hát sztem sok gol tuti nem lesz max egy vagy két gol mint barcelonába...Aprieto írta:Remélem megmutatják a srácok. Csakazértis.
Mondjuk egyoldalú gálázás baromira nem várható semelyik félről sem, de egy szoros sokgólos meccs annál inkábbRemélem mi jövünk ki belőle jobban.
Nyerjen az aki jobban megérdemli![]()
![]()
ui.: Thuramot biztos hogy nem állítanám be. Jó az öreg a háznál, csak mire megfordul Robben már meg is ünnepelte a gólját.
Bajnoki Mérkőzések 07-08
- the Legend
- Barça B
Remélem megmutatják a srácok. Csakazértis.
Mondjuk egyoldalú gálázás baromira nem várható semelyik félről sem, de egy szoros sokgólos meccs annál inkább
Remélem mi jövünk ki belőle jobban.
Nyerjen az aki jobban megérdemli
ui.: Thuramot biztos hogy nem állítanám be. Jó az öreg a háznál, csak mire megfordul Robben már meg is ünnepelte a gólját.
Mondjuk egyoldalú gálázás baromira nem várható semelyik félről sem, de egy szoros sokgólos meccs annál inkább

Nyerjen az aki jobban megérdemli

imádom, ez a sors keze...már mióta várom ezt a meccset, és nem tudom megnézni...ugyanis másnap érettségire be kell menni reggel fél nyolcra...nah ez a pech...uh majd közvetítsetek a győzelmünkről részletesen

Brazil VB 2014 <3 Barcelona 4ever<3 Ronnie 4ever<3
- senzu
- Entrenador del Barça
Squad: Valdés, Pinto, Puyol, Thuram, Zambrotta, Sylvinho, Abidal, Oleguer, Márquez, Edmílson, Touré, Xavi, Gudjohnsen, Messi, Ezquerro, Henry, Bojan, Giovani.
a madrid elleni keret
ideális kezdő szerintem:
Valdés, Zambrotta, Márquez, Puyol, Abidal, Touré, Xavi, Gudjohnsen, Messi, Henry, Bojan
cserék:
ha Touré kifárad behozni Thuramot, Marquezt előrehozni középpályára
Edmilsont én nem raknám be Rijkaard helyében, nem sok meccsen játszott, ahol esetleg igen ott sem nyújtott maradandót
ha vezet a madrid, behoznám Sylvinhot Abidal helyett, kicsit támadóbb szellemű
elöl Bojan Giovani csere
a madrid elleni keret
ideális kezdő szerintem:
Valdés, Zambrotta, Márquez, Puyol, Abidal, Touré, Xavi, Gudjohnsen, Messi, Henry, Bojan
cserék:
ha Touré kifárad behozni Thuramot, Marquezt előrehozni középpályára
Edmilsont én nem raknám be Rijkaard helyében, nem sok meccsen játszott, ahol esetleg igen ott sem nyújtott maradandót
ha vezet a madrid, behoznám Sylvinhot Abidal helyett, kicsit támadóbb szellemű
elöl Bojan Giovani csere
Én is bízok benneGomezinho írta:A Classicot mifogjuk megnyerni egy sima 0 : 2 vel Bojan meg Messi góljaival! Érzem , tudom , reménykedem !

Azért egy ilyen gyenge szezon végéhez érve egy minimális sebtapasz lenne, ha emeltfővel sorfalat állnánk, majd megvernénk saját pályáján az aktuális bajnokot.
(persze a bajnoki címhez vagy a BL-hez képest semmiség...)
(persze a bajnoki címhez vagy a BL-hez képest semmiség...)
- Titinho
- Director del Fútbol
Íme az El Clásicora készülő keret:
Valdés, Pinto, Zambrotta, Oleguer, Thuram, Márquez, Puyol, Abidal, Sylvinho, Touré Yaya, Edmílson, Xavi, Gudjohnsen, Bojan, Ezquerro, Giovani, Henry and Messi.
A védelemben még Militot tudjuk is pótolni Márquezzel, de a középpályán Decot és Iniestat nagyon nehéz lesz. Minden bizonnyal Guddy fog kezdeni, elől pedig Henry-t fogja kitenni szerintem a bal szélre, Messit középre, hogy osztogasson labdákat a bal- illetve a jobb oldalra, mélységből indítson, a jobbszélre pedig Bojan pályázhat szerintem. Nehéz ezzel a kezdővel jóslatokba bocsájtkozni de egy x-re jók lehetünk. Annyi biztos, hogy egymásnak fog esni a két csapat és érzésem szerint egy jó meccs lesz belőle! A győzelemben nem hiszek egyébként.
A tippem: Real Madrid - Barca : 2-2
Valdés, Pinto, Zambrotta, Oleguer, Thuram, Márquez, Puyol, Abidal, Sylvinho, Touré Yaya, Edmílson, Xavi, Gudjohnsen, Bojan, Ezquerro, Giovani, Henry and Messi.
A védelemben még Militot tudjuk is pótolni Márquezzel, de a középpályán Decot és Iniestat nagyon nehéz lesz. Minden bizonnyal Guddy fog kezdeni, elől pedig Henry-t fogja kitenni szerintem a bal szélre, Messit középre, hogy osztogasson labdákat a bal- illetve a jobb oldalra, mélységből indítson, a jobbszélre pedig Bojan pályázhat szerintem. Nehéz ezzel a kezdővel jóslatokba bocsájtkozni de egy x-re jók lehetünk. Annyi biztos, hogy egymásnak fog esni a két csapat és érzésem szerint egy jó meccs lesz belőle! A győzelemben nem hiszek egyébként.
A tippem: Real Madrid - Barca : 2-2
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

Imádkozzunk, hogy jövőre a 35. fordulóra essen az El Clásicó. 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
FCB - Getafe 1-0.Adam04 írta:És a 36. fordulő eredménye mi volt a 06/07-es szezonban?Varga Tamás írta:Azért még mondja Zenón, hogy "ugyanabba a folyóba nem lehet kétszer belelépni".
2006-07-es szezon, 35. forduló: Atlético Madrid - FC Barcelona 0-6.
2007-08-as idény, 35. forduló: FC Barcelona - Valencia CF 6-0.
A közös bennük? Egyik sem ért egy hajítófát sem.

