Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezért kéne lehetőséget adni neki még most egy meccsen!Rivaldo11 írta:Ezek után mégis el kell gondolkodni, vajon ide elég lesz-e Pep?
Serra Ferrer a Barca utánpótlás-csapataiért felelős szakember volt a klubnál.Replay írta:Serra Ferrer úgy tudom, az első csapat átvétele előtt a technikai team-ben dolgozott.Varga Tamás írta:Meg még egy észrevétel. Az utánpótlás csapattól hozott tréner már egyszer befuccsolt nálunk. Mindannyian emlékezhetünk Lorenc Serra Ferrer eredményesnek nem mondható szezonjára. ALig bukdácsoltunk el a 4. helyig 2001/02-es szezonban.
Meg az egykori Barca-játékosokból - Cruyff meg Samitier kivételével - nem nagyon váltak sikeres edzők.
De, bízom benne, hogy kellemesen csalódok, hogy büszke elszek mrá és az eredményeire edzőként, és első helyre vezet minket a ligában.
barca99: a bizalmat megadom neki, tiszta lappal és teljes támogatásommal fog kezdeni. De - most - mást szívesebben látnék a Barca kispadján. Viszont hivatalos kinevezése pillanatától teljes mellszélességeel mögé fogok állni, és az eredményei alapján fogom megítélni.
Azért ott igen más volt a szituáció, kezdve azzal, hogy már azzal tönkrevágta a csapat esélyeit, hogy az elejétől fogva közölte, spanyol illetve katalán játékosok élvezik az előnyt nála az akkor még igen szép számú hollandokkal szemben, függetlenül attól, hogy előbbiek finoman szólva folyamatosan rossz formát mutattak, mint De La Pena, Gerard Lopez, Alfonso, Dani Garcia stb.
Sőt, decemberben hivatalosan is átadólistára tettek 6 holland játékost az ő kérésére.
Irtad, hogy nem sok Barca játékosból lett nagy edző, én erre azt mondom (amit tegnap is irtam), hogy tessék megnézni milyen edzők lettek a 90-es évek technikás és intelligens középpályásaiból, mint Ancelotti és Rijkaard (és milyen eredményeket értek el).
Igen, ettől féltem...Mondjuk nem kell ezt készpénznek venni, de simán el tudom képzelni.senzu írta:a Sport mennyire hihető hírforrás?
Guardiola's thoughts are currently occupied by insuring that the B team clinch promotion to the Segunda Division B, but Catalan daily 'Sport' suggests that he is already clear as to which players he will and will not count on when he does take over the first team.
Valdés, Milito, Márquez, Puyol, Xavi, Iniesta, Zambrotta, Sylvinho, Messi, Abidal, Bojan, Eto’o and Deco are the players that the report indicates Guardiola will keep hold of, although he will want to have an in-depth talk with Eto'o and Deco to determine their commitment to the cause.
In addition to those current squad members, Guardiola will also promote youngsters Víctor Sánchez, Abraham, Jeffren and Pedrito to the senior squad, with Thiago and Gai likely to have to wait another year before joining them in the first team.
On the other side of things, Guardiola has identified eleven players that he would like to see depart, namely: Gudjohnsen, Ronaldinho, Pinto, Henry, Edmílson, Giovani, Ezquerro, Thuram, Oleguer, Touré and Jorquera.
ha ez igaz, nem sok jót jósolok a jövőre nézve, Henryt és Tourét el akarja küldeni, Decot meg megtartani?
Ha ez tényleg igaz lenne(persze nem az...),Guardiola-nak hamar olyan lenne az arca,mint a Velence-i naplemente.senzu írta:...
én egyetértek veled, Guardiola szerintem jó lehet erre a poszta, de a játékosokon is sok fog múlni.Replay írta:Annyit én is hozzátennék, hogy elég sajnálatosnak tartom, hogy a sok "szakértő" mennyire leszólja a vezetőség és az elnök döntéseit, elfeledve, hogy ő(k) azok, aki kiemelték a lehetetlen helyzetből a klubot, helyre hozták a súlyos anyagi helyzetet, újból nagy klubot csináltak, amely EGYEDÜLIKÉNT nem játsza az olaszok/angolok és már a Madrid-féle eredménycentrikus antifutballt.
Ezek után ne higgye senki, hogy csak úgy választották ki Guardiola-t, biztos, hogy figyelték a munkáját, módszereit.
Egy ilyen fontos, a jövőt meghatározó döntésre nem csak úgy pikk-pakk kerül sor, véleményem szerint már január óta folyik a brainstorming, hogy ki lehetne az ideális megoldás.
Serra Ferrer úgy tudom, az első csapat átvétele előtt a technikai team-ben dolgozott.Varga Tamás írta:Meg még egy észrevétel. Az utánpótlás csapattól hozott tréner már egyszer befuccsolt nálunk. Mindannyian emlékezhetünk Lorenc Serra Ferrer eredményesnek nem mondható szezonjára. ALig bukdácsoltunk el a 4. helyig 2001/02-es szezonban.
Meg az egykori Barca-játékosokból - Cruyff meg Samitier kivételével - nem nagyon váltak sikeres edzők.
De, bízom benne, hogy kellemesen csalódok, hogy büszke elszek mrá és az eredményeire edzőként, és első helyre vezet minket a ligában.
barca99: a bizalmat megadom neki, tiszta lappal és teljes támogatásommal fog kezdeni. De - most - mást szívesebben látnék a Barca kispadján. Viszont hivatalos kinevezése pillanatától teljes mellszélességeel mögé fogok állni, és az eredményei alapján fogom megítélni.
Ezt nem tartom valószínűnek,mert:Frantic írta:szerintem egy kicsit erős egy teljesen kezdő edzőre bízni a csapatot.
ne legyen igazam, de szerintem félévkor már jön is az utód.
(véletlen rossz topicba került eme írás az imént, sorry.)
Varga kolléga!Varga Tamás írta: ...