Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de nem számít a játéktudás, ha edző vagy. matthaus többet ért el (bár nem sokkal, pl BL-t nem nyert), de nem ez a lényeg. edzőként az számít mennyi eszed van a játékhoz, és hogy milyen személyiség vagy.Varga Tamás írta:Omega!
Játékosként Matthäus többet ért el, mint Guardiola, tehát a példám helytálló, korrekt, és csak az köt bele, aki nagyon akar és ez minden vágya. Ha nem értesz hozz, miért szólsz bele.
Hogy emberként milyen, az független a játéktudásától. Hány meg hány sportoló van, aki emberként nem egy Szent Péter, de kvalitásai mégis a többi fölé emelik. Maradona sem a fiatalok jelképe volt, mégis a futball korszakos zsenije, Peléhez és Puskáshoz mérhető.
37.DaNNy írta:egy kérdés
ez a Guardiola hany eves?
kicsit durva, hogy guardiolát matthaushoz hasonlítod. lothar már játékosként is egy nagyképű idióta volt, komolyan mondom, annyi [auto_cenzúra] senki sem hordott még össze a sajtóban, mint ő. guardiola egy sokkal tehetségesebb, intelligensebb embernek tűnik.Varga Tamás írta:Guardila kinevezésével kapcsolatban én nagyon szkeptikus vagyok. Persze, szorítani fogok neki, hogy sikeres legyen, de nem tűnik helyes döntésnek. Lothar is kiváló játékos volt, de edzőként nulla. A jó játékosból nem lesz mindig jó edző. Emellett nagyon fiatal, tapasztalatlan, edzői előélete nincsen. Mert a Barca 'B' csapatot a negyedosztályban trenírozni, nem egy kihívás. Utána rögtön a felnőtt csapat vezetőedzőjévé kinevezni - hatalmas zsákbamacska. Olyan, mint 19-re lapot húzni. Azonkívül, hogy brilliáns játékos volt, semmi más pozitívum nem szól mellette. Szerintem elhamarkodott és rossz döntés az ő kinevezése, de szorítok Neki.
FORCA BARCA!
Persze h nem biztos h joseal jobban jártunk volna, de maradjunk annyiban HOGY JELENLEG ö jobb edzö, és számomra ez többet jelent annál hogy pep éppen nálunk focizott 263/6 meg mindenki ismeri szereti, de edzöi képességei JELENLEG=a 0-val....Már csak az kéne h könyörögjetek h OLEGUER is legyen kezdö mert ö is katalán és h szereti mindenki.....Tomsa írta:Egyáltalán nem biztos, hogy Mourinhoval jobban jártunk volna, de megmondom őszintén nem érdekel. Nem szeretem, mert kicsit flegma embernek tartom. Viszont a katalán ember pont az ellentettje, úgyhogy innentől kezdve nincs miről beszélni. Guardiolának mindenképpen örülök, főleg, hogy hazai edzőSok sikert neki! Rijkaardnak pedig köszönet a sikerekért és további jó munkát a leendő csapatánál!
Arra nem gondoltál, hogy ha Mourinho nem tudott volna lenditeni a csapaton, akkor majd pont Guardiola fogja ezt véghezvinni?? Plussz számos élő példa van arra, hogy a komoly edzői tapasztalat nélkül is lehet igen nagy sikereket elérni eme pozicióban! És végül, de nem utolsó sorban, olyan kvalitásai vannak, amik a BARCAhoz méltók: saját nevelés, játékintelligencia hatalmas, lát a pályán, csapatkapitány szóval a tisztelet megvolt/megvan/meg lesz...amit ellene felhoztok, pont azt lehet cáfolni mostani sikeredzők biográfiájával, és mi szól a csodás Mourinho ellen? stlusa nem illik a csapat által képviselt szellemiséghez. ára meg a gazd.politikánkhoz...ennyi...nagyon remélem, hogy sok ember elgondolkodik, ha majd jönnek az eredmények Pep-el....természetesen magam is el fogok, ha semmi sem változik, vagy neadjisten rosszabb lesz.....csabimo írta: összegezve a dolgokat én mourinhoval kezdtem volna mert ha nem jön be Guardi még mindig ott van!!!!!!!
Valahogy ez olyan Barcelonás volt. Annyira jellemző a vezetőségre. Komolyan...Badi írta:grat Laporta!
ennek a csapatnak pont egy nulla tapasztalattal rendelkező edző kell! köszönjük!
jövőre elnökválasztás!
Szerintem a szurkolók 90% így érzi, aki nem az bolond. Hajrá Pep!Taibi írta:Hosszú hónapok óta ez a legjobb hír amit itt olvasok.
Az én személyes listámon magasan Guardiola állt az élen, nagyon örülök ennek a döntésnek.
A csapat vezeti a negyedosztályt, nem tudom, hogy ennél mi lehetne több. A hazai 17-1-0-ás mérleg pedig önnmagáért beszél szerintem...Los Banditos írta:A B csapattal se nagyon brillírozott
te jövőbelátó vagy? a szombati lottószámokat ha kérhetném...Gomezinho írta:Majd rájössz te magadtól is amikor októberben ujra edzőváltás lesz , de lehet már a nyarat sem éli meg! Majd meglátjátok! Túlnagyfalat ez neki! Ennyi!
Mondjuk azért hülyeségekkel ne érvelj Gomez! A nyarat se éli meg?Gomezinho írta:Majd rájössz te magadtól is amikor októberben ujra edzőváltás lesz , de lehet már a nyarat sem éli meg! Majd meglátjátok! Túlnagyfalat ez neki! Ennyi!
Nem unod még? Ez már a 4. vagy 5. olyan hozzászólásod ami ugyanarról szól!! Hogy Guardiola lesz az edző és neked most milyen rossz!!! Megértettük elfogadjuk de nem kell 100x leírni!!! Ugy hogy még azt sem tudjuk milyen edző!!! Minek kell előre szidni ha??? Magyarázd már el!!!Gomezinho írta:Komolyan mondom a képeken bárhogy is próbálom berakni Peppet a kispadhoz egyzserűen nemmegy! Egyszerűen még most hagyta abba a pályafutását! kegyetlen de nemfogom egy ideig még feldolgozni hogy ő lett, mérhetetlenűl csalódott vagyok , de szerintem ezzel még sokan igy vannak! CSak nézzetetk rá olyan még mint egy kisfiu!![]()
Csalódtam én is mivel nekem kicsit Mourinho felé húzott a szívem, ha már a Barca kispadjáról volt szó, de így, hogy Pep lett az edző, nem lehet mit csinálni, el kell fogadni és drukkolni neki, hogy egy jó csapatot hozzon össze a nyáron! Majd már augusztus közepe tájékán meglátjuk milyen csapatot sikerült "összeverbuválnia". Egy biztos: támadófocit fogunk játszani a jövőben is!Gomezinho írta:Komolyan mondom a képeken bárhogy is próbálom berakni Peppet a kispadhoz egyzserűen nemmegy! Egyszerűen még most hagyta abba a pályafutását! kegyetlen de nemfogom egy ideig még feldolgozni hogy ő lett, mérhetetlenűl csalódott vagyok , de szerintem ezzel még sokan igy vannak! CSak nézzetetk rá olyan még mint egy kisfiu!![]()