolid 7-0 ,Valencia 5-1 , Barca 1-0 , Santander 3-1 2-0
Atletico 2-1 2-0 Sevilla 3-2
Rivaldo11 írta:Márpedig szerintem is jól játszottunk. Ha egy csapat jól játszik, az még nem egyenlő azzal, hogy a végeredmény is kedvezően alakul. Vannak csapatok, akik szörnyű teljesítménnyel érnek el eredményt ( ki is nyerte idén a ligát?), és vannak olyanok, akik elbuknak akkor is, ha épp megy a játék. Félreértés ne essék: A bajnokságban mi még a madridnál is gyengébb játékot nyújtottunk.
Sport1 21:45-től vagy 22:00-tól. Lehet, hogy még lesz előtte stúdióbeszélgetés, nemtudom.horvimate9 írta:Tudja valaki hogya mai EL CLASSICÓT meik csatorna közvetíti mer én nem találtam meg.
Köszi
Mindenki azt irja h jol játszottunk a MU ellen! Még sem löttünk két meccsen 1 golt sem...A 3 évvel ezelötti Barca odavissza megverte volna két gollal ezt a MU-t...de persze remélem h este nyerünk(csak ne irjátom már többet h jol játszottunk a MU ellen mert KIESTÜNK)....Rivaldo11 írta:Ha azt a teljesítményt hozzuk, amit manchesterben, és ha nem leszünk impotensek a kapu előtt, akkor nyerünk. A legutóbbi meccsből nem szabad kiindulni, a Valencia teljesen padlón van jelenleg, de a MU ellen jól játszottunk. Az ma bőven elég lenne.
Persze, ez csak "babona". De akkor is. Marquez jobb azon a poszton, mint Thuram. Tehát én inkább a védelmet erősíteném meg, mint a középpályát. Ha nem megy, lehet cserélni.Fernando írta:Most ez teis tudod hogy csak statisztika és nem 100%-ban ő tehet róla. Feltehetjük a kérdést, hogy holvolt Puyol vagy már adtuk el a labdát? nem mindig csak egy játékost kell elővenni egy gólnál. Ígéretesen mozgott az elmúlt meccsein. Még ígyis oszlopos tagja a Francia válogatottnak. Sztem helye lenne a kezdőben.
Például mert senki nem bírja megfogni Messi. De ott a többi is, ha szeretnéd, szívesen elmagyarázom.nem igazán értem mások írását írta:akar hányszór elolvasom...nem látok arra indoklást h mért is van több esélye a Barca-nak a Bernabeuban
az - <--- ilyen vonalakkal kezdődő bekezdésekben találsz választAttila-Raul írta:akar hányszór elolvasom...nem látok arra indoklást h mért is van több esélye a Barca-nak a BernabeubanHa tovább tudnál olvasni, akkor láthatnád, hogy megindokolta.
akar hányszór elolvasom...nem látok arra indoklást h mért is van több esélye a Barca-nak a BernabeubanHa tovább tudnál olvasni, akkor láthatnád, hogy megindokolta.
Szerintem 60%-40%, hogy mi nyerünk holnap.
Most ez teis tudod hogy csak statisztika és nem 100%-ban ő tehet róla. Feltehetjük a kérdést, hogy holvolt Puyol vagy már adtuk el a labdát? nem mindig csak egy játékost kell elővenni egy gólnál. Ígéretesen mozgott az elmúlt meccsein. Még ígyis oszlopos tagja a Francia válogatottnak. Sztem helye lenne a kezdőben.barca99 írta:Én inkább látom Guddyt kp-n, mint Thuramot a védelemben. Eddig 2/2 Clásicóján kaptunk róla az első 10 percben gólt.