Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megnéztem a videt, először azt sem tudtam eldönteni, egy emberről van e szó benne, az elején jobb oldalon játszott, utána irányított, de a végére kb Ronaldinho posztján, a bal oldalon szaladgált, sőt kicsit mélyebbről indult, mint Ronaldinho. Nem tűnik ügyetlennek, de passzokat talán 1-et mutattak tőle, tehát szerintem nem irányító, viszont bal oldalra jó lesz majdMosquito írta:Thiagoról a belinkelt video már vagy 2 éves. Azon még csak 15 körül van.
Ebben már vannak újabb és jobb felvételek is.
Thiagora visszatérve... szerintem kiváló irányító-középpályás lesz belőle. Méltó utódja lehet Deconak, ezért nem hoznék arra posztra semmilyen fiatal(pl Nasri) játékost sem, mert neki kell az a hely.
Nem a Barca az egyetlen csapat amelyikben ilyen fiatal játékosok is szerephez jutnak. Sajnos nálunk "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" korán felhozni az ilyen tehetséges fiatalokat, különben úgy járunk velük, mint fabregas-szal.barca0417 írta:Thiago még maradjon a B-ben meg Assulin is. Crosast tartsuk meg inkább. Bőven elég lesz Bojan és Giovani előre fiatalnak. ne tinédzserek legyenek az első számú cseréink ha baj van. Bojan bizonyított az idén, azt aláíron, de akkor is túlzás hogy egy Barcának sokszor egy 17éves srácban kellett bíznia, mint sokszor ebben az idényben.
Bojan nem sokkal idősebb nála, egy Barcelonában nem kéne a 25-ös keretbevisca el barca írta:egy 17 éves gyerek hoy az anyámba nézzen ki?djtrack írta:köszike hát így video alapján elég gyenge fizikumúnak néz ki.na mind1.
messi, bojan, xavi, iniesta, 2santos detto ilyen gebék voltak tinédzserként...
egy 17 éves gyerek hoy az anyámba nézzen ki?djtrack írta:köszike hát így video alapján elég gyenge fizikumúnak néz ki.na mind1.
Silva esetében hova rakod Messit. Malouda-t értem.djtrack írta:vagy Silva jobb szélre vagy Malouda a chelseaből:D
Titinho írta:Ennyit találtam róla:djtrack írta:thiago mlyen poszton játszik? mit lehet róla tudni?
-Thiago Alcantara Do Nascimiento (művésznevén csak Thiago).
-1991. április 11-én született spanyolországban, de brazil nemzetiségű.
-170 cm magas, támadó középpályás poszton játszik, ebben az évben került fel a 'B' csapathoz Guardiola kérésére, Gai Assulin-nak egyetemben.
-Lendületes, gyors, jól cselező, kiválóan "látó" játékos.
-2007. decembere óta tagja a Spanyol U-17-es válogatott keretének.
-Az 1994-es világbajnok, brazil válogatott védekező középpályásának Iomar do Nascimento művésznevén 'Mazinho'-nak a fia!!!
-A Chelsea is élénken érdeklődik a fiatal támadó középpályás iránt, akinek még nincsen profi szerződése a Barcával.
Ennyi...plussz egy-két videó:
http://www.youtube.com/watch?v=8NqSPRuO4Ho
Sztem jo ha megmarad ez az Henry Eto'o kettős. Ha már csatárt szeretnénk venni sztem érdemes lenne inkább Huntelaart leigazolni Drogba vagy Benzema helyett. Drogba idős már és nem mki szereti errefelé Barcelonában. Benzema túl drága. Megkéri a Lyon az árát. Huntelaar fiata és sztem van oylan jo mint Benzema. Vagy a másik akit szívesen látnék az David Villa. Ha azt vesszük, hogy Ezquerro távozik. Gudjohnsen ki tudja. De ő nem igazi befejező csatár. Giovani, Messi inkább támadó/támadó középpályás. Bojan, Eto'o, Henry 3-as sztem kevés ilyen szinten arra a 2 posztra. Ezért forszíroznám egy 4. CSATÁR igazolását. De minden akkor fog eldőlni ha Guardiola felfedi milyen játékrendszert akar alkalmazni. De ahogy nyilatkozta nem csak 1 fajtát.Replay írta: Ami Adebayor-t illeti, gyakorlatilag folyamatosan szólnak arról a hirek, hogy csatárt is akar venni a klub. Drogba, Benzema, Huntelaar, Villa és most Adebayor.
Drogba-t nem akarja a klub (főleg a kora miatt).
Na pont ezért mondom én azt, hogy vki leléphet mondjuk Eto'o és Henry közül.
Ennyit találtam róla:djtrack írta:thiago mlyen poszton játszik? mit lehet róla tudni?
Kizártnak tartom, hogy 4-4-2-t fog játszatni Pep. Arról volt szó, hogy ne csak 4-3-3-at tudjon játszani a csapat, hanem szükség esetén tudjon 2 csatárral és 4 középpályással rohamozni.Titinho írta: Ezt majd szerintem Guardiola eldönti, mivel ha 4-4-2-es rendszerben fog játszani a csapat akkor viszont kell egy csatár a fent említett ötösből.
Ezt majd szerintem Guardiola eldönti, mivel ha 4-4-2-es rendszerben fog játszani a csapat akkor viszont kell egy csatár a fent említett ötösből. Bal oldalra pedig a kiszemeltek között van David Silva, Diego Capel és Guardado. Silvát én szívesen látnám jövőre Ronnie helyén, HA támadót igazolunk akkor pedig Benzema vagy Huntelaar lenne az elsődleges célpontom. (Csak megemlítem, hogy Txikinél is Benzema a favorit).Replay írta:El Mundon olvastam.
Ami Adebayor-t illeti, gyakorlatilag folyamatosan szólnak arról a hirek, hogy csatárt is akar venni a klub. Drogba, Benzema, Huntelaar, Villa és most Adebayor.
Drogba-t nem akarja a klub (főleg a kora miatt).
Na pont ezért mondom én azt, hogy vki leléphet mondjuk Eto'o és Henry közül.
Amit nagyon hiányolok, hogy arról szólnak a legkevésbé hirek, vajon kit akarnak R10 helyére.
Ő pedig Thiago.. Úristen Adebayorgonosz írta:ha jól tudom, akkor Assulin lesz az izraeli, a brazilt nemtom...hogy hívják?
El Mundon olvastam.Fernando írta:Mit jelent az az állítólag?Replay írta:Állitólag Txiki látókörébe került Adebayor.
Közben tárgyalt Bronzetti és Txiki, (megint állitólag) a Milan megadna 50millió eurót R10/Zambrotta-ért.
Mellesleg: Adebayor? Minek?