Amugymeg sztem Rijkaard frizurájától még akkor is mosolyogni lehetett amikor veszített a csapat.

Mindíg nevetnem kell rajtadAndré T. írta:Adott az edző mostmár a játékosoknak kellene mutattni valamit úgymint
a Valencia ellen.De ha a csapatt hozza a rossz formájátt akkor való
szinű hogy 2010-ben már Guardiola is követhetti Rijkaardott hiszen nálunk
most már könnyen váltogatják az edzőket manapság.
Ez nagyon helyen, ugyanis én is pont ugyan így vagyok vele.Varga Tamás írta:barca99: a bizalmat megadom neki, tiszta lappal és teljes támogatásommal fog kezdeni. De - most - mást szívesebben látnék a Barca kispadján. Viszont hivatalos kinevezése pillanatától teljes mellszélességeel mögé fogok állni, és az eredményei alapján fogom megítélni.
pontosansocio66 írta:Valahol mindenkinek el kell kezdeni edzői karrierjét...és nem biztos hogy rossz,ha ezt egy nagycsapatnál teszi valaki... Ha megvannak benne azok a tulajdonságok,amik kellenek a sztárok kordábantartásához,megvan benne a megfelelő keménység,és a vágy,hogy sikeres akar lenni a csapattal,akkor már rossz edző nem lehet..
semmiképp ne itéljük el azelőtt,mielőtt elkezdte volna munkáját...
socio66 írta:Valahol mindenkinek el kell kezdeni edzői karrierjét...és nem biztos hogy rossz,ha ezt egy nagycsapatnál teszi valaki... Ha megvannak benne azok a tulajdonságok,amik kellenek a sztárok kordábantartásához,megvan benne a megfelelő keménység,és a vágy,hogy sikeres akar lenni a csapattal,akkor már rossz edző nem lehet..
semmiképp ne itéljük el azelőtt,mielőtt elkezdte volna munkáját...
Ellenpéldák is vannak, tehát nem jelent semmit. A sztáredzővel a bajnoki címért hajtott a Sevilla, nyert két UEFA-kupát, Manolo Jiménezzel meg odaérnek az 5. helyre. Nem ugyanaz az eredménysor. + nyertek spanyol kupát, Európai Szuperkupát.barca99 írta:Egyetértek Omegával.
Manolo Jimenez is a fakótól jött fel, és felrázta a "sztáredző" távozása utáni, morális válságban lévő Sevillát.
Akkor olvass vissza légyszíves, vagy nézd meg a szavazás állását. A 43% igen, és az 57% nem szavazat elmond valamit. Ezek szerint az én véleményem nem a kisebbség álláspontja.chi omega írta:itt nincsenek pep-fanok. csak olyanok, akik bíznak abban, hogy ez egy jó döntés.Varga Tamás írta:Csak egy kérdésem lenne a Pep-fanokhoz.
A negyedosztályú Barca 'B' szintje, színvonala megegyezik-e a Barcelona első csapatával? Tehát, aki alkalmas a negyedosztályra, az alkalmas a Primera Divisionra is?
Ehhez egy adalék (bocsi a madridi analógiáért): Juan Ramón Lopez Caro.
csak te vagy olyan, akinek minden fekete-fehér..
itt nincsenek pep-fanok. csak olyanok, akik bíznak abban, hogy ez egy jó döntés.Varga Tamás írta:Csak egy kérdésem lenne a Pep-fanokhoz.
A negyedosztályú Barca 'B' szintje, színvonala megegyezik-e a Barcelona első csapatával? Tehát, aki alkalmas a negyedosztályra, az alkalmas a Primera Divisionra is?
Ehhez egy adalék (bocsi a madridi analógiáért): Juan Ramón Lopez Caro.
A vezetőségnek edzőkérdésben az elmúlt egy évben voltak gyenge pillanatai, hogy úgy mondjam...Rijkaardban másfél évig láttak annyit, hogy még mindíg itt van, most mégis BL selejtezős helyen vagyunk. Szomorú. Egyrészt ezért, másrészt azért nem tudok bízni ennek a 10 fontos embernek a döntésében egyenlőre, mert Laporta a nyilatkozatában már elszólta magát: neki olyan ember kell, aki teljes mértékben illeszkedik a klub szellemiségébe és nem nyilatkozik olyat, hogy azon esetleg vki megsértődjön. Remélem Guardiola nem ilyen (csak) ilyen lesz mert most abszolút nem erre lesz szükség.barca99 írta:Én ezt is megértem. De 10 ember, akik a Klubot vezetik, és látják a B-csapat meccseit, és beszélnek Peppel, hogy mégis mit csinálna, ha esetleg ő lenne az edző... na szóval ez a 10 ember választotta meg Guardiolát edzőnek.Zozzy 5 írta:...
