Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát az elég lenne de azért nem szabad akárkit megvenni,mert volt 1-2 jó meccsebarcafankid írta:Jah hat ha Silva mutat olyat,meccseinek 75%an a Barcanal amiet a Chelsea ellen mutatott a bajnokok ligajaban akkor azt hiszem az eleg lesz..nem???
ZS10 írta:Nekem ez lenne a csapatom:
Cech
Puyol Milito(Garay)
Dani Alves Abidal
Yaya
Iniesta Diego
Messi Van der Vaart
Eto'o
Cs: Oier, Lahm, Marc Valiente, Marquez, Gai, Thiago, Xavi,
Edző: Josep Guardiola
Messi t nem szabad eladni, de azt hogy örökre itt marad, még ne kiabáljuk el. Nagyon remélem, hogy sokáig jó formában fog labdarúgni, de R10 után én már nem tudom, hogy mit higyjek.barcafankid írta:Amugy a Chelsea 80millat igert Messiert.......pfffffff szerintem tobbet er:Dnah meg amugy nem megy el....remlem orokre itt marad
ZS10 írta:A Barcának a nyáron a legjobb igazolása az lesz, ha Guardiola felhozza a B-ből Gai-t és Thiago-t!
Fernando írta:Szerintem 15-20 között valahol lenne a reális. Bár attól függ ha azt vesszük h Pep lesz az edző és ő azt veszi h szüksége van a kezdőbe egy balszélső játékosra akkor vehetjük úgy h annyit megérne. De viszont ha azt vesszük h Pep nem úgy veszi h a kezdőbe venné akkor sztem drága mulatság lenne ha azt vesszük.norbert55 írta:Nem tudjátok h Silva-ért mennyit kell perkálni?nem hiszem h 90 h ha Villa 25-30.
Szerintem 15-20 között valahol lenne a reális. Bár attól függ ha azt vesszük h Pep lesz az edző és ő azt veszi h szüksége van a kezdőbe egy balszélső játékosra akkor vehetjük úgy h annyit megérne. De viszont ha azt vesszük h Pep nem úgy veszi h a kezdőbe venné akkor sztem drága mulatság lenne ha azt vesszük.norbert55 írta:Nem tudjátok h Silva-ért mennyit kell perkálni?nem hiszem h 90 h ha Villa 25-30.
de ha nem lendul???mi lesz megint szivtunk nem??
Henry,Eto'o,Bojan,Drogba egy poszton játszanak!!! És egyik sem érzi jól magát szélen tehát nem kell egy újabb középcsatár főleg ha jövőre Krikic,Henry is igazán formába lendül!!!!barcafankid írta:S ha nem drogba???akkor ki??szerintem nem eleg csak Henry Etoo..bar eleg sok huesegt mondtam amiota fentvagyok
Csak Silva valamivel nagyobb kaliber. Kezdő spanyol válogatott, nem mellékesen irányítói adottságia is vannak. 4-3-3-ban R10 posztjára tökéletes lehet. De egy 4-4-2-ben is megél a balszélen. Capelben nem látok annyit, mint Silvában.barcafankid írta:Es ha Silva hejjett Diego Capel jonne????az nagyon jo volna sztem...