- Adam04
- Jugador del Barça
És a 36. fordulő eredménye mi volt a 06/07-es szezonban?Varga Tamás írta:Azért még mondja Zenón, hogy "ugyanabba a folyóba nem lehet kétszer belelépni".
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Azért még mondja Zenón, hogy "ugyanabba a folyóba nem lehet kétszer belelépni".

- Titinho
- Director del Fútbol
Ezzel csak egy gond van, illetve kettő:Messi-#19 írta:Így állnék fel:
Zambrotta----Thuram--Puyol----Abidal
--------------------------------------------
------------------Márquez----------------
---------Xavi------------------Iniesta----
--Messi---------Henry------------Eto'o--
Meg kell próbálni Henryt középen! Eto'o is jól nyomta a valencia ellen a szélen(legalábbis mikor ott futott fel pl Henry 1. góljánál).
Én azt mondom így lenne a legjobb. Meg kell próbálni így is!
és ha nem jön be akkor meccs közben helycsere.
Messi meg játtsza a "Play Station" játékost
1. Iniesta sérült, már nem is fog valószínűleg játszani ebben a szezonban, az EB-re akar 100%-os lenni.
2. Eto'o nem szerepelhet sárgalapos eltiltás miatt mivel tegnap megkapta a szezonbeli 5. sárgáját. Illetve Touré készen fog állni a szerdai meccsre ezért én Marquezre a védelem tengelyében számítok.
Így valószínűleg így fogunk felállni:
--------------------Valdes----------------
Zambrotta----Marquez--Puyol----Abidal
--------------------Touré------------------
---------Xavi------------------Guddy-----
--Messi------------Henry--------Bojan/Gio
Més que un club

- Messi-#19
- Capitá del Barça
Így állnék fel:
Meg kell próbálni Henryt középen! Eto'o is jól nyomta a valencia ellen a szélen(legalábbis mikor ott futott fel pl Henry 1. góljánál).

Més que un club
- Varatrix
- Director del Fútbol
Hát a tegnapi tippjátékon nem hiszem hogy sok teli találat volt. Végre felszabadultan játszottunk, de én nagyon izgulok a szerdai miatt, de legalább nem nekünk kell gratulálni és nézni ahogy örjöngenek a blankók.
Forca Barca!!
Forca Barca!!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Am Touré játszhat a Real ellen v meddig sérült?
- Deus
- Boixos Nois
bedöglött.... itt a jó link... full highlight:raúlgonzales89 írta:http://www.youtube.com/watch?v=8pUnwSsw93M itt meg lesheted a gólokat/helyzeteketKarashu írta:Kár hogy nem láttam a meccset, biztos jó lehetett! Azér egy 6-ost....Ott van a szeren! Mikor fogják ismételni a tv-be?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=bjgGiPb63h4

- raúlgonzales89
- Barça B
http://www.youtube.com/watch?v=8pUnwSsw93M itt meg lesheted a gólokat/helyzeteketKarashu írta:Kár hogy nem láttam a meccset, biztos jó lehetett! Azér egy 6-ost....Ott van a szeren! Mikor fogják ismételni a tv-be?
![]()
Nem a saját nevem a raulos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"naponta 4szer gyúrok....összesen 4 g súllyal"
"naponta 4szer gyúrok....összesen 4 g súllyal"
- Karashu
- Jugador d'estrella
Kár hogy nem láttam a meccset, biztos jó lehetett! Azér egy 6-ost....
Ott van a szeren! Mikor fogják ismételni a tv-be?

VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

- orska
- Jugador del Barça
Ez igen, végre minden a helyén volt. Titi végre nagyszerűen játszott, Bojan megint bizonyított. Itt volt az ideje egy látványos győzelemnek a gólínséges idők után.
Így remélem azért a Classico is más lesz, ekkora önbizalom fröccs után.
Így remélem azért a Classico is más lesz, ekkora önbizalom fröccs után.
Jaj figyelj már. Miből gondolod hogy direkt volt? És ha jól emlékszem vissza akkor a Valenciától kezdték a rúgdosást...Messit rendesen faragták, + még mindenkiben benne volt a sértődés. Viszont Eto'o sárgája szerintem vitatható volt, hátha a vezetőség megfellebbezi mingkettőt, és akkor talán valamelyiküket láthatjuk még a Real ellen.aynas írta:szép győzelem, de sokra nem megyünk vele. sztem deco és eto'o direkt gyűjtöte be az 5. sárgáját. márha tényleg az 5. mert meccs közbe nem írták ki, hogy a köv meccsen nem játszhatnak.
magyarázza el nekem valaki hogy 3-0 4-0 nál miért kell rúgdosódni utolsó paraszt módjára. ha nem játszhatnak az el classicon emiatt, én tuti megbüntetném őket. Jah és ha rajtam múlna, akkor jövőre Mourinhoval.