Tehát ha a Klub irányítói látnak benne annyit, hogy rábízzák a csapatot, akkor mi (én legalábbis biztos) bízhatunk benne.
(ennek ellenére a szavazásnál Mourinhora nyomtam, mert hazudnék, ha azt mondanám, hogy neki nem örülnék jobban. De Pep megkapta a bizalmat a vezetőktől, ezért megkapja tőlem is.)
innen ugyan nem látta valószínűleg senki a barca B teljes mérkőzéseit, de laportaék valószínűleg igen..Zozzy 5 írta:Ennyi erővel akkor idehozhatjuk Verebest is és róla se jelenthetjük ki rögtön, hogy rosszbarca99 írta:Miért kell már akkor rossz döntésnek titulálni a kinevezését, amikor még semmit nem tett? Majd ha nem válik be, akkor lehet rossz döntésnek nevezni. Eddig pont annyira rossz, mint ha Mourinhot hozták volna ide.Persze ég és a föld a két szint, de az edzői múltban Mourinho és Guardiola közt is.
Most gondoljunk bele: Ha nem a Barcában lett volna ekkora játékos vki, akkor lenne ésszerű magyarázata egy negyedosztályú csapat edzőjének a kinevezésére? Nem hiszem. Jó, persze, lehet mondani, hogy katalan gyökerek meg Barca szív + nagyszerű játékos, de itt elsősorban arra lesz szükség, hogy taktikailag Európa élvonalába emeljen + a mentális dolgokat helyre tegye. Kézzelfogható bizonyíték arra, hogy ebben a kettőben sikeres tud lenni nincs. Mourinhonál lett volna.
Lehet, hogy bennem van a hiba, de látta innen valaki a Barca 'B'-t egy egész meccsen? Mert én nem. Láttuk a taktikai elképzeléseit, a 'B' csapat mentális hozzáállását? Én nem. Egyébként ahogy néztem a 'B' csapat 1 ponttal előzi meg a második helyezett 4edosztályú csapatot. Ezért vagyok bizonytalan.
Én ezt is megértem. De 10 ember, akik a Klubot vezetik, és látják a B-csapat meccseit, és beszélnek Peppel, hogy mégis mit csinálna, ha esetleg ő lenne az edző... na szóval ez a 10 ember választotta meg Guardiolát edzőnek.Zozzy 5 írta:...
BL-t nem nyert . A 2000-es Eb után(közben) vonult vissza..Varga Tamás írta: És ha jól emlékszem, tagja volt a 2001-es BL-győztes csapatnak. (ez utóbbi nem biztos)
Ennyi erővel akkor idehozhatjuk Verebest is és róla se jelenthetjük ki rögtön, hogy rosszbarca99 írta:Miért kell már akkor rossz döntésnek titulálni a kinevezését, amikor még semmit nem tett? Majd ha nem válik be, akkor lehet rossz döntésnek nevezni. Eddig pont annyira rossz, mint ha Mourinhot hozták volna ide.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy két napja felesleges pofázok.DaNNy írta:Nem hinném. Mourinhonak hire van és látod,hogy több csapathoz tud alkalmazkodni(Porto,cselzi) és sikeresen...
Még az uj edzőről én még nem is hallotam...
Légyszives engedd meg nekem,hogy féljek...
Tényleg nem sokkal: egy VB-arannyal és egy EB-elsőséggel. Ezek semmiségek, elhanyagolható mellékzöngék. És ha jól emlékszem, tagja volt a 2001-es BL-győztes csapatnak. (ez utóbbi nem biztos)chi omega írta:de nem számít a játéktudás, ha edző vagy. matthaus többet ért el (bár nem sokkal, pl BL-t nem nyert), de nem ez a lényeg. edzőként az számít mennyi eszed van a játékhoz, és hogy milyen személyiség vagy.Varga Tamás írta:Omega!
Játékosként Matthäus többet ért el, mint Guardiola, tehát a példám helytálló, korrekt, és csak az köt bele, aki nagyon akar és ez minden vágya. Ha nem értesz hozz, miért szólsz bele.
Hogy emberként milyen, az független a játéktudásától. Hány meg hány sportoló van, aki emberként nem egy Szent Péter, de kvalitásai mégis a többi fölé emelik. Maradona sem a fiatalok jelképe volt, mégis a futball korszakos zsenije, Peléhez és Puskáshoz mérhető.
maradona hiába volt a világ legjobb játékosa, edzőként egész biztosan nem akarnám.
rémesen egydimenziósan gondolkozol.
Nem hinném. Mourinhonak hire van és látod,hogy több csapathoz tud alkalmazkodni(Porto,cselzi) és sikeresen...barca99 írta:Miért kell már akkor rossz döntésnek titulálni a kinevezését, amikor még semmit nem tett? Majd ha nem válik be, akkor lehet rossz döntésnek nevezni. Eddig pont annyira rossz, mint ha Mourinhot hozták volna ide.